يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۳۱۷۰۰۴
زمان انتشار: ۱۴:۴۴     ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴
سازمان ملل متحد در جدیدترین آمار پیش بینی کرد؛قیمت نفت آرام آرام افزایش یابد و اقتصاد هند در سال ۲۰۱۶ از چین سبقت می‌گیرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، سازمان ملل متحد در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد پیش‌بینی می‌شود با افزایش رشد اقتصادی هند، این کشور در سال 2016 با افزایش رشد ناخالص داخلی به 7.7 درصد، گوی سبقت را از چین برباید.
 
گزارش شش ماهه سازمان ملل متحد که روز گذشته منتشر شد حاکی است رشد اقتصادی هند در سال جاری 7.6 درصد و در سال آینده 7.7 درصد خواهد بود و از چین جلوتر خواهد زد.
 
براساس این گزارش چشم‌انداز اقتصادی کشورهای آسیایی جنوبی بسیار مطلوب‌تر خواهد بود به طوریکه اکثر اقتصاد این کشورها به لطف افزایش مصرف داخلی و سرمایه‌گذاری انتظار افزایش رشد اقتصادی را در سال 2015. 2016 خواهند داشت.
 
براساس این گزارش، تولید ناخالص داخلی کشورهای منطقه رشد تا 6.7 درصد در سال 2015 و 6.9 درصد در سال 2016 خواهند داشت که از پیش‌بینی قبلی 6.3 درصد در سال 2014 فراتر است.
 
براساس این گزارش، تاثیر رشد اقتصادی هند بر اقتصاد منطقه هم تاثیر گزار بوده که آمار پیش‌بینی قبلی را تکان داده است.
 
در سال 2015 تورم مصرف کننده میانگین 2.5 درصد خواهد بود که در کمترین میزان از سال 2009 تاکنون است.
 
در گزارش سازمان ملل متحد پیش‌بینی شده است که قیمت نفت آرام آرام وضعیت بهتری پیدا کند و تقاضای جهانی برای این محصول افزایش می‌یابد. نرخ میانگین تورم نیز در سال 2016، 3 درصد پیش‌بینی شده است.
 
براساس این گزارش، پیش‌بینی شده است که میانگین تورم منطقه به کمترین میزان خود در یک دهه اخیر برسد. این کاهش به دلیل افت اخیر قیمت نفت و قمیت مواد غذایی است.
 
همچنین این گزارش تاکید کرده است که سیاست‌های مالی بسیار مناسبی هم در کشورهای مانند هند و پاکستان اجرا شده که در کاهش نرخ تورم و رشد اقتصادی موثر است.
 
به هر حال علیرغم چشم‌انداز مناسب، اقتصاد آسیای جنوبی در سطوح مختلفی خواهد بود. توسعه پایدار مانند ذخایر انرژی، کاهش زیرساختها و مباحث سیاسی و ناآرامی‌های اجتماعی همچنان به عنوان چالشی برای این کشورها خواهد بود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها