کد خبر: ۱۴۰۳۵۱
زمان انتشار: ۱۴:۵۲     ۲۳ خرداد ۱۳۹۲
فردا 24 خردادماه 1392 روز انتخاباتی مهم در ایران؛ کشور عزیزمان است. از ماه‌ها پیش از این بارها و بارها درباره این روز و اهمیت آن سخن گفته شده و مردم گام به گام همراه با مسوولان و فعالان سیاسی به این روز مهم و سرنوشت‌ساز رسیده‌اند و می‌دانند که رای هر فرد در نتیجه انتخاباتی که برگزار خواهد شد، تاثیری غیرقابل کتمان دارد.

بر همین اساس خبرنگاران خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در گفت‌وگو‌هایی جداگانه با نمایندگان مجلس، کارشناسان سیاسی و مذهبی دلایل اهمیت حضور در انتخابات 24 خرداد 92 را بار دیگر یادآور شده‌اند.

تمام تلاش دشمن این است که مردم را از انتخابات ناامید کنند

یک نماینده مجلس با بیان اینکه نسبت به حضور حداکثری مردم در انتخابات 24 خرداد خوش بین است گفت: مردم ما همیشه در صحنه حاضر بوده‌اند؛ ما بعد از 35 سال انقلاب اسلامی به طور میانگین تقریبا هر سال یک انتخابات برگزار کرده‌ایم که مردم در آن حضور خوبی داشته‌اند.

رحمت‌الله نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا تصریح کرد: امسال سال حماسه سیاسی است و با توجه به تلاش دشمن و از طریق ماهواره سعی می‌کنند مردم را ناامید کند امیدواریم مردم با مشارکت حداکثری تیری به قلب دشمن بزنند.

او ادامه داد: من این مشارکت را بالا می‌بینم؛ در حال حاضر هم نشاط خوبی در جامعه وجود دارد و هم انتخابات شوراها و انتخابات ریاست جمهوری از شور و نشاط بالایی برخوردار است.

نماینده مردم علی‌آباد با اشاره به اینکه رای مردم در سرنوشت سیاسی‌شان تاثیرگذار خواهد بود گفت: مردم باید با حضور در انتخابات رییس جمهور آینده را به مدت حداقل چهار سال انتخاب کنند؛ یعنی کسی که قوه اجرایی کشور را در این مدت عهده‌دار است. باید مدیر و مدبر باشد.

نوروزی تاکید کرد: بر همین اساس اگر ما در انتخابات مشارکت نکنیم آسیب است و باید همانطور که امام (ره) تاکید کردند به این مسئله توجه کنیم که انتخابات تکلیف است چون حفظ نظام در راس همه امور قرار دارد.

این نماینده مجلس با اظهار امیدواری از اینکه مردم به فرد لایقی رای بدهند خاطر نشان کرد: در انتخابات شوراها هم همین طور است یعنی اگر مردم توسعه و آبادانی شهرشان را می‌خواهند باید در انتخابات شورای شهر و روستا هم شرکت کنند.

مشارکت حداکثری مردم در انتخابات نظام را واکسینه می‌کند

یک عضو هیات رییسه مجلس مشارکت حداکثری مردم در انتخابات را باعث افزایش در دورن و خارج از کشور دانست و گفت: ‌مشارکت حداکثری مصونیت و اقتدار برای کشور ایجاد می‌کند که زمینه دست‌اندازی دشمنان به جمهوری اسلامی ایران را کم می‌کند.

ضرغام صادقی در گفت‌وگو با ایسنا افزایش میزان مشارکت در انتخابات را یکی از شاخصه‌های مهم برگزاری انتخابات در هر کشوری برشمرد و گفت: یکی از شاخصه‌های مهم دموکراسی در دنیا بحث انتخابات است به طوری که در هر کشوری به تناسب افزایش میزان مشارکت مردم رونق دموکراسی افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه پایه‌های اساسی دموکراسی مبتنی بر اسلام در جمهوری اسلامی نهادینه شده است، افزود: همانطور که مقام معظم رهبری بارها تاکید کرده‌اند میزان مشارکت مردم در انتخابات کشور و نظام را واکسینه و برای کشور مصونیت ایجاد می‌کند.

این نماینده اصولگرای مجلس ادامه داد: هرچه شرکت مردم در انتخابات بیشتر باشد دامنه امنیتی درون و خارج کشور افزایش پیدا می‌کند و به تبع آن اقتدار جمهوری اسلامی به دوستارانش در خارج از کشور منتقل شده و ترس و ناامیدی و یاس را در دشمنان ایجاد می‌کند.

صادقی با تاکید بر اینکه مشارکت حداکثری مصونیتی برای کشور است افزود: زندگی در سایه مصونیت اقتدار کشور را به دنبال خواهد داشت و در زمینه دست‌اندازی دشمن به جمهوری اسلامی را کم کرده و امنیت و آرامش را برای کشور و دوستداران انقلاب اسلامی رقم می‌زند؛ همچنین باعث ناامنی دشمنان در عرصه بین‌المللی و عزت و اقتدار و شادمانی دوست داران انقلاب می‌شود.

وی اضافه کرد: اگر مشارکت حداکثری در انتخابات رقم زده شود امکان چانه‌زنی جمهوری اسلامی در عرصه‌های بین‌المللی افزایش پیدا کرده و طبیعتا با این قدرت ایران می‌تواند از حق و حقوق خود به بهترین شکل دفاع کند در این زمان است که دنیا می‌فهمد که دموکراسی و حقوق بشر به بهترین شکل در ایران رعایت می‌شود و مردم از جایگاه ویژه‌ای در تعیین سرنوشت‌شان برخوردارند.

به گفته صادقی، مشارکت حداکثری مردم در انتخابات جمهوریت و اسلامیت نظام را به بهترین شکل به دنیا نشان می‌دهد.

نماینده مردم شیراز در ادامه خاطر نشان کرد: در کنار مشارکت حداکثری مردم باید فردی کارآمد را انتخاب کنند که با داشتن برنامه عملیاتی بعد از تحقق حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی را رقم زند. طبیعتا با روی کار آمدن چنین فردی در سال 92 شاهد رقم خوردن دو حماسه سیاسی و اقتصادی خواهیم بود.

اولین سود حضور حداکثری در انتخابات به خود مردم برمی‌گردد

یک نماینده مجلس با اشاره به حضور مردم در انتخابات 24 خرداد، گفت: حضور مردم در این انتخابات، سرنوشت‌ساز است چون شرایط نظام و کشور به گونه‌ای است که نگاه همه دنیا به آن نگاه ویژه‌ای است.

شکرخدا موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، خاطر نشان کرد: ما در دهه ویژه‌ای هستیم که دهه پیشرفت و عدالت نام گرفته مطمئنا در این شرایط باید خلق حماسه‌ای که رهبری اشاره کرده‌اند رقم بخورد؛ این حماسه مختصات خاص خودش را دارد که می‌تواند تاثیرات بسیار مهمی برای پیشرفت و توسعه کشور داشته باشد بنابراین اهمیت این انتخابات برکسی پوشیده نیست.

نماینده اهواز در مجلس ادامه داد: حماسه از شور، اراده و وحدت یک ملت نشات می‌گیرد که همه این‌ها مختصات خلق یک حماسه هستند.

موسوی تاکید کرد: مردم ایران بهتر از همه دوره‌های گذشته پای صندوق‌ها رای می‌آیند از همین حالا هم قرائن حاکی از این است که مردم حضور بالایی در انتخابات خواهند داشت. مناظره‌هایی هم که تلویزیون برگزار کرد طوری بود که مردم می‌توانند تشخیص بدهند چه کسی را انتخاب کنند.

وی با بیان اینکه اولین سود حضور مردم در انتخابات به خود آنها برمی‌گردد، گفت: ‌آنها می توانند با یک حضور حداکثری نظام را در مقابل دشمنان استکباری بیمه کنند بعد از آن راه پیشرفت را باز می‌کنند و به سمتی می‌روند که در راستای افق و چشم‌انداز 1404 است و قرار است به قدرت اول منطقه تبدیل شویم.

این نماینده مجلس اضافه کرد: ان‌شاءالله دولت آینده همه کارهای ناتمام دولت‌های قبلی را به اتمام برساند تا بتوانیم جایگاه واقعی خود در منطقه و دنیا را بهتر از گذشته بسازیم به همین دلیل منفعت اصلی اثرات یک حضور سیاسی به خود مردم می‌رسد و شرایطی فراهم می‌شود تا آنها بهتر زندگی کنند و وضعیت معیشتی و بین‌المللی بهتری داشته باشیم.

موسوی در پایان تاکید کرد: امیدوارم مردم با حضور حداکثری خود کاری کنند که همه چیزهایی که باعث می‌شود یک کشور مقتدرتر و قدرتمندتر از امروز باشیم، تحقق پیدا کند.

حضور گسترده مردم در انتخابات، اقتدار نظام را افزایش می‌دهد

نماینده ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: حضور پرشور مردم در انتخابات، اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را بیش از پیش افزایش می دهد.

حبیب آقاجری در گفت‌وگو با ایسنا،منطقه خوزستان، اظهار کرد: برنامه‌های خوبی که صدا و سیما برای معرفی نامزدها تدارک دید، شرایطی را به وجود آورد که مردم به راحتی از دیدگاه‌ها و نظرات نامزدها مطلع شوند و روز به روز هم که جلوتر می‌رویم، فضای انتخاباتی گرم‌تر می‌شود و امید است همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند حماسه سیاسی شکل بگیرد.

وی با بیان این‌که شرکت حداکثری در انتخابات تحکیم، اقتدار و عزت نظام جمهوری اسلامی ایران را در دنیا ثابت می‌کند، بر ضرورت حضور مردم در پای صندوق‌های رای تاکید کرد و گفت: حضور پررنگ در انتخابات اول این‌که باعث می‌شود حماسه سیاسی که مدنظر مقام معظم رهبری است، تحقق یابد و دوم این‌که اگر ما در این مقطع بتوانیم مثل گذشته خوب عمل کنیم و از انقلاب‌مان به خوبی پاسداری کنیم، در واقع به مردم دنیا چه دوست و چه دشمن نشان می‌دهیم که ما در هر شرایطی از این انقلاب و نظام با تمام توان پشتیبانی می‌کنیم.

نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس تصریح کرد: حضور حداکثری در انتخابات علاوه بر این‌که اقتدار جمهوری اسلامی ایران را بیشتر می‌کند، برای دوستان و دشمنان ما هم پیام‌هایی دارد؛ دشمنان ما با دیدن حضور مردم به این نتیجه می‌رسند که این انقلاب پشتوانه مردمی دارد و نمی‌توانند نقشه‌ها و برنامه‌های‌شان را عملی کنند. از سوی دیگر این حضور، دوستان انقلاب ما را امیدوار می‌کند. به ویژه دوستانی که در منطقه و جهان، انقلاب و جمهوری اسلامی ما را الگو قرار داده‌اند. همچنین این امیدواری در کشورهایی که موضوع "بیداری اسلامی" را دنبال می‌کنند و در تلاش برای پیاده کردن اسلام در کشورشان هستند نیز به وجود می‌آید.

وی در ادامه صداقت، کارآیی، شجاعت، ولایت‌مداری، اخلاص و استکبارستیزی را از معیارهایی دانست که نامزدها برای تحقق آرمان‌های انقلاب، امام (ره) و رهبری باید دارا باشند و افزود: به نظرم نامزدهای این دوره از انتخابات ریاست‌جمهوری اخلاق‌مداری را رعایت کردند؛ اگرچه می‌توانستند بهتر از این هم باشند و امیدواریم تا فرصت باقی مانده تا انتخابات، کاندیداها در این زمینه بهتر عمل کنند.

آقاجری گفت: مردم ایران به عنوان یک تکلیف خدایی، با تمام ظرفیت، بانشاط و پررنگ در انتخابات شرکت کنند تا ان‌شاءالله حماسه سیاسی را شکل دهند و دشمنان را ناامید و دوستان‌ را امیدوار کنند.

حضور مردم در انتخابات تیری در قلب و خاری در چشم دشمن است

یک نماینده اصولگرای مجلس گفت: یکی از افتخارات نظام اسلامی این است که به اندازه عمرش هرسال یک انتخابات دارد و این نشان می‌دهد نظام ما نظامی برگرفته از مردم سالاری دینی است.

سید راضی نوری در گفت‌وگو با ایسنا، خاطر نشان کرد: حضور سبز مردم در تمام صحنه‌های سیاسی در تاریخ این نظام ثبت شده، یکی از مسائل قوام بخش و پشتیبان نظام و انقلاب نیز همین حضور مردم است، مردم در تظاهرات،‌ راهپیمایی‌ها و انتخابات‌ مختلف همیشه حضور داشتند و حضور سبزشان باعث پشتیبانی نظام می‌شود.

نماینده شوش ادامه داد: سال 92 براساس فرمایش رهبری سال حماسه سیاسی و اقتصادی نامیده شده ما به این مساله ایمان داریم که مردم با حضور حداکثری خود حماسه سیاسی را خلق خواهند کرد که مبدا حماسه اقتصادی می‌شود تا مشکلات معیشتی و اقتصادی برطرف شود.

این نماینده اصولگرا تاکید کرد: مردم با حضورشان می‌توانند این شعار را به تمام یاوه‌گویان استکبار بدهند که همیشه و با تمام تهدیدها و تحریم‌ها از ولایت و رهبری فاصله نمی‌گیرند، حضور تک تک مردم در انتخابات تیری در قلب دشمن و خاری در چشم او خواهد بود.

نوری یادآور شد: آینده هر کشوری که به عنوان نظام مردم سالاری معرفی شده به دست مردم است و حضور تک تک آنها آینده خودشان را به دست خودشان می‌سازد، حضور مردم در انتخابات چشمگیر و تاثیرگذار خواهد بود و باعث افزایش قدرت و اقتدار ملی خواهد شد.

وی اضافه کرد: مردم ما تا به حال ثابت کردند که درپای صندوق‌های رای حاضر خواهند شد، آنها به نظام اعتقاد دینی و آرمانی دارند و علیرغم همه تهدید‌ها و تحریم‌ها در انتخابات مشارکت می‌کنند، مردم مثل میخی فولادی هستند که هر قدر به سر آن زده شود مستحکم‌تر می‌شود.

صباح زنگنه: حضور پررنگ مردم در انتخابات، سیاست‌های جهانی ر ا تغییر خواهد داد

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: حضور گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری بر سیاست‌های جوامع بین‌المللی تاثیرگذار است.

صباح زنگنه در گفت‌وگو با ایسنا، در موارد انتخابات ریاست‌جمهوری پیش رو و تاثیر آن در عرصه‌ بین‌المللی عنوان کرد: انتخابات ریاست‌جمهوری ایران شاید جدا از موقعیت ژئوپلیتکی که دارد انتخاباتی باشد مانند انتخاباتی که در دهها کشور دیگر برگزار می‌شود و اهمیت چندانی برای جوامع بین‌المللی ندارد ولی موقعیت و جایگاه ایران در منطقه این امر را پر اهمیت ساخته است.

وی افزود: نقشی که ایران می‌تواند در مسائل مختلف منطقه‌ای ایفا کند توجه جهانیان را به انتخابات ریاست جمهوری ما معطوف کرده و طبیعتا با پیروزی هر یک از نامزدهای ریاست جمهوری تا حدودی رویه اعمال سیاست خارجی آنها می‌تواند متفاوت باشد. اصولی بین آنها مشترک خواهد بود ولی در نحوه‌ی برخورد آنها شاهد تغییراتی خواهیم بود.

زنگنه با بیان اینکه در اغلب کشورهای منطقه‌ای و فرا منطقه‌ای منتظر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایران هستند گفت: اگر به سمت همکاری با حفظ اصول حرکت کنیم برخورد سایر کشورها هم متفاوت خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد تاثیر حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری د عرصه‌ بین‌المللی گفت: قطعا هر قدر مردم حضور پررنگ‌تری در انتخابات داشته باشند به همان اندازه هم بر روی سیاست‌ها و محاسبات بین‌المللی تاثیرگذار خواهد بود.

این کارشناس مسائل خاورمیانه افزود: به هر اندازه که حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری بیشتر باشد جوامع بین‌المللی هم بر روی نقش ایران در عرصه‌ی جهانی محاسبات دیگری انجام داده و حساب دیگری باز می‌کنند ولی اگر کشورهای منطقه و فرا منطقه ببیند مردم با بی میلی و بی‌توجهی با انتخابات برخورد می‌کنند رویه سایر کشورها هم در قبال ایران مخرب خواهد بود چرا که حکایت از ضعف پشتوانه مردمی دولت مردان دارد. بنابراین حضور پررنگ مردم در انتخابات ریاست جمهوری بر سیاست سایر کشورها نسبت به ایران کاملا تاثیر گذار است.

حضور حداکثری مردم در انتخابات مهمترین عامل در افزایش قدرت چانه‌زنی ایران است

نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور حداکثری مردم در انتخابات گفت: هرچقدر مردم بیشتر به پای صندوق‌های رای روند قدرت چانه‌زنی و مذاکره ایران با کشورهای دیگر در عرصه بین‌المللی افزایش می‌یابد.

الهام امین‌زاده، استاد دانشگاه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تاثیر نقش حضور حداکثری مردم در انتخابات در عرصه بین‌المللی گفت: اگر به بررسی نظام‌های جهان بپردازیم نظام‌هایی که حتی از لحاظ اقتصادی و سیاسی هم قوی باشند اگر از پشتوانه مردمی بهره‌مند نباشند، در این صورت نمی‌توان این نظام‌ها را موفق و قدرتمند نامید.

وی ادامه داد: ما اگر بخواهیم برای اصلاح مسائل داخلی و حضور قوی مردم در صحنه تلاش کنیم اولین پایه این قدرت پشتوانه مردمی است. یکی از جلوه‌های پشتوانه مردمی علاوه بر حمایت‌ها، حضور پررنگ مردم در روزهای خاص و اتفاقات انتخاباتی برای تعیین سرنوشت خود است.

امین‌زاده اضافه کرد: حضور حداکثری مردم در انتخابات علاوه براینکه می‌تواند همانند یک نماد و سمبل در خارج از کشور عمل کند، می‌تواند در حل مسائل بین‌المللی که ایران در آن دخیل است نیز تاثیرگذار باشد.

وی با اشاره به مذاکرات هسته‌یی ایران با 1+5 گفت: مذاکرات هسته‌یی میان نمایندگان کشورها انجام می‌شود که نمایندگان اعتبار خود را از پشتوانه مردمی می‌گیرند اگر این پشتوانه نباشند تنها حضور یک فرد نمی‌تواند موفقیتی در مذاکرات به همراه داشته باشد.

کاندیداهایی که رای نمی‌آورند، تحت تاثیر القائات دشمن قرار نگیرند

یک نماینده مجلس با تاکید بر ضرورت قانون‌مداری کاندیداها بعد از اعلام نتایج انتخابات گفت: اگر کاندیداها خودخواه و متکبر نباشند و تحت تاثیر القائات دشمن قرار نگیرند، بعدازظهر انتخابات که شورای نگهبان انتخابات را تایید کرد به کسی که رای آورده تبریک می‌گویند.

سید مرتضی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید به اینکه کاندیداها به نتیجه انتخابات تمکین کنند گفت: کاندیداها باید به کسی که رای مردم را از آن خود کرده تبریک بگویند چون به هر صورت مردم پای صندوق‌های رای آمده و رای داده‌اند.

او ادامه داد: کاندیدایی که در انتخابات رای نیاورده نباید همه چیز را زیر سوال ببرد و و تحت تاثیر القائات قرار بگیرد، چون برخی کاندیداها اطرافیانی دارند که به آنها القاء می‌کنند که شما در صدر هستیدف به همین دلیل اگر رای نیاورند ممکن است این تفکر در آنها شکل بگیرد که همان اتفاقاتی که در سال 88 افتاد، افتاده است.

این عضو مجمع نمایندگان روحانی مجلس تاکید کرد:‌ کاندیداها باید سالم باشند و تن به این جوسازی‌ها و دشمن‌تراشی‌ها ندهند و بعد از انتخابات با یک طمانینه بیانیه بدهند و به کسی که رای آورده تبریک بگویند.

انتخابات پر شور کشور را در مقابل بیگانگان بیمه می‌کند

نماینده مردم فاورجان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برگزاری یک انتخابات پر شور و با مشارکت بالا کشور را در مقابل تهاجم بیگانگان بیمه می‌کند.

موسوی لارگانی در گفت‌وگو با ایسنا، خاطر نشان کرد: انتخابات پیش رو صحنه سرنوشت‌ساز برای کشور،‌ مردم و نظام است که حضور مردم می‌تواند آن را در مسیر پیروزی و موفقیت نظام هدایت کند.

وی افزود: حضور مردم در انتخابات روز جمعه بار دیگر نظام را در مقابل حملات دشمن بیمه می‌کند و قطعا باعث ناامیدی دشمنان از تحریم، تهدید و تردید به نظام اسلامی می‌شود و لازم است برای تحقق این موضوع مردم ما که در گذشته نیز آگاه و بیدار بوده‌اند با بصیرت و هوشیاری در این انتخابات شرکت کنند تا در نهایت با سربلندی مردم در این امتحان، نظام اسلامی مستحکم تر و با صلابت‌تر بتواند در مسیر روبه جلو گام بردارد.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همانطور که همواره حضور چشم‌گیر مردم در انتخابات‌ها را شاهد بوده‌ایم، امیدواریم روز جمعه نیز شاهد همین حضور چشم‌گیر باشیم.

موسوی لارگانی یادآور شد: خواص جامعه نیز باید پیشاپیش مردم در صحنه انتخابات شرکت کرده و با در دست گرفتن سرنوشت خود رییس جمهور اصلح و منطبق با معیارهای انقلاب، نظام و رهبری را انتخاب کنند.

مردم سالاری دینی با حضور مردم محقق می‌شود

یک عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: مشارکت مردم در انتخابات بالاترین و اثرگذارترین عامل برای ایجاد حماسه سیاسی است.

حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که «مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی را افزایش می‌دهد»، تاکید کرد: مردم‌سالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی با حضور پرشور مردم محقق می‌شود.

وی افزود: ناامیدی و یاس دشمنان و تسلیم شدن در برابر اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران از آثاری است که مشارکت هرچه بیشتر مردم در انتخابات می‌تواند داشته باشد؛ چراکه مشارکت اساسی‌ترین عاملی است که می‌تواند حماسه سیاسی مورد تاکید مقام معظم رهبری را ایجاد کند.

وی با تاکید بر تاثیرگذار بودن مشارکت بالای مردم درانتخابات در بهبود شرایط کشور اظهار کرد: در هر کجای دنیا به طور طبیعی دشمن فشارهای زیادی را ایجاد می‌کند که در مقابل این فشارها همواره یک حرکت عظیم مردمی ایجاد شده و در نهایت دشمن که توانایی مقابله با این حرکت عظیم را ندارد عقب‌نشینی می‌کند.

این عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان این‌که «مشارکت مردم در انتخابات، اقتدار نظام و انسجام جامعه را تثبیت می‌کند»، اظهار کرد: معتقدیم حماسه سیاسی که مقام معظم رهبری بر آن تاکید داشته‌اند می‌تواند بسیاری از گره‌هایی که امروز حتی با دندان باز نمی‌شود را خود به خود باز کند.

وی با اشاره به همزمانی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تاکید کرد: برگزاری همزمان این دو انتخابات مهم، انگیزه مردم را برای مشارکت حداکثری دوچندان می‌کند. این همزمانی می‌تواند همگان را به صحنه کشاند و مشارکت حداکثری مردم را رقم بزند.

پیش‌بینی مشارکت 70درصدی مردم پای صندوق‌های رأی

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی پیش‌بینی کرد: مشارکت 70 درصدی مردم را در انتخابات ریاست جمهوری شاهد خواهیم بود.

غلامعلی جعفرزاده در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه از هفته گذشته شور و شعف خاصی بین مردم برای مشارکت در انتخابات ایجاد شده، تاکید کرد: هر قدر که دشمن به ما فشار وارد کند، وحدت و انسجام ملی هم بیشتر خواهد شد، به ویژه اینکه رهنمودهای رهبری نیز در این راستا کارگشا بوده و فرمایشات ایشان بارقه امیدی در دل مردم ایجاد کرده است.

نماینده مردم رشت در مجلس خاطرنشان کرد: من رشد سریع مشارکت مردمی را دیدم و براین اساس پیش‌بینی می‌کنم حداقل 70 درصد در انتخابات حضور داشته باشند. به ویژه انتخابات شوراها توانسته شعف بسیاری در مردم ایجاد کند.

این نماینده مجلس در پایان گفت: به نظر می‌رسد مشارکت انتخابات شوراها در حوزه انتخابیه من (رشت) با توجه به شور ایجاد شده در مقایسه با استان‌ها و شهرستان‌های دیگر رتبه اول کشوری را کسب کند.

انتخابات نمایش اسلامیت و جمهوریت نظام است

نماینده مردم شوش در مجلس اظهار داشت: انتخابات و تعیین سرنوشت آینده کشور به دست مردم در چارچوب مردم سالاری دینی یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است.

سید راضی نوری در گفت وگو با ایسنا،منطقه خوزستان، با بیان اینکه به تعداد سال های عمر انقلاب، انتخابات برگزار شده است، گفت: مردم همواره ثابت کرده‌اند که با وجود تمام مشکلات اقتصادی و معیشتی هیچ گاه به نظام، امام (ره) و رهبری جفا نکرده و ان شاءالله در 24 خرداد هم با خلق حماسه‌ای سیاسی، مقدمه حماسه اقتصادی را فراهم می‌کنند.

وی اظهار کرد: انتخابات تجلی آرمان‌های نظام و انقلاب در مشارکت مردم در تمام مسایل اصلی اجرایی و مدیریتی کشور و همچنین مشارکت در تعیین سرنوشت خویش در چارچوب آرمان های ولایت فقیه و مردم سالاری دینی است و جمهوریت و اسلامیت نظام را تثبیت می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه با توجه به فلسفه انتخابات در نظام جمهوری اسلامی، حضور تک تک مردم پشتوانه نظام خواهد بود، افزود: امروز اگر شاهد این همه هیاهو در رسانه‌های بیگانه و معاند هستیم، مؤید این است که هر رأی مردم به منزله تیری به قلب دشمن متخاصم است و در راهپیمایی 22 بهمن سال گذشته هم شاهد بودیم که مردم با وجود تمام مشکلات اقتصادی و معیشتی هیچ‌گاه به نظام، امام (ره)، رهبر و ولایت فقیه جفا نکردند و در صحنه‌های سیاسی 24 خرداد نیز با حضور در پای صندوق‌های رای حرف خود را به گوش تمام جهانیان خواهند رساند که ما آینده خود را به دست خود ترسیم خواهیم کرد.

نماینده مردم شوش در مجلس با تأکید بر اینکه انتخابات نمایش اسلامیت و جمهوریت نظام در سطح جهانی در مقابل تمام دشمنی‌های آمریکا و ایادی داخلی آن است، تصریح کرد: اگر این حماسه سیاسی در 24 خرداد مطابق با تأکیدات مقام معظم رهبری محقق شود، مقدمه‌ای برای حماسه اقتصادی خواهد بود تا رئیس‌جمهور آینده با پشتوانه بالا و با برنامه‌ریزی‌های جدید مشکلات اقتصادی و میشتی مردم را رفع کند.

نوری گفت: همچنین حضور پرشور مردم در صحنه انتخابات و خلق حماسه سیاسی، در صحنه سیاست بین‌المللی هم بازتاب‌های مطلوبی برای کشور خواهد داشت و می‌توان با اتکا به جمهوریت نظام، همانند عرصه‌های سیاسی و فرهنگی به استقلال اقتصادی هم دست یافت. به طور یقین حضور مردم در روز رای گیری عزت و اقتدار نظام را در منظر جهانیان تثبیت می‌کند.

حماسه سیاسی در انتخابات تبلور می‌یابد

رییس شورای عالی حزب همبستگی کفت: حماسه سیاسی با حضور حداکثری مردم محقق می‌شود.

محمدرضا راه‌چمنی در گفت‌وگو با ایسنا خاطرنشان کرد: مشارکت در انتخابات مظهر تبلور حماسه سیاسی است، ملت شریف ایران نیز باید برای تحقق این حماسه در انتخابات پیش‌رو حضور چشمگیری از خود نشان دهند.

وی افزود: در راستای تحقق حماسه سیاسی مورد نظر مقام معظم رهبری مردم باید در روز 24 خردادماه با حضور در پای صندوق‌های رای از حق قانونی خود استفاده کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند.

وی با تاکید بر سرنوشت‌ساز بودن رای مردم اظهار کرد: مردم باید بدانند که رای‌شان موثر است و هر فردی را که آن‌ها انتخاب کنند، رییس‌جمهور کشور خواهد شد. آن‌ها بدانند که با شرکت نکردن در انتخابات حماسه سیاسی شکل نگرفته و فرد اصلح انتخاب نخواهد شد.

رییس شورای عالی حزب همبستگی با تاثیرگذار بودن مشارکت همگانی مردم در روابط بین‌المللی کشور خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های اقتدار ملی هر کشوری نیروی انسانی آن کشور است؛ لذا هرچه کشور از نیروی انسانی بیشتری برخوردار باشد مشروعیت و مقبولیت و در نهایت اقتدار ملی آن کشور تقویت می‌شود.

وی ادامه داد: حضور پرشور مردم در روز 24 خردادماه پای صندوق‌ها رای موجب افزایش اقتدار نظام جمهوری اسلامی می‌شود که افزایش این اقتدار نیز یاس و ناامیدی دشمنان را نتیجه می‌دهد. دشمنان زمانی که این حضور چشمگیر را مشاهده کنند درمی‌یابند که دیگر نمی‌توانند در مقابل ملت همیشه در صحنه ایران بایستند. آن‌ها با مشاهده این حضور چشمگیر از مواضع خود عقب‌نشینی کرده و در نهایت فشارها و تحریم‌های اقتصادی علیه کشور خاتمه می‌یابد.

وی تاکید کرد: حضور حداکثری و مشارکت همگانی مردم باید همراه با انتخاب رییس‌جمهوری باشد که بتواند در سطح بین‌الملل با ایجاد تعامل با سایر کشورها سربلندی نظام جمهوری اسلامی را رقم بزند.

رییس شورای عالی حزب همبستگی در پایان با اشاره به همزمانی برگزاری دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر وروستا با بیان این‌که «همزمانی این دو انتخابات زمینه را برای گسترش حضور مردم پای صندوق‌های رای فراهم می‌کند» اظهار کرد: انتخابات ریاست جمهوری به لحاظ سیاسی بودن، شور و اشتیاق فراوانی را در جامعه ایجاد می‌کند. انتخابات شوراهای شهر و روستا نیز به واسطه این‌که یک انتخابات اجتماعی است باعث می‌شود تا قومیت‌ها و گروه‌های مختلف برای انتخاب شدن فردی از قوم خود پای صندوق‌های رای بیایند که درنهایت مشارکت مردم در انتخابات افزایش می‌یابد.

حضور پرشور و شعور مردم دشمن را مأیوس می‌کند

نماینده مردم اصفهان، برگزاری انتخابات را از ارکانی دانست که همواره در افزایش اقتدار نظام موثر بوده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین احمد سالک در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری انتخابات‌های مختلف در داخل کشور خاطر نشان کرد: از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون هر ساله یک انتخابات در کشور برگزار شده است که نقش این انتخابات بر هیچکس پوشیده نیست.

وی با بیان اینکه توجه به اهمیت انتخابات موجب پیشرفت عدالت در جامعه می‌شود، اظهار کرد: همواره در زمان برگزاری انتخابات‌های مختلف، مردم حضور و مشارکتی حداکثری از خودشان نشان داده‌اند که این حضور حداکثری آثار و نتایج زیادی در عرصه‌های داخلی و خارجی داشته است.

سالک افزود: یکی از آثاری که این حضور حداکثری در عرصه‌های بین‌المللی برای کشور به ارمغان آورده است، یاس و ناامیدی دشمنان ما است. حضور پرشور و شعور مردم می‌تواند زیاده‌گویی‌های دشمنان را نابود کند و آنها را مأیوس نماید.

این عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه رییس جمهور باید با رای بسیار بالا انتخاب شود، تاکید کرد: رییس جمهور باید از حدود 50 میلیون نفری که پای صندوق‌های رای می‌آیند رای بیش از 30 میلیون آنها را کسب کند.

سالک با اشاره به آثار مشارکت بالای مردم در انتخابات خاطر نشان کرد: زمانی که مردم حضور حداکثری پای صندوق‌های رای داشته باشند، یک دولت مقتدر تشکیل می‌شود که این دولت مقتدر با عقلانیت و تدبیر خود اقدام به برنامه‌ریزی جهت رفع مشکلات داخلی و همچنین برون رفت از فشارها و تحریم‌های بین‌المللی می‌کند که این امر در بهبود شرایط کشور می‌تواند تاثیر بسزایی داشته باشد.

این عضو جامعه روحانیت مبارز در پایان با تاکید بر اهمیت مدیریت شهری اظهار کرد: امروزه تاثیر مدیریت‌های محلی و شهری بر کسی پوشیده نیست گرچه برگزاری همزمان انتخابات شوراهای شهر و روستا و ریاست جمهوری، موجب تحت الشعاع قرار گرفتن انتخابات شوراها می‌شود ولی ان‌شاءالله این همزمانی بتواند در گسترش حضور مردم پای صندوق‌های رای نقش موثری ایفا کند.

حضور حداکثری در انتخابات بیعت مجدد با جمهوری اسلامی است

مشاور مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام گفت: حضور حداکثری در انتخابات به معنی بیعت مجدد با جمهوری اسلامی ایران و آرمان‌های والای آن است.

آیت‌الله محمدعلی تسخیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت حضور حداکثری مردم در انتخابات و تاکید مقام معظم رهبری بر این مساله، افزود: امروز دشمنان چهار چشمی مواظب هستند تا ببینند حضور ملت در این انتخابات تا چه حدی است لذا شرکت در انتخابات از اوجب واجبات است.

وی خاطرنشان کرد: با حضور و شرکت گسترده و حداکثری در انتخابات اعلام می‌کنیم که ما به آرمان‌های جمهوری اسلامی کاملا وفادار هستیم و به دنبال منویات امام راحل و مقام معظم رهبری هستیم و آنها را محقق خواهیم ساخت.

این شخصیت برجسته جهان اسلام تاکید کرد: باید بدانیم که حضور حداکثری در انتخابات پیش‌رو به معنای بیعت مجدد با جمهوری اسلامی و آرمان‌های بلند آن است.

تسخیری همچنین با تاکید بر تمکین به قانون از سوی کاندیداهای انتخاباتی و هواداران آنها، گفت: مساله قانون یعنی نگه داشتن اصل آرمان و تعهد به کل ارزش‌های والای جمهوری اسلامی است، بنابراین باید مساله تمکین به قانون را اصل قرار دهیم و به هیچ وجه به فکر مخالفت با قانون نیفتیم.

مشاور مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام خاطرنشان کرد: قانون اصل کار و تبلور همه ارزش‌هاست، لذا همه باید به فکر تمکین به آن باشند تا این نظام مقدس بتواند به اهداف و آرمان‌های بلند خود برسد.

پذیرش نتیجه انتخابات نشانه بلوغ دموکراسی دینی است

نماینده مردم کلیمیان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این دوره شاهد هستیم که کاندیداها به قصد خدمت به عرصه انتخابات ورود کرده‌اند، گفت: بعد از انتخابات آنهایی که رای نیاورده‌اند باید به شخص منتخب تبریک گویند که این مسئله نشان‌دهنده بلوغ دموکراسی دینی در این کشور است.

سیامک مره صدق در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد ضرورت پایبندی کاندیداها به قانون بعد از اعلام نتایج انتخابات، اظهار کرد: کسی که داوطلب و نامزد برای احراز مهمترین پست اجرایی کشور و دومین پست نظام سیاسی در نظام جمهوری اسلامی ایران می‌شود، الزاما باید فردی پایبند به قانون باشد.

وی با بیان اینکه در این دوره شاهد پایبندی تمامی کاندیداها و اکثریت هوادارانشان به قانون هستیم، گفت: تخریب، توهین به یکدیگر، راه‌اندازی کارناوال تبلیغاتی و استفاده از فعالیت‌های که متناسب با جامعه نیست از جمله مواردی هستند که در این دوره هیچ یک از کاندیداها و هوادارانشان آنها را تشدید نکرده‌اند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در مناظره‌های انتخاباتی بیشتر جو منتقدانه حاکم بود تا تخریبی، اظهار کرد: در این زمینه امید ایجاد شده که ملت ایران با درک پیام تاریخی مقام معظم رهبری در تحقق حماسه سیاسی قصد جدی برای پیروی از این فرمان الهی دارند.

مره صدق با اشاره به اینکه تمامی کاندیداها قصدشان برای خدمت به مردم است نه دست‌یابی به قدرت، گفت: کاندیداها می‌خواهند که با در اختیار داشتن امکانات یک رییس‌جمهور آنچه را که مدنظر و مطلوب مردم است، فراهم کنند.

وی به انصراف دو نفر از کاندیداهای ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: حتی دیدیم که دو نفر از کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری از گردونه انتخابات انصراف دادند تا داوطلبانی که باقی می‌ماند برای رسیدن به هدفشان تلاش کنند و این کار برای هدف خدمت به مردم است نه رسیدن به قدرت.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: بنابراین بعد از انتخابات هم کسانی که رای لازم را به دست نیاورده‌اند باید به کسی که پیروز انتخابات است تبریک گویند زیرا این اقدام نشانه‌ه‌ایی از مردم سالاری دینی بوده و بلوغ دموکراسی دینی را به همه دنیا نشان می دهد.

مره‌صدق یادآور شد: انتخابات جمهوری اسلامی ایران تنها انتخاباتی در دنیاست که بر پایه زور‌، ستم و توان مالی برگزار نمی‌شود بلکه انتخابات در ایران با تفکر، خرد و شور همراه است و علت آن نیز وجود ولایت فقیه در این کشور است که جلوی تداخل ارزش‌ها را می‌گیرند و اگر خطری متوجه باشد حتما تذکر می دهند و این باعث می‌شود هیچ‌گاه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در خطر خارج شدن از راه راست قرار نگیرد.

مشارکت 80 درصدی در انتخابات رقم می‌خورد

سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت که احتمالا بالای 80 درصد مردم در انتخابات شرکت می‌کنند.

عبدالرضا مصری در گفت‌وگو با ایسنا، با این پیش‌بینی که بیش از 80 درصد مردم در دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراها اسلامی شهر و روستا شرکت می کنند، گفت: رای ساکت یا خاموش برخلاف دوره‌های قبل بیشتر است چون در دوره‌های گذشته هیجانات اجتماعی بالا بود که این دوره جای خود را به تفکرات اجتماعی داده است.

وی افزود: مردم با درس‌هایی که از انتخابات گذشته گرفته‌اند با نوعی جدیدی از تعقل،‌اندیشه و مقایسه وارد موضوع انتخابات شده‌اند به طوری که تبلیغات توام با هیجان و جنجال کم اثر شده و تعقل و اندیشه جایگزین آن شده است.

این عضو فراکسیون اصو‌ل‌گرایان رهروان ولایت با بیان اینکه روز 24 خرداد به مثابه شرکت همه مردم در مذاکرات بین‌المللی است، توضیح داد: مردم با حضورشان در انتخابات انگار در مذاکرات بین‌المللی شرکت کرده‌اند بدان معنا که تاثیر هر رای آنها، به رییس جمهور آینده قدرت بالاتری برای شرکت در معادلات جهانی از طرف نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌دهد.

مصری تاکید کرد: اگر می‌خواهیم وزن جمهوری اسلامی در مذاکرات در تمامی ابعاد بیشتر باشد باید همه در انتخابات شرکت کنیم چون با این کار قدرت و توان بیشتری را به رییس جمهور آینده برای در دست گرفتن سکان هدایت مذاکرات می‌دهیم.

این عضو فراکسیون اصو‌ل‌گرایان رهروان ولایت خاطر نشان کرد: در حال حاضر غرب تلاش می‌کند تا سردی و تردید را در انتخابات القا کند که طبیعتا حضور گسترده مردم در انتخابات باز هم تمامی توهمات آنها را نقش بر آب می‌کند.

وی با بیان اینکه برداشتن موانع سیاسی در کشور باعث حل مشکلات اقتصادی به بهترین نحو می‌شود، گفت: اگر همه در انتخابات شرکت کنیم می‌توانیم بعد از خلق حماسه سیاسی،‌حماسه اقتصادی را رقم زنیم. مردم شریف و موقعیت‌سنج ما می‌توانند به خوبی لزوم شرکت گسترده در انتخابات را درک کنند به همین دلیل مطمئنا در روز جمعه 24خرداد حماسه گسترده خلق می‌شود.

رای دادن دفاع از خود است

مشاور امور بین‌الملل رییس مجلس شورای اسلامی گفت: رای دادن دفاع و حفاظت از خودمان در برابر دشمنان است.

حسین شیخ الاسلام در گفت‌وگو با ایسنا درباره ضرورت مشارکت حداکثری مردم در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: در هر کشوری مهمترین مساله امنیت ملی‌اش است. امنیت ملی حفاظی است که شما در آن زندگی می‌کنید و در آن آزادی و قدرت بیان‌تان را دارید.

وی ادامه داد: هر رای به مثابه آجری است که بنای امنیت ملی کشور را می‌سازد اگر همه ملت رای دهند و نقش خود را ایفا کنند، این حفاظ از همه حفاظت خواهد کرد؛ اما اگر آجری سرجایش نباشد، بلاشک این بنا نفوذپذیر خواهد بود و طمع دشمن را برخواهد افروخت.

وی افزود: این را بدانیم که همه ما در حفاظت از کل وجودی خودمان باید نقش خودمان را خوب ایفا کنیم. این یک وظیفه، عقلی، شرعی، قانونی و تکلیف است. کسانی که در یک خانه زندگی می‌کنند، می‌دانند که این خانه باید در مقابل باد، زلزله و تهاجم هوشمند پایدار بماند و برای این پایداری به مشارکت همه برای ساخت نیاز دارد.

مشاور امور بین‌الملل رییس مجلس درباره تاثیر این حضور بر عرصه‌های داخلی و خارجی نیز تصریح کرد: از نظر داخلی این حضور نشان‌دهنده امیدواری است و این که برخی حاضرند به خاطر منافع کل از برخی مشکلات جشم پوشی کنند و مشارکت یعنی همه ما با هم هستیم. وقتی تک تک رای‌ها در کنار هم قرار می‌گیرند، غیرقابل شکست می‌شوند، اما وقتی در آن خللی باشد شکست‌پذیر می‌شود. از نظر خارجی هم وقتی دشمن تصمیم به حمله بگیرد اگر ببیند با برج و باروی محکمی مواجه است به آن حمله نمی‌کند، اما اگر این برج و بارو سست باشد، به آن حمله می‌کند.

وی تاکید کرد: در واقع رای دادن دفاع از خود و منافع خود است.

حضور کاندیداها در کنار کاندیدای پیروز، در تحقق وحدت تاثیرگذار است

عضو هیات رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: انتخابات روز جمعه هم از بعد داخلی و هم از بعد بین‌المللی دارای اهمیت است و حضور مردم در صحنه انتخابات می‌تواند نقش مهمی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی داشته باشد. هر رای مردم، رای به نظام اسلامی است.

رحیم زارع در گفت‌وگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: از بعد داخلی این انتخابات از این جهت حائز اهمیت است که می‌تواند وحدت و همگرایی را در جامعه افزایش دهد و قطعا وحدت به عنوان یک عامل توسعه همه‌جانبه برای رفع مشکلات کشور می‌تواند اثرگذار و مهم باشد.

وی افزود: در بعد بین‌المللی نیز این انتخابات باعث می‌شود که جامعه بین‌المللی و استکبار حساب ویژه‌ای روی ملت ما باز کنند و از تهاجم، تخاصم و حربه‌هایی که بر ضد انقلاب به کار می‌گیرند، عقب‌نشینی نمایند.

نماینده مردم آباده در مجلس با بیان اینکه نشان دادن میل مردم به نظام اسلامی قطعا موجب ناامیدی دشمنان خواهد شد، تصریح کرد: حضور کاندیداها در کنار کاندیدای پیروز در انتخابات نیز در تحقق وحدت و هم‌افزایی تاثیرگذار خواهد بود و باید با تمکین در برابر قانون و انتخاب مردم، حامیان کاندیداهایی که در انتخابات پیروز نشده‌اند، همراه خود کاندیدا در کنار رییس جمهور منتخب برای غلبه بر مشکلات بایستند.

وی تاکید کرد: قطعا یکی از شاخصه‌های یک حکومت موفق این است که بتواند از همه ظرفیت‌ها و توان موجود در کشور برای میل به اهداف خود استفاده کند و رییس جمهور منتخب نیز باید با توجه به این اصل از توان و ظرفیت کاندیداهایی که در طول انتخابات با او رقابت کرده‌اند استفاده کنند، چراکه هر کاندیدا توانایی و خصیصه خاص خود را دارد.

انقلاب اسلامی متکی به آراء مردم است

نماینده مردم بافت در مجلس گفت:‌ انقلاب اسلامی متکی به آراء مردم است و از آغاز مردم پشتوانه اصلی انقلاب بوده، هستند و خواهند بود.

علیرضا منظری توکلی در گفت‌وگو با ایسنا منطقه کویر، با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی،گفت: مردم به دلیل اعتمادی که به رهبری و روحانیت دارند، همواره نسبت به اوامر رهبری حساس هستند.

وی تصریح کرد: معتقدیم حضور مردم، حضوری بی نظیر، حماسی و حداکثری خواهد بود، چون مردم ثابت کرده اند هرگاه انقلاب به آنها نیاز داشته باشد به سرعت به مدد انقلاب و نظام می‌آیند.

وی بیان کرد: دشمن در جریان انتخابات سه هدف را برای خود طراحی کرده بود که شامل پایین آوردن مشارکت مردم، خدشه وارد کردن به سلامت نظام و به خطر انداختن امنیت انتخابات بود.

وی درباره سلامت انتخابات اظهار کرد: الان خود کاندیداها، نمایندگان آنها و حتی تندترین افراد در سلامت انتخابات تردید ندارند و می گویند سلامت انتخابات تضمین است، چون مردم گرداننده انتخابات هستند و نمی توانند از این باب اتهامی به نظام بزنند.

منظری توکلی همچنین درباره مشارکت مردم گفت: یقین داریم حضور حماسی و پرشوری در پای صندوق های رای خواهیم داشت و ان‌شاءالله انتخاب اصلح صورت خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: باید منتظر حماسه باشیم، حماسه قطعی است، حضور مردم قطعی‌است، مردم همیشه جلوتر از مسوولان بوده‌اند و ان‌شاءالله 24 خرداد برگ زرین دیگری در تاریخ انقلاب به دست مردم فهیم و بصیر ایران اسلامی ورق خواهد خورد.

پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران بر دوش آحاد مردم استوار است

مشاور رییس قوه قضاییه در امور مجلس، با تاکید براینکه پایه‌های نظام بر دوش آحاد مردم استوار است، حضور آگاهانه مردم در پای صندوق‌های رای را موجب تقویت و تثبیت نظام جمهوری اسلامی ایران دانست.

حجت الاسلام و المسلمین علی بنایی در گفت‌وگو با ایسنا منطقه قم، افزود: به میزان حضور گسترده و پرشور مردم در پای صندوق‌های رای، نظام از استحکام بیشتری برخوردار خواهد شد.

وی تصریح کرد: پایه‌های نظام جمهوری اسلامی بر دوش آحاد مردم استوار است و تک تک 75میلیون جمعیت ایران در تثبیت و استواری نظام جمهوری اسلامی ایران نقش دارند.

بنایی، با بیان اینکه شاخص شناسایی نظام ها در دنیا انتخابات است، افزود: همچنین حضور آگاهانه مردم در پای صندوق‌ها موجب ناکامی و یاس دشمنان کشور خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه دنیا حضور مردم را در انتخابات پیش رو در ایران رصد می کنند، عنوان کرد: آنها هنگام مشاهده حضور باشکوه و پرشور مردم در پای صندوق های رای متوجه می شوند که ملت ایران به نظام وفادار و توانایی حل مشکلات با همدلی و هدایت رهبر معظم انقلاب را دارد.

مشاور رییس قوه قضاییه در امور مجلس، به تحریم‌های ناجوانمرادنه دشمنان علیه ایران اشاره کرد و گفت: اساساً تحریم‌ها توان و روحیه مردم را نشانه رفته است تا با فشار تحریم مردم را دچار ضعف و رخوت کنند و دیدگاه آنها نسبت به نظام را تغیییر دهند.

بنایی ادامه داد: آنها مدعی هستند که طرفدار ملت­ها و حقوق بشر هستند در حالی که دروغگویی آنها از تحریم‌ها علیه ایران ثابت می شود.

وی با اشاره به اهمیت مضاعف این دوره از انتخابات تصریح کرد: مردم باید با انتخاب رییس جمهوری توانمند، دانا، مقتدر، کارشناس، آشنا به مسائل جهانی، اهل تعامل و اعتدال، دشمنان را در رسیدن به اهدافشان ناکام کنند.

وی با بیان اینکه شرکت حداکثری مردم در پای صندوق های رأی به معنای حرکت در این راستاست، گفت: در این صورت دشمنان ملاحظه می کنند که ملت ایران می‌تواند با هوشیاری و بصیرت مشکلات را با هدایت رهبر فرزانه انقلاب پشت سر بگذارد.

در مساله سرنوشت‌ساز کشور مشارکت حداکثری داشته باشیم

رییس سازمان تبلیغات مرکزی استان تهران گفت: شرکت در انتخابات یک وظیفه شرعی و ملی است و باید کسی را انتخاب کنیم که سابقه اجرایی خوبی داشته باشد و برای سرنوشت کشور خود حتما در انتخابات شرکت کنیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین روحانی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که «باید مشارکت حداکثری در انتخابات داشته باشیم»، اظهار کرد: آن چیزی که مقام معظم رهبری اعلام کرده است را باید اجرا کنیم و برابر قانون پیش برویم.

وی گفت: باید کاندیدا‌ی موردنظر خود را به درستی انتخاب کنیم و به این مساله سرنوشت‌ساز اهمیت بدهیم.

وی تاکید کرد: در انتخاب کاندیدا‌ی‌مان باید دقت کنیم کسی را انتخاب کنیم که کار کلان اجرایی داشته و مدیریت و تدبیر خود را ثابت کرده باشد و بتواند بار سنگین قانون اساسی را بر دوش بکشد و مقاوم و ارزشی عمل کند؛ این‌ها باید جزو شاخصه‌های ما برای انتخاب کاندیدای ریاست جمهوری باشد.

رییس سازمان تبلیغات مرکزی استان تهران ادامه داد: انتخابات یک وظیفه شرعی است و تمام مراجع و مقام معظم رهبری به این تاکید کرده‌اند که یک تکلیف ملی و شرعی است و امیدواریم تمام مردم به پای صندوق‌ها بیایند و با رای حداکثری خود برای سونوشت کشورشان تصمیم بگیرند.

وی در پایان گفت: کسی را انتخاب کنیم که بتواند این کشور را به جلو پیش ببرد.

مردم نشان خواهند داد که بصیرت دارند

نماینده مبارکه در مجلس معتقد است حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، متفاوت از بقیه انتخابات‌ها و به مراتب پر شورتر خواهد بود.

علی ایرانپور در گفت‌وگو با ایسنا منطقه اصفهان، با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری آن را بزرگترین رویداد چند سال اخیر دانست و اظهارکرد: انتخابات ریاست جمهوری چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بین‌المللی اهمیت ویژه‌ای دارد، هم‌چنین هم‌زمانی آن با انتخابات شورای شهر شرایط را خاص‌تر می‌کند.

وی افزود: رییس جمهور به عنوان سکاندار مسؤولیت اجرایی کشور، نقش بسیار مهمی دارد و باید به بهترین نحو و با آرای زیاد انتخاب گردد.

نماینده شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نامگذاری سال 92 به نام حماسه سیاسی حماسه اقتصادی، اهمیت انتخابات را دوچندان کرده است، تصریح کرد: موقعیت خاص ایران در خاورمیانه و در بین کشورهای همسایه، موقعیت کنونی کشورهای اسلامی، تحریم‌ها و تهدیدها باعث شده انتخابات ریاست جموری 24 خرداد حساس‌تر شود.

ایرانپور اضافه کرد: دشمنان علاقه دارند که حضور مردم کمرنگ باشد و حتی با ایجاد اغتشاش در کشور موافق هستند، اما مردم ایران به صورت پرشور باید نشان دهند که بصیرت دارند و خواهان برخورد با اینگونه رفتارهای دشمن هستند.

وی با بیان اینکه رییس جمهور دومین مقام کشور محسوب می شود عنوان کرد: رییس جمهور می تواند تأثیرگذاری زیادی در داخل کشور و در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و عمرانی داشته باشد، به همین دلیل باید با رأی قاطع انتخاب شود.

نماینده شهرستان مبارکه در مجلس پیرامون حضور مردم در عرصه انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: مطمئن هستم مردمی که نشان داده‌اند در انتخابات و راهپیمایی‌ها همیشه با تعداد بالا شرکت کرده‌اند، در این انتخابات نیز به صورت پرشور و پرتعداد شرکت می‌کنند و حتی می‌توان گفت از دوره‌های قبل نیز حضور پررنگ‌تری خواهند داشت و حماسه سیاسی را رقم خواهند زد.

مردم به صحنه می‌آیند تا نشان دهند انقلابشان برای نان و آب نبوده است

نماینده مردم شهرستانهای سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب و داورزن در مجلس شورای اسلامی گفت: رای دادن به هر یک از 8 کاندیدای ریاست جمهوری، رای دادن به جهموری اسلامی است.

رمضانعلی سبحانی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا منطقه خراسان، با اشاره به نزدیک شدن زمان انتخابات توصیه کرد: آنچه مردم باید برای انتخاب فرد اصلح جهت ریاست جمهوری در نظر داشته باشند علاوه بر مدیریت و توانمندی فرد ، توجه به سوابق اجرایی درخشان کاندیدای ریاست جمهوری است.

وی تصریح کرد: فرد اصلح باید دارای این ویژگی باشد که بتواند کشور را از تحریم ها و فشارهایی که بر آن وارد شده، با تدبیر و مدیریت عبور دهد تا کشور در همه زمینه ها به استقلال رسیده و حماسه اقتصادی نیز محقق شود.

سبحانی فر با تاکید بر اینکه وفاداری به نظام و ولایتمداری 8 نفر کاندیدای ریاست جمهوری با توجه به تایید شورای نگهبان، ثابت شده است، ادامه داد: مردم باید با توجه به وضعیت اقتصادی مملکت، مسایل بین المللی، مسایل سیاسی داخلی و خارج از کشور و همچنین مسایل اقتصادی از همه بیشتر به سوابق اجرایی کاندیدای ریاست جمهوری جهت انتخاب فرد اصلح توجه داشته باشند.

نماینده مردم شهرستانهای سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب و داورزن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر حضور حداکثری مردم در انتخابات گفت: امروز مهمتر از هر مساله‌ای حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای اخذ رای برای نشان دادن اینکه انقلابشان برای نان و آب نبوده بلکه بر اساس اعتقادات بوده است نه اینکه اختلاف یا ائتلاف‌ها محور شود.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی در امسال و نامگذاری سال نیز تحت عنوان"حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی" ابراز کرد: اما مهمتر از انتخابات شوراهای اسلامی، انتخابات ریاست جمهوری است.

وی تاکید کرد: حماسه اقتصادی در سایه تحقق حماسه سیاسی اتفاق می‌افتد که حماسه سیاسی هم با توجه به نقشه های کشورهای غربی و ابرقدرت بر علیه کشور اسلامی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سبحانی‌فر ابراز امیدواری کرد: با مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق‌های اخذ رای، آنچه خواسته آنان است، محقق و فرد مورد نظر انتخاب شود.

حضور در انتخابات برگ زرین دیگری به کارنامه انقلاب می‌افزاید

نماینده مردم فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در مجلس گفت: حضور در انتخابات برگ زرین دیگری به کارنامه انقلاب می‌افزاید.

محمدعلی عبدالله‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا منطقه خراسان جنوبی، گفت: با توجه به شرایط و موقعیت کنونی کشور و فشارهایی که از طرف دشمنان وارد می شود، حضور مردم در انتخابات بسیار مهم است.

عبدالله زاده با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر حضور همیشه در صحنه مردم، گفت: حضور مردم در انتخابات توطئه‌های دشمنان اسلام را خنثی می‌کند.

وی با بیان اینکه انتخابات در نظام اسلامی بعنوان یک موضوع اصلی و اساسی مدنظر است، افزود: این موضوع می تواند مهمترین پشتوانه برای اداره امور کشور باشد.

نماینده مردم فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم و مسئولان با توجه به اینکه شرایط زمان را می‌شناسند باید خالق برگ زرینی دوباره برای این دولت اسلامی باشند.

عبدالله زاده با اشاره به اینکه حضور جوانان و دانشجویان در تمامی صحنه‌ها همیشه مهم تلقی شده است، خاطرنشان کرد: جوانان باید در خط مقدم قرار گیرند و حضور پرشور مردم و دانشجویان در انتخابات باید سبب خلق حماسه‌ای دیگر شود.

انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی گفت:‌ رقابت‌های نزدیک کاندیداها، دور دوم انتخابات را رقم می‌زند که در این صورت حتی یک رای هم تاثیرگذار و مهم خواهد بود.

شهباز حسن پور در گفت‌وگو با ایسنا منطقه کویر، در رابطه با یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: اهمیت انتخابات بر هیچ کس پوشیده نیست و همانطور که امام رحمه الله علیه فرمودند شرکت در انتخابات از وجوب واجبات است.

وی ادامه داد: همچنین مقام معظم رهبری همواره تاکید کرده‌اند که شرکت در انتخابات شرعاً و عقلاً واجب است بنابراین همه اقشار جامعه بایستی با آگاهی و لزوم توجه به پیامدهای انتخابات در این امر خطیر و مهم شرکت نمایند.

حسن پور بیان کرد: امروز از هر زمان دیگری شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران حساس تر است، بواسطه اینکه ما از هر سو در محاصره سیل دشمنان قرار گرفته‌ایم و برای بی اثر کردن این تهدیدات بایستی حتما شرکت در انتخابات را برای خود تکلیف بدانیم چراکه این حضور می تواند بسیار حساس و سرنوشت ساز باشد.

سخنگوی کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس تاکید کرد: از یک سو حضور مردم در انتخابات نقشه های شوم دشمنان را نقش بر آب نموده و از سوی دیگر کسانیکه به ایران سرفراز، مقتدر و عزتمند می‌اندیشند بایستی برای به احتزاز درآوردن هرچه بیشتر پرچم جمهوری اسلامی ایران و شعار نه شرقی و نه غربی، پای صندوق‌ها حضور یافته و بار دیگر به جمهوری اسلامی ایران رای دهند.

وی گفت: یک رییس جمهور شاید برای دوره‌ای چهار ساله انتخاب شود اما کارهای وی در دهه‌های مختلف تاثیر خود را خواهد گذاشت بنابراین انتخاب درست بسیار مورد توجه است.

نماینده سیرجان افزود: در نظرسنجی ها نفر اول فاصله زیادی با بقیه دارد اما نفرات دوم و سوم چندان فاصله ای با هم ندارند بدین ترتیب رای هر فرد سرنوشت کشور را رقم خواهد زد.

حسن پور تصریح کرد: وظیفه همه دستگاهها این است که انتخابات با نشاط برگزار کنند، در همین راستا زبده ترین، باتقواترین و با حوصله ترین افراد که در کارگاه‌های آموزشی شرکت کرده و موارد انتخاباتی را آموخته‌اند به عنوان ناظر و مجری انتخابات برگزیده شده‌اند.

وی بیان کرد: همچنین نیروی انتظامی در شهرستان‌های سیرجان و بردسیر تمهیدات لازم را برای امنیت بیشتر در روز جمعه 24 خردادماه اندیشیده است و همه بخشداران، فرمانداران و استاندار کرمان همه و همه بدنبال برگزاری انتخاباتی پرشور و خلق حماسه ای دیگر هستند.

سخنگوی کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: بنده معتقدم انتخابات امسال چه از نظر کمی و چه از لحاظ کیفی پرشورتر از همه انتخاباتی خواهد بود که در دهه‌های گذشته برگزار شده است.

حسن پور در ادامه تاکید کرد: یکی از وظایف دستگاه های نظارتی صیانت از آراء تک تک مردم می‌باشد و تاکید مقام معظم رهبری نیز در امانت از آراء مردم برای همیشه در تاریخ می‌تواند الگو قرار گیرد و مردم نیز اعتقاد و ایمان دارند که از رای ایشان حفاظت می شود.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر ادامه داد: فرمایش بنیان گذار کبیر انقلاب با عنوان "میزان رای ملت است" نیز بایستی برای همه برگزار‌کنندگان الگو باشد یعنی آنچه که مردم تصمیم گرفته و به صندوق انداخته‌اند ملاک می‌باشد.

وی خطاب به مردم بیان کرد: توصیه می شود مردم از همان ساعات اولیه روز جمعه پای صندوق‌های اخذ رای حاضر شوند تا در پایان روز به ازدحام جمعیت برخورد نکنند.

حسن پور در پایان خاطرنشان کرد: درخواست من این است افرادیکه در طول یک ماه با حضور خود مردم را جهت مشارکت ترغیب و تشویق نموده‌اند در چند روز باقیمانده به انتخابات نیز این روند رسالت را ادامه دهند و مردم نیز باتوجه به حساسیت زمانی امسال هم همچون گذشته با مشارکت بالا شعور سیاسی خود را به معرض نمایش بگذارند.

سیاست خارجی باید در صدر برنامه‎های دولت یازدهم باشد

نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی گفت: سیاست خارجی باید در صدر برنامه‎های دولت یازدهم قرار گیرد.

هادی شوشتری در گفت‌وگو با ایسنا منطقه خراسان، اظهار کرد: ارتباط با آمریکا مساله خصوصی و شخصی نیست که یک نامزد ریاست جمهوری مدعی برقراری این ارتباط باشد؛ بلکه رابطه با آمریکا باید در فرآیند تعاملی با مقام معظم رهبری صورت گیرد و همچنین این ارتباط باید مورد تایید مجلس شورای اسلامی واقع شود.

نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سیاست خارجی دولت نهم و دهم با نواقصی روبه‌رو بوده است که متاسفانه به خاطر این رویکرد هزینه‌هایی را متحمل شده‌ایم، بنابراین سیاست خارجی باید در صدر برنامه‌های دولت یازدهم قرار گیرد.

وی مباحث مربوط به اشتغال، تولید و سیاست خارجی را از جمله برنامه‌هایی دانست که دولت یازدهم باید برای آن اهمیت ویژه‌ای قائل شود و افزود: در مسائل اقتصادی باید تولید مورد حمایت بیش از پیش قرار گیرد، چرا که اگر مسائل اقتصادی حل و فصل شود مقدمه‌ی برطرف شدن بسیاری از معضلات اقتصادی و اجتماعی خواهد بود.

شوشتری با اعتقاد به اینکه " از حیث قانونی در کشور خلائی نداریم "، خاطر نشان کرد: رییس جمهور آتی باید به رعایت مفاد چشم‌انداز 20 ساله و قانون برنامه پنجم توسعه از طریق تعامل با سایر ارگان‌ها متعهد شود.

نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی در خصوص منابع مالی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری جهت هزینه در تبلیغات، تصریح کرد: چون نامزدها باید در سطح ملی مطرح باشند نیاز به سفرهای استانی احساس می‌شود، ولی این امر نباید موجب شود که نامزدهای ریاست جمهوری به رانت متکی شوند.

این دوره نسبت به دوره‌های قبل، اخلاق انتخاباتی نمود بیشتری دارد

نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی گفت: اخلاق‌مداری یک اصل مهم بین کاندیداهای ریاست جمهوری است که به وسیله آن می‌توانند اعتماد مردم را جلب کنند.

سلطانی در گفت‌وگو با ایسنا -منطقه چهارمحال وبختیاری- افزود: اولین شرط برای تحقق یک حماسه سیاسی در کشور، دادن آگاهی به مردم و فرهنگ‌سازی است.

وی با بیان اینکه صدا وسیما در زمینه آگاهی‌رسانی به مردم به خوبی به وظیفه خود عمل کرده و می‌کند، خاطرنشان کرد: برگزاری مناظرات بین کاندیداهای ریاست‌جمهوری، مردم را با پیشینه و برنامه‌های کاندیداها به عنوان رییس‌جمهور آینده آشنا کرد ضمن اینکه برگزاری مناظره‌ها، با ایجاد انگیزه بین مردم، موجب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات آتی می‌شود.

سلطانی تصریح کرد: باید خواص و نخبگان جامعه نیز در عرصه انتخابات مردم را به حضور پرشور در پای صندوق‌های رای دعوت کنند تا مردم با آگاهی از اینکه جمهوری اسلامی نتیجه تحقق آرمان‌های این ملت است و انتخابات سرنوشت آنان را تعیین می‌کند در انتخابات شرکت کرده و به فرد اصلح رای دهند.

وی ادامه داد: ستادهای تبلیغاتی نیز می‌توانند تاثیرات مثبتی در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی بین مردم داشته باشند، این در حالی است که امروزه تبلیغات دیداری، نوشتاری نه تنها در کشور بلکه در دنیا تاثیر بسزایی دارد.

سلطانی با بیان اینکه برنامه‌های صدا و سیما بیش از 70درصد در عرصه انتخابات تاثیر مثبت داشته، افزود: تبلیغات در تلویزیون در بحث صرفه‌جویی در کاغذ و بنر همچنین جلوگیری از ریخت و پاش تاثیر داشته، همچنین از آنجا که تلویزیون یک منبع سراسری است، می‌تواند در آگاهی مردم سراسر کشور موثر باشد.

وی ادامه داد: اخلاق‌مداری یک اصل مهم در بین کاندیداهای ریاست جمهوری است که به وسیله آن می‌توانند اعتماد مردم را جلب کنند در حالی که در مناظرات سوم تلویزیونی برخی از نامزدها از اخلاق‌مداری خارج شدند اما نسبت به دوره‌های قبل اخلاق انتخاباتی بیشتر دیده می‌شود.

سلطانی از حضور 70 درصدی مردم استان در انتخابات خبر داد و افزود: مردم موقعیت‌شناس و فهیم چهارمحال و بختیاری که همیشه و در همه دوره‌های انتخاباتی مشارکت حداکثری داشته‌اند، در این عرصه نیز مشارکت حداکثری خواهند داشت.

وی از مردم استان خواست با درک شرایط و مسائل کنونی کشور، به فرمان ولایت فقیه پاسخ مثبت دهند و با حضور پرشور خود در انتخابات، اهداف دشمنان را نابود کرده و با دادن رای حداکثری، مشکلات جاری کشور را حل کنند.

انتخابات حقی است که نمی توان کسی را از آن محروم کرد

نماینده شهرستان بجنورد، گرمه و جاجرم و مانه و سملقان گفت: کاندیدای اصلح کسی است که مردم را به امید دعوت کند و از سیاه نمایی وضع کشور خودداری کند.

قاسم جعفری در گفت‌وگو با ایسنا منطقه خراسان شمالی بیان کرد: مردم سالاری دینی به معنای شرکت در یک رقابت حسنه برای تبلیغ کاندیداهای مورد نظر است.

وی با اشاره به اینکه انتخابات در برخی از کشورها اجباری و در برخی از کشورها امری مهم تلقی نمی شود افزود:انتخابات در کشور ما حقی است که نمی توان کسی را از آن محروم کرد و همچنین تکلیفی است که همگان باید نسبت به آن مسوول پذیر باشند.

جعفری تاکید کرد:کاندیداهای ریاست جمهوری و طرفداران آنان باید با یکدیگر رقابتی سالم داشته باشند و از تخریب یکدیگر بپرهیزند.

وی ادامه داد:افراد در انتخاب خود به فردی رای دهند که دارای مدیریت و برنامه درست برای پیشرفت کشور باشد.

جعفری با بیان اینکه کاندیدای منتخب ریاست جمهوری، رییس جمهور همه ملت است و تنها برای طرفداران خود نیست افزود: انتخاب صحیح رییس جمهور موجب تقویت همه ملت می شود.

وی ادامه داد: کاندیداها از تخریب یکدیگر بپرهیزند و همچنین از دادن وعده‌های دروغ خودداری کنند.

مردم هوشیارانه در تعیین سرنوشت کشور مشارکت می‌کنند

نماینده مردم میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی گفت: صیانت از ارزش‌های نظام مقدس وظیفه ملت است و چون نظام کشور برخاسته از بطن مردم است پس سرنوشت نظام را مردم انتخاب می‌کنند.

روح‌الله بیگی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه آذربایجان‌ غربی، گفت: ملت شریف ایران تا به امروز از نظام و انقلاب اسلامی صیانت کرده‌اند، در تمام صحنه‌ها حضور داشته‌ و به تکلیف خود عمل می‌کنند.

وی ابراز کرد: مردم ایران برای حفظ ارزش‌های دینی انقلاب 8 سال از میهن خود دفاع کردند و شهدای بسیاری در راه خدا داده اند، چون حضور مردم در همه صحنه‌ها برای پایداری اسلام و پویایی نظام بوده است.

بیگی با اشاره به اینکه اهمیت شرکت در انتخابات بر همه آشکار است، گفت: شرکت در انتخابات هم حق و هم یک تکلیف است.

وی اظهار کرد: دشمنان همیشه درصدد تحریم انتخابات بوده و تلاش می‌کنند که حضور مردم در انتخابات کم‌رنگ باشد اما مردم در برابر دشمنان ایستاده‌اند، هوشیارانه عمل کرده و همواره در انتخابات شرکت کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه مشکلاتی در عرصه اقتصاد و انتخابات وجود دارد، اضافه کرد: مردم باید آگاهانه و هوشیارانه به صحنه آیند تا این حماسه را خلق کنند.

نماینده مردم شاهین‌دژ، میاندوآب و تکاب در مجلس شورای اسلامی شاخصه کاندیدای اصلح را تعهد به نظام، انقلاب و قانون اساسی دانست و خاطر نشان کرد: مردمی بودن رییس‌جمهور موجب همراهی مردم با وی در حل مشکلات پیش روی کشور می‌شود.

فرد منتخب ریاست‌جمهوری، خاکریز مقابله با تهدیدات دشمن را همیشه استوار نگه دارد

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: فرد منتخب در انتخابات ریاست جمهوری باید مشخصات فردی یک مؤمن متدین را دارا بوده، توانمند، شجاع و وفادار به اصول انقلاب و اسلام باشد و از دشمن هراس به دل راه ندهد و تا می‌تواند از حواشی دوری کند.

بهرام بیرانوند در گفت‌وگو با ایسنا منطقه لرستان، با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری در کشور در بیان معیارها و شاخص‌هایی که باید مدنظر مردم در انتخاب کاندیدای اصلح باشد، گفت: کسی که از طرف مردم برای ریاست جمهوری انتخاب می‌شود باید در شأن مردم و نظام باشد و باید تلاش خود در فراهم کردن زمینه برای ظهور امام عصر(عج) به‌کار بگیرد. برای دفاع از کیان اسلام و انقلاب همواره آماده باشد، خاکریز مقابله با تهدیدات دشمن را همیشه محکم و استوار نگه دارد و به حفظ نظم در کشور کوشا باشد و تلاش خود را برای اجرای قانون به‌کار بگیرد.

بیرانوند همچنین در خصوص نحوه تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری نیز گفت: کاندیداها باید توصیه‌های مقام معظم رهبری درخصوص تبلیغات کم هزینه را مدنظر قرار دهند، باید برنامه‌های خود را به مردم معرفی کنند و آنچه را که می‌توانند و می‌خواهند انجام بدهند و برای مردم بیان کنند، وعده‌های غیرعملی به مردم ندهند و اگر از عهده کاری هم برنمی‌آیند از همین ابتدا اعلام کنند که از عهده کدام کار بر نمی‌آیند.

تقارن دو انتخابات ریاست‌جمهوری و شوراها به افزایش سطح مشارکت منجر می‌شود

یک نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی گفت که با توجه به تقارن دو انتخابات ریاست‌جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، مشارکت در این دو انتخابات به صورت متقابل هم‌افزایی دارد.

امیرحسین قاضی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: مشارکت مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری به افزایش مشارکت در انتخابات شوراها و همچنین مشارکت در انتخابات شوراها به افزایش سطح مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری کمک خواهد کرد.

وی با تاکید بر اهمیت انتخابات شوراها، اظهار کرد: مدیریت شهری در شهرها و نقش شهرداران حتی از رییس‌جمهور در اداره زندگی مردم بیشتر است و مثلا تصمیمات شورای شهر و شهرداری در تهران از تصمیمات مجلس و دولت درباره پایتخت مهم‌تر، جدی‌تر و اثرگذارتر است.

نماینده مردم مشهد در مجلس با بیان اینکه 70 تا 80 درصد مسائل مردم توسط مدیریت شهری اداره می‌شود، خاطرنشان کرد: بخصوص هر چه شهرها بزرگتر می‌شود قدرت این سازمان هم بیشتر و نقش مردم پررنگ‌تر می‌شود لذا شاید نقشی که دولت در اداره یک روستا داشته باشد جدی‌تر باشد تا در اداره یک شهر بزرگ.

این نماینده اصولگرای مجلس همچنین ترکیب شوراهای اسلامی شهر و روستا را منوط به رای و نظر مردم در انتخابات پیش‌رو دانست.

عملکرد رییس‌جمهور منتخب باید با گفتمان انقلاب همسو باشد

نماینده اسلام آبادغرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی معتقد است حضور در انتخابات بیانگر ادامه دادن راه شهدا و آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب است.

علی جلیلیان در گفت‌وگو با ایسنا منطقه کرمانشاه، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر خلق حماسه سیاسی در کشور، اظهار داشت: امروز دشمن منتظر انتخابات ایران است و تصور می کند با اعمال فشار بر مردم و تحریم‌ها می تواند ملت ایران را از مشارکت در انتخابات دلسرد کند.

وی ادامه داد: انرژی هسته‌ای تنها بهانه‌ای است که دشمنان با انقلاب ایران و بیداری اسلامی مبارزه کنند و با اعمال فشار مردم را ناامید سازند.

این عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه معتقد است مردم باید با حضور حداکثری در انتخابات به دشمن نشان دهند که همواره پشت نظام و انقلاب هستند و نمی گذارند اهداف دشمان محقق شود.

جلیلیان با اشاره به اینکه حضور حداکثری در انتخابات وظیفه هر فرد مسلمان و انقلابی است، افزود: حضور در انتخابات بیانگر ادامه راه شهدا و پاسداری از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: فردی که برای ریاست جمهوری انتخاب می‌شود باید تابع ولایت فقیه و قانون اساسی باشد و عملکرد وی با گفتمان انقلاب و ارزش‌های دینی نظام همسو باشد.

وی خاطرنشان کرد: مسلما نمی توان رئیس جمهوری را برای اداره کشور انتخاب کرد که راهش خلاف راه رهبری و شهدا باشد که بعد برای کشور مشکل ساز شود.

این نماینده مجلس در خصوص معیارهای یک انتخاب اصلح، یادآور شد: برای انتخاب یک فرد باید از خود کاندیدا و اطرافیانش شناخت کامل حاصل شود.

وی گفت: مدیر بودن، تسلط بر امور، صداقت و راستگویی، برنامه‌های عملی و پرهیز از وعده های دروغ و ... از جمله ویژگی های یک رئیس جمهور شایسته است.

وی همچنین انتخاب رییس جمهور با میزان رای بالا را دارای مزایایی دانست که باعث می شود فرد منتخب با اعتماد به نفس و قدرت چانه‌زنی بیشتری در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی حاضر شود.

نماینده اسلام آبادغرب و دالاهو گفت: انتخاب رئیس جمهور با رای بالا نشان می دهد آن فرد از پشتوانه مردمی محکمی برخوردار است.

جلیلیان در پایان از همه مردم ایران خواست با شور و نشاط هرچه تمام در پای صندوق های رای حضور حداکثری داشته باشند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها