يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۳۳۶۳۷۷
زمان انتشار: ۰۰:۰۶     ۱۰ شهريور ۱۳۹۴
داستان همیشگی هجوم ریزگردها؛
علی رغم تاکیدات مقام معظم رهبری بر حضور مسئولان در منطقه سیستان امروز غلظت ذرات معلق در هوای سیستان به 33 برابر حد مجاز رسید و 2 هزار را راهی مراکز درمانی کرد که حتی زمزمه حضور مسئولان به سیستان هم نیست.
به گزارش پایگاه 598، معضل ریزگردها در حالی این روزها دوباره به کانون خبرها بازگشته که پس از گذشت مدت‌ها مردم سیستان همچنان منتظر یک گام اجرایی هستند.
مردم سیستان 18 سال است که با پدیده گرد و خاک دست و پنجه نرم می کنند و تاکید مقام معظم رهبری در هفته دولت به مسئولان به حضور در منطقه سیستان باعث خرسندی و امید در مردم این منطقه شد اما با گذشت یک هفته حتی زمزمه حضور مسئولان به منطقه سیستان هم نیست.

امدادرسانی به ۲هزارنفر در مناطق طوفان زده سیستان
روزنامه شهروند در این خصوص نوشته بود: از شنبه‌شب گذشته طوفان شن در سیستان و بلوچستان باعث بروز خساراتی در این استان شد که به فاصله چند ساعت بعد امدادرسانان هلال‌احمر در حالی که برای امدادرسانی به سیستان و بلوچستان آماده بودند، وقوع سیل و آبگرفتگی در ارومیه و تبریز و همچنین هرمزگان نیز نیروهای هلال‌احمر را به آن محل‌ها کشاند. در این حادثه‌ها نیروهای امدادی هرکدام به محل‌ها اعزام شدند و عملیات‌های خود را آغاز کردند.
 

حسین درویشی سرپرست معاونت عملیات امداد و نجات در ابتدا با اشاره به عملیات سیل و آبگرفتگی آذربایجان‌غربی و امدادرسانی‌های صورت گرفته در این زمینه گفت: شهرستان ارومیه و همچنین ٥ روستا دچار سیل و آبگرفتگی شدند که در این رابطه به ٣٦ نفر امدادرسانی شد. ٢ نفر نیز در این حادثه مصدوم و به صورت سرپایی درمان شدند. همچنین ٥ نفر اسکان یافتند و تخلیه آب از ٢ واحد مسکونی صورت گرفت. درویشی ضمن اشاره به اعزام ٤ تیم عملیاتی در قالب ٢٥ نفر به محل بروز حادثه، ادامه داد: ٢ دستگاه چادر، ٨ تخته پتو و ٤ تخته موکت نیز میان حادثه‌دیدگان توزیع شد.


توزیع بیش از هزار عدد ماسک در سیستان
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان نیز گفت: هزار و 580 عدد ماسک روز گذشته بین مردم توفان زده 10 روستای هیرمند توزیع شده است.

حسن مصفا افزود: با توجه به اینکه توفان گرد و خاک بیشتر در شهرستان هیرمند اتفاق افتاده است نیروهای امدادی علاوه بر توزیع ماسک، 413 سبد غذایی شامل برنج، روغن، ماکارونی و کنسروجات را در میان توفان زدگان این شهرستان توزیع کردند.

وی تصریح کرد: امداد رسانی به مردم منطقه با توجه به ادامه توفان گرد و خاک همچنان تداوم دارد.
 

سیستان تا پایان هفته بحرانی ست
کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان نیز گفت: امروز حداکثر سرعت وزش باد همراه با گرد و خاک در شمال استان به 92 کیلومتر بر ساعت رسید.

مرتضی فرجی ادامه داد: میزان ذرات معلق در ایستگاه زابل 432 میکرو گرم بر متر مکعب گزارش شد که میزان دید را در این شهرستان به هزار و 500 متر و در زهک به دو هزار و 500 متر کاهش داد.

وی گفت: در منطقه سیستان تا پایان هفته وزش باد شدید همراه با گرد و خاک پیش بینی می شود به طوری که روز دوشنبه در نقاط مستعد همراه با توفان گرد و خاک خواهد بود.

وی ادامه داد: در نواحی شمالی استان روز سه شنبه از شدت وزش باد کاسته می شود اما مجددا روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هوای منطقه با توفان و گرد و خاک رو به رو خواهد بود.
 

ابتکار: مردم با ریزگردها کنار بیایند

با این وجود مسئول سازمان محیط زیست در این خصوص نه تنها کاری انجام نداده است بلکه از انجام اقدامات لازم شانه خالی کرده است.

وی در این خصوص گفته بود: در موضوع گرد و غبار هیچ مسئولی نمی‌تواند به مردم وعده دهد که این مشکل تا چند سال آینده حل می‌شود و مردم باید با مشکل گرد و غبار کنار بیایند.

منبع: عصرهامون
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها