يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۱۹۶۷۷
زمان انتشار: ۱۵:۲۶     ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶
با افزایش محصولات و ابزار متصل به اینترنت، احتمال گسترش آلودگی‌های بدافزاری هم بیشتر شده است و بدافزارهای متنوع‌تری به همین منظور طراحی شده است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، موسسه امنیتی کاسپراسکی از شناسایی بدافزاری موسوم به Hajime خبر داده که بدافزاری مختص عصر اینترنت اشیا است و با ایجاد شبکه های بوت نت صدهزار ابزار و محصول متصل به اینترنت را آلوده کرده است.

بررسی‌های کاسپراسکی از شناسایی بیش از 300 هزار محصول و ابزار الکترونیک آلوده به Hajime خبر می دهد. بدافزار یاد شده به طور خاص برای آلوده کردن وبکم ها، دوربین های مداربسته و روترها طراحی شده، ولی می تواند به هر وسیله دیگری که به اینترنت متصل است هم حمله کند.

Hajime پس از سرقت کلمات عبور، داده‌های شخصی کاربران را سرقت کرده و خود را مخفی می کند. ابزار آلوده شده به طور مخفیانه و بدون اطلاع مالک آنها قابل سوءاستفاده خواهند بود.

بررسی های شرکت کاسپراسکی نشان می دهد بخش عمده ابزار و محصولات آلوده شده به Hajime در ایران، ویتنام و برزیل واقع هستند. این شرکت به کاربران توصیه کرده کلمات عبور وبکم ها، دوربین های مدار بسته و روترهای خود را تغییر دهند تا حدس زدن آنها توسط این بدافزار و نفوذ دشوارتر شود. همچنین کاربران باید در صورت لزوم میان افزارها و نرم افزارهای نصب شده بر روی این دستگاه ها را به روزرسانی کنند.

Hajime اولین بار در اکتبر سال 2016 از راه رسید و شبکه بوت نت ایجاد شده از طریق آن برای طراحی حملات DOS و ارسال هرزنامه قابل استفاده است. نکته جالب عدم حمله Hajime به شبکه های رایانه ای شرکت های آمریکایی مانند General Electric و  Hewlett-Packardو همین طور موسساتی مانند شرکت پست آمریکا، وزارت دفاع این کشور و ... است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها