يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۳۴۴۰۳۴
زمان انتشار: ۱۳:۵۴     ۱۵ مهر ۱۳۹۴
فواد ایزدی:
عضو هیات علمی دانشگاه مطالعات جهان گفت: واشنگتن سناریوهای مختلفی را برای سنگ اندازی در مقابل اجرای برجام در ماه‌های آینده آغاز کرده‌ است.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از پارس، فواد ایزدی استاد و عضو هیات علمی دانشگاه مطالعات جهان اظهار داشت: نمایندگان مجلس آمریکا درصددند با تصویب طرحی تازه، راه را برای برداشته شدن تحریم‌ها علیه کشورمان ناهموارتر کنند.

وی افزود: در سنای این کشور نیز جمهوریخواهان تلاش‌های تازه‌ای را برای به نتیجه نرسیدن برجام آغاز کرده‌اند که به‌ نظر می‌رسد همه این سنگ‌اندازی‌ها، آغازی بر فرآیندی باشد که عمل نکردن واشنگتن به تعهدات خود را نشانه رفته است.

عضو هیات علمی دانشگاه مطالعات جهان با اشاره به اقدامات واشنگتن برای دوران بعد از اوباما گفت: تلاش‌های تازه مخالفان برجام در آمریکا گرچه به‌دلیل استفاده احتمالی باراک اوباما از ابزار وتو، ممکن است در شرایط کنونی مانعی جدی در برابر برجام به‌شمار نیاید، ولی از آنجا که طبق برجام، تحریم‌ها نه لغو، بلکه تعلیق می‌شود، طرح‌ها و مصوبات مخالفان برجام در کنگره آمریکا نشان می‌دهد چنین اقداماتی می‌تواند در آینده دردسرساز شود. 

ایزدی افزود: از یاد نباید برد که مخالفان برجام در واشنگتن، نیروهای قدرتمندی را تشکیل می‌دهند که در حال حاضر به‌دلیل دفاع باراک اوباما از برجام قدرت مانور زیادی ندارند، اما آنها منتظرند تا نزدیک به یک سال دیگر که دوره ریاست‌جمهوری اوباما به پایان می‌رسد، تلاش‌های خود را برای جلوگیری از لغو تحریم‌ها علیه کشورمان از سر بگیرند. 

وی اضافه کرد: این مخالفان البته با بخش‌هایی از برجام که شامل محدودیت‌هایی در برنامه هسته‌ای ایران یا تشدید نظارت‌ها می‌شود، مشکلی ندارند بلکه در نظر دارند تا یک سال دیگر که از یک‌سو ایران به این تعهدات خود عمل کرد و از سوی دیگر رئیس‌جمهور بعدی آمریکا با حساسیت‌هایی احتمالا کمتر از اوباما نسبت به برجام به قدرت رسید، آن‌گاه در برابر اجرای تعهدات واشنگتن مانع‌تراشی کرده و با کاهش دغدغه نسبت به برنامه هسته‌ای ایران به‌دلیل اجرای تعهدات کشورمان، مانع از آن شوند که تحریم‌ها علیه ایران برداشته شود.

ایزدی تاکید کرد: متاسفانه در چنین شرایطی دست ایران خالی است و به‌دلیل اجرای تعهدات ایران و عمل نکردن طرف مقابل به اجرای تعهداتش، دچار زیان خواهیم شد و برای همین است که رهبر معظم انقلاب تاکید کرده‌اند اگر قرار بر لغو تحریم‌های ایران نباشد، معامله‌ای در کار نخواهد بود.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها