أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۳۲۹۸۸۷
زمان انتشار: ۰۸:۳۷     ۱۳ مرداد ۱۳۹۴
یک متخصص طب سنتی گفت: برخی در خواص چای افراط کردند و برخی هم در مضرات آن.
به گزارش پایگاه 598، امیر محمد جلادت متخصص طب سنتی درباره چای اظهار کرد: چای دومین نوشیدنی بعد از آب در جهان است.

به گفته وی برخی در خواص چای افراط کردند و برخی هم در مضرات آن.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: هنر طب ایرانی اینجاست که چای را بر حسب مزاج هر فرد تجویز می‌کند. چای از نظر مزاجی گرم و خشک است، لذا برای افرادی که غلبه رطوبت دارند, مناسب است.

جلادت افزود: از نظر پُررنگ یا کمرنگ بودن آن باید گفت که چای جزو ادویه‌های که دم کردنی است و هر ادویه‌ای در مصرف آن باید اعتدال را در نظر گرفت.

وی بیان داشت: غلیظ مصرف کردن چای یعنی زیاد مصرف کردن آن. بستگی به مزاج افراد چای می‌تواند نوشیدنی طبی, مفرح و نشاط آور باشد.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: اما افراد دارای مزاج گرم و خشک، استفاده چای می‌تواند حملات تحریکی عصبی و غلبه خشکی و حتی یبوست ایجاد کند.

جلادت عنوان کرد: هنر استفاده از هر ادویه‌ای به شناخت مزاج فرد و غلبه بیماری در فرد است. حکمای ما در این اواخر در فواید مصرف چای زیاد صحبت می‌کنند.

وی ادامه داد: مثلاً ملک الاطبا مصرف روزانه چای را برای پیشگیری از بیماری موثر می‌داند. خیلی از ادویه‌ها هستند که مصرفشان فقط در مواقع بیماری است.

این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: بنابراین چای به عنوان یک ادویه‌ای که می‌تواند به صورت مدام استفاده شود و به تندرستی فرد کمک کند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها