أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۱۶۸۴۵۲
زمان انتشار: ۲۳:۴۵     ۰۲ مهر ۱۳۹۲
«اعتراف» آمریکایی به مطالبات ۸ سال پیش ایرانی/
اوباما در سخنرانی‌اش در مجمع عمومی سازمان ملل با اظهاراتی متفاوت درباره ایران به استقبال حسن روحانی که اولین حضور خود در جایگاه رئیس‌جمهور را تجربه می‌کند، رفت.

به گزارش 598 به نقل از فارس،‌ شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان این بار میزبان اولین حضور حسن روحانی به عنوان رئیس‌جمهور اسلامی ایران است.

حسن روحانی تا ساعاتی دیگر به عنوان رئیس جمهور ایران پشت تریبون سازمان ملل قرار خواهد گرفت و مواضع کشورمان را برای جامعه جهانی تشریح می‌کند.

بنابراین گزارش، با توجه به ترتیب مشخص شده بر اساس حروف الفبا رئیس جمهور آمریکا قبل از رئیس جمهور ایران در مجمع عمومی سخنرانی کرد و به بیان مواضعش درباره ایران، سوریه و دیگر موضوعات جهانی پرداخت.

اولین حضور احمدی‌نژاد در سازمان ملل/ بوش چگونه از رئیس‌جمهور تازه وارد استقبال کرد؟!

درست 8 سال پیش مجمع عمومی سازمان ملل میزبان سخنرانی محمود احمدی‌نژاد به عنوان رئیس جمهور برای اولین بار بود. در جلسه شصت ام مجمع عمومی سازمان ملل رئیس جمهور آمریکا جرج دبیلو بوش بود که بیش از چهار سال از ریاست جمهوری اش می گذشت و طبق روال پیش از سخنرانی رئیس جمهور وقت ایران پشت تریبون قرار گرفت.

بوش سخنرانی خود در سازمان ملل، با تهدیدات و هیجانات آن روزها پیرامون برنامه صلح آمیز هسته ای ایران هماهنگ کرد و با متهم کردن تلویحی ایران، هشدار جدی به کشورمان را از جامعه جهانی طلب کرد.

وی تاکید کرد که جهان به اجرای کنوانسیون‌های بین المللی برای سرکوب حرکت‌های تروریستی هسته‌ای نیاز دارد به گونه ای که کسانی که به دنبال مواد رادیو اکتیو و یا سلاح هسته ای هستند تحت تعقیب قرار گرفته و متوقف شوند.

وی در اظهاراتش که کارشناسان مخاطب آن را ایران عنوان کردند گفت که باید این پیام را به کشورهایی که به دنبال سلاح هسته ای هستند بدهیم که اجازه نخواهیم داد صلح و ثبات جهان را تهدید کنید.

رئیس جمهور وقت آمریکا در سخنرانی خود سعی کرد با زبان تهدید و از طریق متحد کردن جامعه جهانی علیه برنامه صلح آمیز هسته ای ایران، به استقبال اولین حضور احمدی نژاد در سازمان ملل برود.

احمدی نژاد در مجمع شصتم: قربانی سلاح کشتار جمعی هستیم/ سلاح هسته ای را حرام می دانیم

بنابر این گزارش، محمود احمدی نژاد نیز به عنوان رئیس جمهور وقت ایران موضوع سلاح های کشتار جمعی و تسلیحات هسته ای را از نگاهی دیگر مورد حمله قرار داد.

وی با اشاره به انبار کلاهک های هسته ای از سوی برخی کشورهای جهان گفت: هزاران کلاهک هسته‌ای موجود در زرادخانه‌ها و برنامه‌های توسعه این سلاح ها فضای جدیدی از اختناق و حاکمیت جنگ افزار نظامی ایجاد می‌نماید و جامعه بشری و حتی شهروندان کشورهای صاحب این سلاح‌ها را تهدید می‌کند.

احمدی نژاد با انتقاد از تجاوز آمریکا به عراق و افغانستان تصریح کرد: امروز دولتی که خود از سلاح اتمی استفاده کرده است و به تولید، انباشت و آزمایش گسترده آن ادامه می‌دهد و ده‌ها و شاید صدها هزار نفر از مردم عراق، کویت و حتی سربازان خود و نیروهای متحد را هدف حملات نظامی با گلوله‌ها و بمب‌های اورانیومی قرار داده و به بیماری‌های صعب العلاج مبتلا نموده‌ است و کسانی که به صراحت مفاد معاهده ان پی تی را نقض می‌کنند، حاضر به امضای معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای نشده‌اند و سلاح‌های کشتار جمعی در اختیار رژیم اشغالگر صهیونیستی قرار داده‌اند، نه تنها در پی جبران خطاهای خود نیستند بلکه در حرکتی زورمدارانه بر خلاف حقوق مصرح در معاهده ان پی تی در صدد منع دستیابی سایر کشورها به فناوری تولید انرژی صلح آمیز هسته‌ای هستند.

احمدی نژاد در سخنرانی اش ایران را قربانی اصلی تروریسم و سلاح های شیمیایی و کشتار جمعی خواند و افزود: ما باید به دنبال آرامش و صلح پایدار بر اساس عدالت و معنویت باشیم، تروریسم و سلاح‌های کشتار جمعی دو تهدید بزرگ هستند که جامعه جهانی باید به شدت با آن مقابله کند، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم و سلاح‌های شیمیایی از دشواری‌های این مقابله به‌خوبی آگاه است امروز مهمترین دشواری این مبارزه آن است، کسانی که باید در مقام متهم باشند خود را در مقام مدعی قرار می‌دهند.

احمدی نژاد با اشاره به تلاش ها برای محدود سازی دانش هسته ای در اختیار چند کشور جهان، گفت: قدرت طلبانی که پیشرفت دانش و فن‌آوری را در کشورهای مستقل و آزاد، به معنای شکست انحصار این اهرم نیرومند قدرت می‌دانند و بالندگی هیچ کشوری را نمی‌پسندند، تلاش فنی سالم و زیر نظارت ایران در مساله هسته‌ای را به عنوان گسترش سلاح هسته‌ای معنا می‌کنند.

رئیس جمهور وقت جمهور اسلامی در شصتمین مجمع عمومی سازمان ملل در بخش دیگری از سخنرانی خود با بیان اینکه «من به عنوان رییس جمهور برگزیده مردم ایران، اصول دیگری از طرح کشورم را در زمینه مسایل هسته‌ای بیان نمایم» تصریح کرد: همانگونه که بارها اعلام شده است ایران بر اساس مبانی دینی حرکت به سمت تسلیحات هسته‌ای را جایز نمی‌داند.

بنابر این گزارش،‌ هم اکنون 8 سال از اظهارات روسای جمهور سابق ایران و آمریکا می گذرد و این بار یک رئیس جمهور جدید از ایران در برابر رئیس جمهور دیگری از آمریکا قرار می گیرد.

اوباما در مجمع شصت و هشتم؛ اعتراف هایی دیرهنگام درباره ایران و برنامه هسته‌ای اش

اوباما ساعتی پیش در شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل حرف های متفاوتی با اظهارات 8 سال پیش بوش زد.

رئیس جمهور آمریکا در بخشی از سخنرانی خود به مساله بکارگیری تسلیحات کشتار جمعی اشاره و سابقه کاربرد این سلاح ها در گذشته  علیه ایران را یادآور شد و هزاران ایرانی را قربانی سلاح های شیمیایی خواند.

اوباما در بخش دیگری از اظهارات خود درباره برنامه هسته ای ایران به فتوای رهبر معظم انقلاب مبنی بر حرمت استفاده از سلاح هسته ای و کشتار جمعی اشاره کرد و گفت که از این سخنان خشنود است، اما مبنای اصلی را عملکرد می‌داند.

رئیس جمهور آمریکا همچنین بر حق ایران در مورد دستیابی به فناوری صلح آمیز هسته ای تأکید کرد.

روحانی در مجمع شصت و هشتم چه خواهد گفت؟

بنابر این گزارش، رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی خود به موضوعاتی اشاره کرد که محمود احمدی نژاد 8 سال پیش در سخنرانی اش به آن اشاره و همواره به عنوان سیاست کلان جمهوری اسلامی بر آن تاکید شده بود.

تاکید بر حق استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای، قربانی بودن ایران در موضوع تسلیحات کشتار جمعی و حرمت استفاده از سلاح هسته ای در نگاه راهبردی و دینی جمهوری اسلامی ایران، همان چیزهایی بود که در طول 12 سال فضا سازی غرب در برابر برنامه هسته ای آن مورد تاکید روسای جمهور و مقامات ایران بود.

اوباما امروز در سخنرانی اش که پس از ده ها قطعنامه ضد ایرانی صورت می گرفت مواردی را که بارها از سوی ایران بر آن تاکید شده بود ، به زبان آورد، اظهاراتی که می تواند عقب نشینی آشکار آمریکا از مواضع غیرمنطقی خود درباره ایران قلمداد شود.

رئیس جمهور کشورمان تا ساعتی دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل پشت تریبون قرار می گیرد تا مواضع جمهوری اسلامی در مورد مسائل مختلف جهانی را مطرح کند، مواضعی که با توجه به اظهارات روحانی پیش از سفر به نیویورک نشان از علاقه به گفت و گو و تعامل با کشورهای جهان بر سر موضوع هسته ای و مسائل جهانی دارد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها