پيامبر اكرم صلی الله علیه وآله    مَن أَحَبَّ فاطِمَةَ ابنَتي فَهُوَ فِي الجَنَّةِ مَعي؛    هر كس دخترم فاطمه را دوست داشته باشد، در بهشت با من همراه خواهد بود.       بهشت و دوزخ از نگاه قرآن و حدیث: ج2 ح 365      
به‌روز شده در: ۰۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۰:۴۷
آخرین اخبار
كدخبر: ۳۸۹۹۳
تاريخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۵
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
مذاکره با هاشمی درباره دانشگاه آزاد در مجمع
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه تیم مذاکره کننده با رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی فردا در مجمع تشخیص مصلحت نظام با وی دیدار می کنند، موضوع اصلی گفتگو با آیت الله هاشمی را مطرح کرد.

حسین کچوئیان در گفتگو با مهر گفت: دیدار تیم مذاکره کننده متشکل از برخی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با آیت الله هاشمی رفسنجانی، به این معنا نیست که شرط و شروطهای وی پذیرفته شود بلکه با این هدف انجام می شود که به وی بقبولانند باید نسبت به حکم صادر شده در شورای عالی انقلاب فرهنگی تمکین کند.

وی افزود: رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد شرط گذاشته که ابتدا در جریان برنامه های فرهاد دانشجو قرار گیرد، سپس حکم ریاستش را امضا می کند.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در عین حال از موضع هاشمی رفسنجانی در این مورد به شدت انتقاد کرد.

به گفته وی رئیس هیأت امنا توافقهای پیشین را زیر پا گذاشته است و اعتقاد دارد باید همان چیزی را که وی می گوید سایرین اجرا کنند.

شماره پیامک: 3000150598
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: