کد خبر: ۲۱۶۹۴۹
زمان انتشار: ۰۸:۵۰     ۲۸ فروردين ۱۳۹۳
میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گوجه فرنگی و لبو و... ضد سرطان هستند.
حمید عبدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پوست سیب قرمز به دلیل وجود رنگدانه‌های موجود در خودضد سرطان است.

وی ادامه داد: میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز اعم از هویج، گوجه فرنگی و لبو دارند ضد سرطان هستند همچنین میوه‌های دارای رنگدانه‌های سبز که حاوی کلروفیل هستند مثل سبزیجات نیز خاصیت ضد سرطانی دارند.

عبدی درخصوص خواص سیب تشریح کرد: سیب در کاهش چربی‌های خون نقش بسزایی را ایفا می‌کند و  بهتر است که با پوست خورده شود و حتی سرکه سیب درکاهش وزن و کاهش چربی موثر است.

وی خاطر نشان کرد: سیب در رشد و افزایش قد کودکان نقش بسزایی را دارد و گاز زدن سیب به استحکام فک و دندان کمک کرده و موجب تمیزی آن‌ها می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها