يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۳۱۷۷۰۹
زمان انتشار: ۰۸:۴۲     ۰۵ خرداد ۱۳۹۴
کم پیش نمی‌آید که آهنگ یا فکر خاصی در ذهنتان تکرار شود و هیچ‌جور نتوان از شر آن خلاص شد. جویدن آدامس می‌تواند راه‌حل ساده‌ای برای این معضل باشد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، نتایج تحقیقات جدید دانشمندان دانشگاه ریدینگ انگلیس حاکی از آن است که جویدن آدامس می‌تواند ذهن را از افکار ناخواسته منحرف کند.
 
زمان‌های زیادی پیش می‌آید که آهنگ یا فکر خاصی در ذهن انسان تکرار می‌شود و خلاصی از آن به‌سختی صورت می‌گیرد؛ اما اکنون محققان دریافته‌اند که جویدن آدامس می‌تواند راه‌حل ساده‌ای برای این معضل باشد.
 
بر اساس این یافته‌ها، جویدن آدامس می‌تواند همچنین برای جلوگیری از عود خاطرات آزاردهنده در مغز مورداستفاده قرار بگیرد.
 
به گفته «فیل بیمان» مؤلف ارشد این پژوهش، اکثر مردم ممکن است این حالت را برای دوره‌های کوتاه‌مدت و شاید چنددقیقه‌ای تجربه کنند، برخی نیز ممکن است این افکار مزاحم را برای چندین روز داشته باشند که این امر به به‌شدت خسته‌کننده و گاهی فلج‌کننده است.
 
شرکت‌کنندگان در این پژوهش به چند آهنگ گوش کردند؛ سپس از آن‌ها خواسته شد تا به این آهنگ‌ها گوش نکنند و با هر بار یادآوری، یک کلید را فشار دهند. افرادی که آدامس می‌جویدند، بسیار کمتر از سایرین این کلیدها را فشار می‌دادند.
 
به گفته محققان، دخالت در سخنرانی درونی از طریق یک نسخه پیچیده‌تر از روش جویدن آدامس ممکن است به‌طور گسترده‌ای کاربرد داشته باشد، اما به تحقیقات بیشتر برای مشاهده سودمند بودن آن در مقابله با علائم وسواس اجباری و اختلالات مشابه نیاز است.
 
نتایج این پژوهش در مجله Experimental Psychology منتشر شده است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
متین
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۹:۱۸ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۴
۱
۰
این نسخه ناقص است شما می توانید با ذکرهای مختلف آرامش را تجربه کنید کافیست به محتوای ذکر ، فکر کنید ...آیه مبارکه:
الا بذکرالله تطمئن القلوب .....این هم سندش.
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها