امـام صـادق (عليه السلام) فرمـودند: مانند ارباب به عيوب ديگران نگاه نکنید ، بـلكه چـون بنـده اى متـواضع، عيب هاى خود را وارسى كنيد. تحف العقول/ 295

      
کد خبر: ۳۵۴۳۶۷
زمان انتشار: ۱۳:۳۸     ۲۰ آذر ۱۳۹۴
حجت‌الاسلام صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه تهران:
امام جمعه موقت تهران گفت: نامه دوم رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی حکمت‌نامه، افشاگری تاریخی، نسخه جامع و روشنگری و البته هشداری به جوانان خودمان و دنیا بود.

به گزارش پایگاه 598، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت امروز تهران در خطبه‌های نماز جمعه پایتخت اظهار داشت: نامه دوم رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی حکمت‌نامه، افشاگری تاریخی، نسخه جامع و روشنگری و دعوت به حقایق موجود در اسلام و البته هشداری به جوانان خودمان و دنیا بود.

وی با بیان اینکه این نامه تصویر قشنگی بین حق و باطل و تزویر و حقیقت بود، افزود: سراسر این نامه نور است، آدم احساس می‌کند نویسنده نامه نماینده امام زمان (عج) است و همه بندگان خدا را عائله خدا می‌بیند و نسبت به جهانیان دلسوز است. همان دلسوزی در وجود حضرت خاتم قرآن کریم ترسیم فرموده است.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: ریشه‌های خشونت در نامه رهبر انقلاب بررسی شده است. برخوردهای دوگانه دنیای غرب، تحمیل فرهنگ توسط دنیای غرب و تزویر دنیای غرب، بسیار ظریف و حکیمانه در این نامه بررسی شده است، در بعضی از کلیساها این نامه قرائت شد، در محافل مختلف دنیای غرب مطرح شده است و این نامه مانند نامه‌های نبی مکرم اسلام نوید جهانی شدن انقلاب انسانی، اسلامی و فطری را می‌دهد.

وی تاکید کرد: این پیام‌های جهانی رهبر عزیز ماست که انقلاب را در داخل کشور محصور نمی‌داند، بشریت را محتاج این انقلاب می‌داند و به همه بشریت عشق می‌ورزد و نامه حکیمانه و دلپذیر که هیچ کسی نمی‌تواند خدشه‌ای در این مطالب عالی و روح‌بخش ایجاد کند را خطاب به جوانان غربی می‌نویسند.

حجت‌الاسلام صدیقی با اشاره به 16 آذر روز دانشجو، گفت: 16 آذر چهره کریه آمریکا شیطان بزرگ که از ابتدا تا به امروز چهره خشونت، فریب، غیرقابل اعتماد و عهدشکن بوده را نشان می‌دهد، هویت دانشجویی ایران غیر از هویتی است که مؤسسین دانشگاه در ایران در نظر داشتند. این دانشجویان در اصل انقلاب همراه امام بودند و در تشکیل نظام، سپاه و جهادسازندگی مؤثر بودند، دانشجویان ما هویت دینی دارند، مادرانشان با مهر و محبت امیرالمؤمنین به آنان شیر داده و در مجالس امام حسین (ع) بزرگ کردند.

وی اضافه کرد: سیاست‌زده‌ها و غرب‌زده‌ها علیرغم همه تلاش‌هایی که کردند نتوانستند دانشگاه‌ها را به صورت پایگاه‌های دشمن درآورند و اتاق جنگی که در اوایل انقلاب گروهک‌ها تشکیل داده بودند خیلی زود ریشه‌کن شد و رخت بربستند، امروز که 36 سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران می‌گذرد، امروز که دانشگاه‌های ما پایگاه اعتکاف و دارای نماز جماعت‌های باشکوه هستند و مراسم عزاداری امام‌حسین (ع) در این دانشگاه‌ها برگزار می‌شود، اگر مشاهده کنیم که دانشگاه‌ها تبدیل به صحنه مانور سیاست‌زده‌ها و سیاست‌بازها و کسانی که قائله 88 را به پا کردند به راحتی به دانشگاه‌ها بروند و فتنه را احیا کنند، جای بسی تأسف و تأمل است.

صدیقی ادامه داد: اگر مجاری اجرایی ما زمینه‌سازی کنند که این افراد بار دیگر موجب نگرانی مردم شوند مبنی بر اینکه مگر باز هم نقشه‌ای در کار است، جای تأسف دارد.

وی خاطرنشان کرد: روز دانشجو و روحیه دانشجویی را که روز احیای هویت دانشجویی که استقلال‌خواهی و مقابله با استبداد و استعمار و افشاگری علیه استکبار جهانی و تزویر، مقابله با بی‌دینی، مقابله با ابتذال و هرزگی است را گرامی ‌می‌داریم، این موارد از نسل جوان دانشجو توقع است و امید می‌رود دانشجویان ما یاران امام عصر باشند، منشأ تحول در این کشور باشند، محیط را به صورت مدینه فاضله درآوردند چون آنان همان افرادی هستند که سپاه را تشکیل دادند و جهاد سازندگی را تأسیس کردند و سنگرسازان بی‌سنگر بودند، توقع داریم دانشگاه در این خط پیش رود نه اینکه دوباره به حالت‌هایی برگردد که مردم و متدینین را نگران کند.

وی با ابراز تأسف از برخی سخنرانی‌ها در 16 آذر و حضور برخی سخنرانان و فضای مسموم ایجاد شده در برخی دانشگاه‌ها، تأکید کرد: مسئولین مردم را نسبت به خودشان بدبین نکنند، این مردم مسلمانند و ولایت‌مدار هستند و مقدسات و ارزش‌های انقلاب عشق می‌ورزند، حیف است افرادی کارهایی کنند که مردم نسبت به آنها بدبین شوند.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها