أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۳۸۶۵۳۷
زمان انتشار: ۱۱:۱۵     ۰۶ مرداد ۱۳۹۵
نصرالله پژمانفر:
نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با نگارش یادداشتی نسبت به تعطیلی برنامه "ثریا" واکنش نشان داد و نوید ادامه پخش را از این طریق اطلاع‌رسانی کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از روزنامه جوان، نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با نگارش یادداشتی نسبت به تعطیلی برنامه «ثریا» واکنش نشان داد و نوید ادامه پخش را از این طریق اطلاع‌رسانی کرد متن این یادداشت به شرح زیر است:

1 ـ «پیوند هنر و رسانه با منافع ملی از دیرباز دغدغه همه دلسوزان و علاقه‌مندان به کشور و مردم بوده به طوری که آنها با اصرار بسیار و تلاش خستگی ناپذیر، انعکاس مسائل مردم را در محصولات هنری و رسانه‌ای پیگیری می‌کردند. این اصرار البته علت واضحی داشته و دارد و آن هم تأثیر قابل تأمل این محصولات و فعالیت‌ها بر دیده‌شدن این مسائل و طبعاً حل آنها است؛ یعنی اگر تا دیروز عده زیادی درباره یک مسئله سخن می‌گفتند یا موضوعی زندگی افراد قابل‌توجهی را تحت تأثیر قرار می‌داد و البته صدای آنها هم به جایی نمی‌رسید، اما یک اتفاق هنری یا رسانه‌ای می‌توانست ره صد ساله را یک‌شبه بپیماید و به دیده شدن آن مشکل و هموار کردن مسیر حل آن یاری‌رسان باشد. نمونه‌هایی از این دست را هم بسیار دیده و شنیده‌ایم؛ مثلاً مسئله شدن حقوق‌های نجومی با انتشار یک فیش حقوقی در شبکه‌های اجتماعی، شناخته‌شدن قهرمانان جنگ با فیلم‌های مستند و داستانی، مدافعان حرم و توجه به امنیت کشور، توجه به معضل بزرگ قاچاق بعد از سال‌ها (حساس شدن رسانه‌ها روی این پدیده بعد از تأکیدات رهبر انقلاب)، توجه به محیط‌بانان مظلوم بعد از تولید چند محصول هنری و رسانه‌ای و... . اینها همه مصادیق محصولاتی است که توانسته افکار عمومی را به سمت مسئله مورد نظر جلب کند و در مواردی هم راه مسئولان کشور را برای حصول به نتیجه هموارتر کند.

2 ـ طبعاً برای تولید محصول، تولیدکنندگان آن نقش تعیین‌کننده‌ای دارند. هنرمندان و اهالی رسانه‌ای که به منافع کشور کمتر از منافع گروهی، حزبی یا شخصی توجه دارند نمی‌توانند افراد صاحب صلاحیتی برای این مسیر باشند و طبعاً جوانان معتقد و متخصص مهم‌ترین نیاز کشور برای فعالیت در این حوزه‌ها هستند. اگر تا دیروز عنوان می‌شد که جوانان متدین و حزب‌اللهی دستشان از حوزه‌های هنر و رسانه کوتاه است، امروز دیگر این بهانه قابل قبول نیست و مثال زنده آن محصولاتی است که در فرم و محتوا مدعیان را شگفت‌زده کرده است. با این حال باید گفت که تقویت این جوانان متخصص، خلاق و معتقد به نظام و مردم، متأسفانه حتی از سوی مراکز رسمی هم مورد توجه قرار نگرفته است و اگرچه این روند از جمله کارهای استراتژیک نظام محسوب می‌شود، اما شاهد آن بوده‌ایم که حمایت‌ها هیچ‌گاه به شکل سازماندهی شده و منظم در اختیار این قشر قرار نگرفته و اگر صراحت و پیگیری‌های رهبر معظم انقلاب نبود همین اتفاقات نیم‌بند اخیر برای کشف، حمایت و ارتقای جناح مؤمن و انقلابی هم صورت نمی‌گرفت. از این جهت بی‌ربط نیست اگر بگوییم جوانان حزب‌اللهی ما سال‌هاست که به نوعی دچار تحریم داخلی‌اند.

3 ـ صدا و سیما بزرگ‌ترین و مهم‌ترین سازمان فرهنگی کشور است و متأسفانه این اتفاق در این سازمان هم رخ داده است و به‌رغم تلاش مدیران دلسوز و متدین این سازمان ما شاهد کارنامه ویژه‌ای در این مورد نبوده‌ایم و شاید «سفارش مؤکد» رهبر معظم انقلاب در حکم رئیس قبلی و فعلی صدا و سیما مبنی بر «جذب و حفظ و تربیت نیروهای انقلابی و کارآمد»، ناشی از این خلأ باشد که باید مورد توجه ویژه رئیس جدید سازمان قرار گیرد؛ چه اینکه این سازمان مؤثرترین سازمان فرهنگی کشور است و طبعاً مسئولیت آن را نیز سنگین‌تر می‌کند. با این حال این سخن نافی زحمات مسئولان سازمان نیست و هر انسان منصفی می‌داند که به‌رغم مشکلات موجود، اتفاقات خوبی هم در رادیو و تلویزیون رخ داده است.

4 ـ‌یکی از نمونه‌های خوب سازمان در برنامه‌سازی و تقویت نیروهای متعهد و متخصص، برنامه «ثریا» است. این برنامه چند ویژگی دارد که مهم‌ترین آن تیم تحقیق و تولید یکدست آن است؛ تیمی از جوانان حزب‌اللهی دغدغه‌مند و متخصص که به‌رغم همه مشکلات تولید، بدون در نظر گرفتن منافع شخصی یا گروهی، صادقانه مسائل کشور و مردم را با جهت‌گیری انقلاب اسلامی دنبال می‌کنند و البته از بیان صریح موضع خود نیز ابایی ندارند. این چیزی است که به نظر نگارنده وجه تمایز برنامه ثریا با بسیاری از برنامه‌های دیگر است؛ برنامه‌هایی که اگرچه مفیدند، اما اغلب فاقد این خصیصه مهم هستند. به نظر می‌رسد حال که چنین برنامه‌ای مراحل متعددی را سپری کرده و به آنتن رسانه ملی رسیده، مسئولان سازمان باید آن را در برابر طوفان مشکلات مالی و غیرمالی محافظت کنند و اجازه ندهند نهال «ثریا» در این نوسان‌ها سر خم کند. بنده طی تماس‌هایی که با مسئولان ارشد سازمان داشتم، پخش این برنامه و پرداخت معوقات مالی دست اندرکاران آن را پیگیری کردم و دوستان هم قول مساعد دادند که مشکلات به وجود آمده برای برنامه «ثریا» مرتفع شود و ان‌شاءالله از همین هفته شاهد پخش این برنامه خواهیم بود. نگارنده اطلاع دارم که شخص رئیس محترم سازمان به مسئله تقویت جناح مؤمن و انقلابی توجه دارند و این توجه اتفاق مبارکی است که به نظر می‌رسد باید با حمایت روزافزون از جوانان دغدغه‌مند و متخصص که این روزها ظهور و بروز بیشتری پیدا کرده‌اند، تکمیل شود و ما در آینده شاهد تکثیر برنامه‌هایی مانند «ثریا» در تلویزیون باشیم.

مجلس طبعاً به واسطه وظیفه نظارتی خود، مواردی از این دست را تا حصول نتیجه پیگیری خواهد کرد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها