أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۴۲۶۲۲۱
زمان انتشار: ۱۲:۵۷     ۲۵ تير ۱۳۹۶
رئیس سازمان نظام پرستاری کشور از مرگ ۱۶ پرستار طی یک سال و اندی گذشته بر اثر سندروم سختی کار خبر داد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، علی‌محمد آدابی در نشست خبری با موضوع تربیت پرستار بیمارستانی اظهار داشت: طی یک سال و اندی گذشته 16 پرستار کشور به دلیل سندورم کار - از دنیا رفتند در حالی که در دنیا سندورم سختی کار مهار شده است و در کشورهای دیگر پرستاران به دلیل سختی کار فوت نمی‌کنند.

رئیس سازمان نظام پرستاری کشور ادامه داد: این 16 پرستار از مردان و زنان پرستار کشور بودند که بین 25 تا 45 سال سن داشتند.

آدابی تصریح کرد: کمبود پزشکی در کشور بسیار بیشتر از پرستار است ولی سئوال اینجاست که چرا برای این رشته‌ها نیروی کمکی تربیت نمی‌شود ولی با تصمیمات در حوزه پرستاری باعث خانه‌نشینی پرستاران و مهاجرت آنان از کشور هستیم.

رئیس سازمان نظام پرستاری کشور عنوان کرد: مردم وقتی حق بیمه پرداخت می‌کنند توقع دارند تا خدمات کارشناسی پرستاری را دریافت کنند و نباید خدمات پایین تر پرستاری دریافت کنند‌ زیرا امکان دارد خطای پرستاری بالا رود.

آدابی درباره تفاوت آموزش پرستار در دانشکده‌های پرستاری با تربیت پرستاری در بیمارستان‌ها عنوان کرد: امکانات تربیت پرستاران به مانند دانشکده‌ها در بیمارستان‌ها وجود ندارد، وقتی بیمارستان‌های ما این همه کمبود دارند مسلماً آموزش در بیمارستان‌ها جایگاه پرستاران را پایین می‌آورد.

رئیس سازمان نظام پرستاری کشور بیان داشت: حرف ما این است برای تربیت پرستار بیمارستانی کارگروه مشخصی شکل بگیرد و پس از دریافت‌های مجوزهای لازم، روند تربیت پرستار بیمارستانی براساس ظرفیت‌های لازم انجام شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها