أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۴۱۶۸۹۰
زمان انتشار: ۱۳:۳۶     ۰۳ فروردين ۱۳۹۶
«فرانک والتر اشتاین مایر» روز چهارشنبه پس از ادای سوگند به عنوان رئیس جمهوری جدید آلمان خطاب به آنکارا هشدار داد که عدم پیروی از اصل حاکمیت قانون و آزادی رسانه ها موجب خواهد شد تا «هر آنچه که طی سال ها و دهه ها در این کشور ساخته شده است در مدت زمان کوتاهی از هم فرو بپاشد».
به گزارش پایگاه 598، ایرنا به نقل از تارنمای خبری پولیتیکو، وی که در جمع نمایندگان پارلمان این کشور سخن می گفت افزود : ترکیه باید مقایسه وصف ناشدنی آلمان امروزی با حزب نازی را متوقف کند.

وی ادامه داد : آنکارا نباید روابط را با آنهایی که خواستار همکاری با ترکیه هستند قطع کند و از طرفی باید حاکمیت قانون و آزادی رسانه ها و روزنامه نگاران را محترم بشمارد.

اشتاین مایر افزود : در غیر این صورت موجب خواهد شد که هر آنچه که در طی سال ها و دهه ها در این کشور ساخته شده است در مدت زمان کوتاهی از هم فرو بپاشد.

وی همچنین با اشاره مستقیم به خبرنگار المانی بازداشت شده در ترکیه به اتهام فعالیت های تروریستی، آزادی وی را خواستار شد.

این اظهارات اشتاین مایر در شرایطی مطرح شده است که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه چند ساعت پیش گفته بود که چنانچه اروپایی ها به سیاست های فعلی خود در قبال ترکیه ادامه دهند «جان سالم به در نخواهند برد».

اختلاف بین آنکارا و برلین در هفته های گذشته، عمدتا بر سر فعالیت های تبلیغاتی مرتبط با همه پرسی آتی قانون اساسی ترکیه، بالا گرفته است.

اردوغان هفته گذشته برلین را به حمایت از تروریسم متهم کرده و خطاب به «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان گفت: چرا شما تروریست ها را در کشور خود پنهان می کنید؟

وزیر خارجه آلمان هم در پاسخ گفت که «اردوغان پا را از گلیمش فراتر گذاشته است» و «خط قرمز های مشخصی» در روابط سیاسی دو کشور وجود دارد که نباید نادیده گرفته شود.

همه پرسی اصلاح 18 ماده قانون اساسی ترکیه برای گذر از نظام پارلمانی به نظام ریاستی و اعطای اختیاراتی از جمله انحلال پارلمان و نصب و عزل وزیران به شخص رئیس جمهوری در 16 آوریل (27 فروردین ماه 96) برگزار می شود. 

به نظر می رسد که اغلب دولت های اروپایی با این همه پرسی مخالف هستند و آن را مولد یک بحران سیاسی جدید می دانند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها