أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۳۳۷۱۱۴
زمان انتشار: ۱۲:۰۱     ۱۲ شهريور ۱۳۹۴
موافقان "متن وین" در کنگره و سنای آمریکا به حد نصاب رسیدند/
پس از هفته‌ها کش مکش، روز چهارشنبه سی و چهارمین عضو سنای آمریکا هم از توافق هسته‌ای اعلام حمایت کرد تا عملا اوباما آرای کافی برای اجرای برنامه جامع اقدام مشترک را داشته باشد.
به گزارش پایگاه 598، روز چهارشنبه تعداد سناتورهای حامی توافق هسته‌ای، از حد نصاب لازم برای اجرای برنامه جامع اقدام مشترک عبور کرد.

براساس قوانین آمریکا، در صورتی که طرحی در سنا به تصویب برسد، رئیس‌جمهور برای رد آن، به حمایت یک سوم از نمایندگان، نیاز دارد. سنای آمریکا ۱۰۰ عضو دارد و همراهی ۳۴ سناتور با رئیس‌جمهور، این امکان را به باراک اوباما می‌دهد که مخالفت احتمالی کنگره با توافق هسته‌ای را، وتو کند.

«باربارا میکولسکی» سناتور اهل ایالات «بالتیمور» با اعلام حمایت خود از توافق، عملا عبور برجام از سد کنگره آمریکا را تضمین کرد.

کنگره آمریکا که براساس قانون بازنگری بر توافق هسته‌ای، امکان بررسی توافق را یافته، باید تا روز ۲۶ شهریور، نظر نهایی خود را اعلام کند. در هفته‌های گذشته، حامیان و مخالفان توافق، به صورت علنی رأی خود را اعلام کرده‌اند.

تمامی ۳۴ سناتوری که از توافق حمایت کرده‌اند، هم‌حزبی رئیس‌جمهور آمریکا، دموکرات، بوده‌اند. تاکنون دو سناتور دموکرات هم با این سند مخالفت کرده‌اند.

هفته گذشته بود که «هری رید» رهبر اقلیت دموکرات سنا، پس از اعلام حمایت از توافق، برای اولین بار گفت که دموکرات‌ها امیدوارند که تعداد حامیان برجام به حدی برسد که بتوانند از رأی‌گیری در مورد آن و رد آن در کنگره، جلوگیری کنند.

براساس قانونی در سنای آمریکا، در صورتی که بیش از دوپنجم نمایندگان (۴۱ نفر) مخالف طرحی باشند، می‌توانند تا هر زمان که بخواهند، بررسی آن را طولانی کنند. همچنین براساس بندی از قانون بازنگری توافق، در صورتی که تا تاریخ ۲۶ شهریور، طرح «عدم حمایت از توافق» در کنگره تصویب نشود، عملا به معنی رضایت نمایندگان از توافق است و رئیس‌جمهور می‌تواند آن را اجرا کنند.

با استناد به همین امر، دموکرات‌ها قصد دارند با جمع کردن حمایت ۷ سناتور دیگر، از ترفند موسوم به «اطاله بررسی» (فیلیباستر) استفاده کنند و بحث را آنقدر طولانی کنند که ضرب‌الاجل تعیین‌شده، بگذرد.

سنای آمریکا مجموعا ۴۴ نماینده دموکرات و ۲ نماینده مستقل دارد و باقی کرسی‌های آن متعلق به جمهوریخواهان است. 
 
بازی داخلی شیطان لو رفت/موافقان


نکته قابل توجه اینجاست که در داخل کشورمان، عده ای سرسپرده کدخدای قلابی (آمریکا) با هوچیگری رسانه ای تلاش می کردند تا کنگره و سنای آمریکا را مخالف "متن وین" نشان داده و با توجه به لابی گسترده صهیونیستی در ساختار حکومتی ایالات متحده، این مخالفت را نشانه مخالفت رژیم صهیونیستی وانمود کرده و بدین ترتیب، "برجام" را به عنوان یک توافق خوب به افکار عمومی قالب کنند.

اینک، با رسیدن موافقان "متن وین" به حد نصاب، بازی کنگره - دولت در آمریکا زودتر از پیش بینی ها و ضرب الاجل اعلام شده لو رفت و باید دید اینک، هوچیگران رسانه ای موافق توافق، چه استدلالی برای توجیه متن فاجعه بار وین فراهم خواهند آورد!

آیا آنان بازهم کارشناسان، تحلیلگران، اساتید و دانشجویان، رسانه های انقلابی، حقوقدانان و طیف کثیری از افکار عمومی را که دلواپس مذاکرات و جمعبندی نهایی آن بودند، را هم راستا با صهیونیست قلمداد می کنند؟

با توجه به اتفاقات رخ داده در ایالت متحده، حال، نوبت به نمایندگان انقلابی مجلس شورای اسلامی در کشورمان می رسد تا بدون توجه به هوچیگری های رسانه ای و جنگ روانی سنگینی که به راه افتاده، تنها به انجام وظیفه خود در قبال انقلاب اسلامی، آرمان های امام(ره) و شهدا و منویات امام خامنه ای بیاندیشند تا پس از بررسی دقیق و موشکافانه "متن وین" و اعلام نظر قاطع، در درگاه الهی نیز گردنی افراشته داشته باشند.


منبع: خیبرآنلاین
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۴:۵۰ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۴
۰
۰
ماکه چشممون از این مجلس اب نمیخورد
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها