پيامبر اكرم صلی الله علیه وآله    مَن أَحَبَّ فاطِمَةَ ابنَتي فَهُوَ فِي الجَنَّةِ مَعي؛    هر كس دخترم فاطمه را دوست داشته باشد، در بهشت با من همراه خواهد بود.       بهشت و دوزخ از نگاه قرآن و حدیث: ج2 ح 365      
به‌روز شده در: ۰۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۱:۱۵
آخرین اخبار
كدخبر: ۳۹۱۲۹
تاريخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۵
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
سفر هیئت آژانس به ایران در اول اسفند
آژانس بین المللی انرژی اتمی با انتشار بیانیه ای رسمی دیدار روز 20 و 21 فوریه بازرسان آژانس با مقامات ایرانی را در تهران تایید کرد.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، آژانس بین المللی انرژی اتمی روز گذشته در اعلامیه ای رسمی اعلام کرد که بازرسان آژانس در روزهای 20 و 21 فوریه (اول و دوم اسفند ماه) یعنی یک روز پیش از زمان اعلام شده بار دیگر به تهران سفر می کنند.

در ادامه این اعلامیه آمده است: در بیانیه اول فوریه آژانس بین المللی انرژی اتمی نشست بعدی آژانس با مقامات ایرانی در روزهای 21 و 22 فوریه (دوم و سوم اسفند ماه) در تهران اعلام شده بود.

این سفر ادامه مذاکرات سه روزه آژانس با مقامات ایرانی در روزهای 29 تا 31 ژانویه است که در آن هیئت اعزامی به نگرانی های خود درباره برنامه هسته ای این کشور اشاره کرد.

آژانس در نوامبر گذشته تحت فشارهای آمریکا و متحدان غربی اش در گزارشی سیاسی مدعی احتمال وجود بعد نظامی در برنامه هسته ای ایران شده بود.

"هرمان ناکارتس" رئیس تیم بازرسان آژانس در سفر به ایران که پس از سه روز مذاکرات به وین بازگشته است، اخیرا گفت همچنان کارهایی هست که باید انجام شود. وی درباره نتایج مذاکرات خود در تهران صرفا به این جمله اکتفا کرد: ماموریت خوب بود.

آژانس بین المللی انرژی اتمی که از ارائه جزئیات بیشتر درباره سفر هیئتی از بازرسان خود به ایران و موضوع مذاکرات با مسئولان جمهوری اسلامی ایران خودداری کرد، در بیانیه خود آورده است: "در این سفر فرصت بیان دغدغه ها و تعیین اولویتها یعنی توضیح احتمال وجود بعد نظامی در برنامه هسته ای ایران به وجود آمد."

شماره پیامک: 3000150598
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: