أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۴۴۱۳۷۹
زمان انتشار: ۱۲:۰۲     ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
هوچی گری دولتی ها علیه یک بیانیه؛
از این‌رو با زیر پا گذاشتن 9شرط رهبر انقلاب، 10شرط شورایعالی امنیت ملی و 9 شرط مجلس شورای اسلامی نه تنها حسن روحانی باید از ملت ایران عذرخواهی کند که باید از رهبرانقلاب و دو نهاد دیگر به خاطر ضعف خود در جامه عمل پوشاندن به شرط‌های برجام عذرخواهی کند.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، بیانیه قابل تقدیر رئیس مجلس خبرگان رهبری در خصوص خروج آمریکا از برجام عصبانیت دولتی ها و بزک کنندگان دیروز آمریکا را دربرداشت. در این بیانیه آیت الله جنتی از حسن روحانی خواست تا به خاطر امضای سند خسارت آمیز برجام از مردم عذرخواهی کند. این درحالی است که به نظر می رسد رئیس دولت تدبیر نه تنها یک عذرخواهی که باید چهاربار عذر خواهی کند. به گزارش رجانیوز رئیس مجلس خبرگان در بیانیه خود ضمن محکومیت اقدامات خصمانه رژیم آمریکا رئیس جمهور را به عذرخواهی دعوت کرد: « لازم است رئیس جمهور محترم، صادقانه و با صراحت، نسبت به خسارتهای وارده در برجام که بخاطر عدم رعایت خطوط قرمز ترسیمی توسط رهبر معظم انقلاب از جمله اخذ تضمین های لازم از 1+5 و نیز عدم رعایت اقدام متناظر و گام به گام، پدید آمد؛ از مردم عزیر ایران عذر خواهی کرده، تجربه توافق برجام را چراغ راه آینده قرار دهند.»


 
در نگاه اول با گذشت پنج سال از سیاست‌های دولت برای ایجاد رونق اقتصادی از طریق مذاکرات هسته ای و شکست واضح و روشن این راهبرد، باید خواسته منطقی آیت الله جنتی مورد استقبال هر فرد منصفی قرار بگیرد اما رسانه های دولتی و حامیان آنها در اقدامی هماهنگ به این درخواست معقولانه واکنش منفی نشان دادند.
 
روزنامه دولتی ایران با شانه خالی کردن از زیر توافقنامه خسارت‌ساز برجام بدون اشاره به مسئولیت های دولت در قبال اتلاف وقت 5ساله یک ملت 70میلیونی نوشته است: « برخی کارشناسان منتقد بیانیه آیت‌الله جنتی برخلاف مواضع وی، معتقدند که برجام تصمیم نظام بوده چنانکه شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی بر آن مهر تأیید زده‌اند و بنا بر اظهارات اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای، جزئیات مذاکرات هم با مقامات عالیه کشور هماهنگ می‌شده است. »
 
این توجیهات رنگ باخته درحالی است که دولت روحانی نتوانسته شروط دستگاه های مختلف کشور در پذیرش برجام را اجرا کند، 28 شرط الزامی رهبرانقلاب، شورایعالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی در پذیرش برجام در مرحله اول نشان دهنده ضعف های ساختاری این سند است. همچنین گفتنی است این شروط مهم با بی توجهی دولت مواجه شده است و همانگونه که رهبر انقلاب هفته گذشته و در دیدار با فرهنگیان گفتند دولت برخلاف شروط اعلام شده، تضمین های لازم را برای اجرای برجام از توافق هسته ای کسب نکرده است.
 
از این‌رو با زیر پا گذاشتن 9شرط رهبر انقلاب، 10شرط شورایعالی امنیت ملی و 9شرط مجلس شورای اسلامی نه تنها حسن روحانی باید از ملت ایران عذرخواهی کند که باید از رهبرانقلاب و دو نهاد دیگر به خاطر ضعف خود در جامه عمل پوشاندن به شرط‌های برجام عذرخواهی کند. رهبر انقلاب قبلا هم از عبور تیم مذاکره کننده از خطوط قرمز خبر داده بودند و خوش بینی ها به دشمن را به شدت محکوم کردند و گفته بودند: « وزیر خارجه‌ی محترم ما در مواردی به بنده گفت که ما [مثلاً] اینجا را یا این خطّ قرمز را دیگر نتوانستیم حفظ کنیم.»
 
روزنامه دولت در حالی جزئیات مذاکرات را به رهبرانقلاب نسبت می دهد و دولت را از عذرخواهی در خصوص برجام معاف می کند که پیشتر حسن روحانی اعلام کرده بود که مسئولیت همه مذاکرات را برعهده می گیرد و رهبر انقلاب هم شایعه ورود به جزئیات را رد کرده بودند.

محمدجواد ظریف هم در یک پرسش و پاسخ گفته بود مسئولیت مذاکرات با اوست. همین جمله حتی به تیتر رسانه های حامی دولت تبدیل شد.
 
 
با این وجود حالا که برجام با شکست سنگین روبه رو شده است و دولت بدون توجه به دلسوزی های دلواپسان منافع ملی و نهادهای قانونی کشور با بن بست مواجه شده است، انتظار عذرخواهی از حسن روحانی توقع زیادی است؟

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۲
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها