يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۳۶۲۲۶۹
زمان انتشار: ۱۲:۱۶     ۱۳ بهمن ۱۳۹۴
کتایون ریاحی بازیگر سینمای ایران معتقد است سینما باید آینه رفتار اجتماع باشد و جامعه امروز بیش از هر رفتاری نیاز به ترویج فرهنگ همراهی و همیاری دارد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر: کتایون ریاحی بازیگر سینمای ایران و بنیانگذار کتایون ریاحی «کمک» که در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به عنوان حامی معنوی حضور دارد درباره دلایل حضور خود در جشنواره گفت: سینما هنری جذاب، پر مخاطب، دوست داشتنی و تاثیرگذار است که علاوه بر نشان دادن قصه آدم ها، کارکرد رسانه ای نیز دارد و می توان از طریق آن پیام های انسانی را به گوش مخاطب رساند که یکی از این پیام ها مسایل انسان‌های نیازمندمند است.

وی ادامه داد: من بنیاد نیکوکاری «کمک» را به منظور رساندن صدای انسان های دردمند و نیازمند به کمک راه اندازی کردم و حال که جشنواره سی و چهارم فیلم فجر برای اولین بار امکان حضور یک بنیاد نیکوکاری را ایجاد کرده است امیدوارم این همراهی تا پایان جشنواره به شکل مطلوبی ادامه پیدا کند.

ریاحی با اشاره به فعالیت های بنیاد نیکوکاری «کمک» گفت: حدود دو سال و نیم است که این بنیاد تشکیل شده است. در سال اول هر کاری از دست ما بر می آمد در راستای کمک به انسان های نیازمند انجام دادیم اما رفته رفته هدف اصلی این بنیاد نیکوکاری به سمت کودکان ناشنوا سوق پیدا کرد و در نهایت کمک به کودکان ناشنوای نیازمند به کاشت حلزونی گوش را در دستور کار قرار دادیم و بعد از گذشت دو سال به لطف خدا موفق شدیم ۱۱۰ کودک ناشنوا را از موهبت شنوایی برخوردار کنیم.

این بازیگر سینمای ایران درباره نسبت سینما و سینماگران با امور خیریه بیان کرد: سینماگران در جامعه شناخته شده و چهره های محبوب مردمی هستند و حضورشان در بنیادهای خیریه می‌تواند موثر واقع شود و من امیدوارم سینماگران به درستی بتوانند با بنیادهای خیریه مردم نهاد همراه شوند.

ریاحی تاکید کرد: سینما باید آینه رفتار افراد اجتماع باشد و جامعه امروز بیش از هر رفتاری به ترویج فرهنگ کمک به یکدیگر نیاز دارد و این مساله باید در آثار فیلمسازان و رفتار و عملکرد سینماگران نیز نشان داده شود.

وی در پایان گفت: هر کمکی در جهت رفع احتیاج انسان نیازمند،برای بهبود زخم بشر موثر است و سینماگران ایرانی هم با حضور در جامعه و کمک می توانند باری از دوش انسان نیازمند بردارند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها