يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۳۷۴۱۷۵
زمان انتشار: ۱۰:۴۵     ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵
پژوهشگر طب سنتی با اشاره به عوارض چاقی، راه‌های پیشگیری و درمان این بیماری را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس:محمدجواد اسلامی‌پور، در رابطه با بیماری چاقی و راهکارهای طب سنتی در این زمینه گفت: چاقی مفرط موجب بروز بیماری‌هایی از جمله تنگی نفس به سبب پر بودن رگ‌ها،‌ سکته مغزی، افزایش احتمال سقط، بروز اسهال، عقیم شدن یا ناباروری و ... می‌شود.

وی با بیان اینکه در افراد چاق به سبب وجود رطوبت و بلادت حواس و سیستم عصبی به سرعت بیماری‌های بدنی علامت‌دار نمی‌شوند، گفت:‌ زمانی که بیماری علامت خود را نشان می‌دهد که در بدن مستحکم و پایدار شده و درمان آن نیز مشکل است. همچنین اثر دارو به دلیل وجود مواد زائد بسیار، در بدن فرد به راحتی و به سرعت به عضو بیمار نمی‌رسد و این امر به دشواری درمان می‌افزاید.

پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: عدم مصرف مخلفات به همراه وعده‌های غذایی باید در افراد چاق مورد توجه قرار گیرد زیرا مصرف مخلفات مانند سبزی، سالاد، ماست و ترشی علاوه بر ایجاد سوء هضم موجب ایجاد اشتهای کاذب و دروغین در آن شده و شخص بیش از حد نیاز غذا مصرف می‌کند همچنین در این حالت معده قادر به هضم درست و کامل نبوده و سبب بروز مشکل در فرد می‌شود.

وی اظهار داشت: مصرف آب نیم ساعت قبل، هنگام و یک ساعت بعد از غذا موجب ایجاد سردی دستگاه گوارش شده و علاوه بر ایجاد سوء هضم علائمی مانند ترش کردن و نفخ را به همراه دارد.

اسلامی‌پور تأکید کرد:‌ داشتن ساعت‌های منظم غذایی به تنظیم عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و موجب بهبود هاضمه و جلوگیری از تولید رطوبات زائد در بدن می‌شود.

پژوهشگر طب سنتی خاطر نشان کرد:‌ پرهیز از گرسنگی بیش از حد باید مورد توجه قرار گیرد زیرا زمانی که شخص در حالت گرسنگی شدید اقدام به مصرف غذا می‌کند دارای ولع و تمایل بسیار به خوردن است و همین امر موجب می‌شود شخص بیش از نیاز و توان معده غذا را مصرف کرده و این مسئله موجب ایجاد رطوبات غیرطبیعی و سوء هضم می‌شود.

وی در پایان گفت:‌ جویدن کامل لقمه‌های غذایی و مصرف غذا بدون سرعت و آرامش کامل علاوه بر اینکه موجب مخلوط شدن لقمه غذایی با بزاق شده بلع را راحت‌تر کرده و فرد را از مصرف مایعات به همراه غذا بی‌نیاز می‌کندفارس:محمدجواد اسلامی‌پور، در رابطه با بیماری چاقی و راهکارهای طب سنتی در این زمینه گفت: چاقی مفرط موجب بروز بیماری‌هایی از جمله تنگی نفس به سبب پر بودن رگ‌ها،‌ سکته مغزی، افزایش احتمال سقط، بروز اسهال، عقیم شدن یا ناباروری و ... می‌شود.

وی با بیان اینکه در افراد چاق به سبب وجود رطوبت و بلادت حواس و سیستم عصبی به سرعت بیماری‌های بدنی علامت‌دار نمی‌شوند، گفت:‌ زمانی که بیماری علامت خود را نشان می‌دهد که در بدن مستحکم و پایدار شده و درمان آن نیز مشکل است. همچنین اثر دارو به دلیل وجود مواد زائد بسیار، در بدن فرد به راحتی و به سرعت به عضو بیمار نمی‌رسد و این امر به دشواری درمان می‌افزاید.

پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: عدم مصرف مخلفات به همراه وعده‌های غذایی باید در افراد چاق مورد توجه قرار گیرد زیرا مصرف مخلفات مانند سبزی، سالاد، ماست و ترشی علاوه بر ایجاد سوء هضم موجب ایجاد اشتهای کاذب و دروغین در آن شده و شخص بیش از حد نیاز غذا مصرف می‌کند همچنین در این حالت معده قادر به هضم درست و کامل نبوده و سبب بروز مشکل در فرد می‌شود.

وی اظهار داشت: مصرف آب نیم ساعت قبل، هنگام و یک ساعت بعد از غذا موجب ایجاد سردی دستگاه گوارش شده و علاوه بر ایجاد سوء هضم علائمی مانند ترش کردن و نفخ را به همراه دارد.

اسلامی‌پور تأکید کرد:‌ داشتن ساعت‌های منظم غذایی به تنظیم عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و موجب بهبود هاضمه و جلوگیری از تولید رطوبات زائد در بدن می‌شود.

پژوهشگر طب سنتی خاطر نشان کرد:‌ پرهیز از گرسنگی بیش از حد باید مورد توجه قرار گیرد زیرا زمانی که شخص در حالت گرسنگی شدید اقدام به مصرف غذا می‌کند دارای ولع و تمایل بسیار به خوردن است و همین امر موجب می‌شود شخص بیش از نیاز و توان معده غذا را مصرف کرده و این مسئله موجب ایجاد رطوبات غیرطبیعی و سوء هضم می‌شود.

وی در پایان گفت:‌ جویدن کامل لقمه‌های غذایی و مصرف غذا بدون سرعت و آرامش کامل علاوه بر اینکه موجب مخلوط شدن لقمه غذایی با بزاق شده بلع را راحت‌تر کرده و فرد را از مصرف مایعات به همراه غذا بی‌نیاز می‌کند، همچنین هضم در معده نیز به خوبی و بدون تولید فضولات بسیار انجام می‌شود که با رعایت این مسئله می‌توان از چاقی و اضافه وزن جلوگیری کرد.، همچنین هضم در معده نیز به خوبی و بدون تولید فضولات بسیار انجام می‌شود که با رعایت این مسئله می‌توان از چاقی و اضافه وزن جلوگیری کرد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها