يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیرهها و قبیلهها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامیترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریدهایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونهگون/انس و شناخت تا که به هم آورید بار/ بیشک بود زجمع شما آنعزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زانرو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار
مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف منظم پای مرغ سبب کنترل و کاهش فشار خون میشود.
نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف پای مرغ برای افراد مبتلا به پوکی استخوان، کمر درد یا دیسک کمر یا افرادی که دچار شکستگی استخوان هستند، توصیه میشود.
وی افزود: پای مرغ جایگزین مناسبی برای داروهای غضروفساز است و به رشد کودکان و نوجوانان کمک بسیاری میکند.
علیزاده نسبت به مصرف این ماده پرخاصیت برای بیماران قلبی عروقی هشدار داد و عنوان کرد: افراد دارای چربی خون بالا و بیماران قلبی و عروقی باید از مصرف آن خودداری کنند.
وی تاکید کرد : با جدا کردن لایه روغنی جمع شده در سطح قابلمه بعد از پخت پای مرغ، سالمندان و افراد دارای اختلال قلبی عروقی و غیره نیز میتوانند از مزایای آن بهره مند شوند.