يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۴۱۴۰۳
زمان انتشار: ۰۹:۰۹     ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
رئیس انجمن ملی خرمای کشور با بیان اینکه قیمت خرما در ماه مبارک رمضان متعادل است، گفت: هیچ مشکلی برای تامین نیاز مردم وجود ندارد.
به گزارش پایگاه 598، محسن رشید فرخی در گفت‌‌وگو با خبرنگار بازرگانی خبرگزاری فارس گفت: در سال گذشته به اندازه کافی خرما تولید شده است و هیچ مشکلی برای تامین خرمای ماه مبارک رمضان وجود ندارد.

رئیس انجمن ملی خرمای کشور با بیان اینکه امسال به لحاظ تولید سال بسیار خوبی برای خرمای ایران است، گفت: البته مشکلاتی بر اثر تلاطم ارزی برای صادرکنندگان این محصول به وجود آمده است که به مرور در حال رفع شدن است.

وی با تاکید بر اینکه قیمت خرما در کشور متعادل است، گفت: قیمت خرما از عمده تا خرده فروشی متفاوت است و با توجه به تنوع نوع نمی‌توان قیمت دقیقی را برای آن بیان کرد.

رشید فرخی با بیان اینکه خرمای مضافتی پرمصرف‌ترین خرما در ماه مبارک رمضان است، گفت: در حال حاضر انواع خرما در میادین عرضه می‌شود و برای تامین نیاز مردم هیچ‌گونه مشکلی وجود ندارد.

وی  با اشاره به اینکه فصل برداشت خرما از اوایل مرداد تا اواخر شهریور در شهرهای مختلف متفاوت است، گفت: در سال گذشته یک میلیون و 200 هزار تن خرما در کشور تولید شد.

رئیس انجمن ملی خرمای کشور بیان داشت: سالانه حدود 20 درصد خرمای کشور به ارزش حدود 300 میلیون دلار صادر می‌شود.

وی گفت: براساس برنامه‌ریزی بلند مدت می‌خواهیم تا صادرات خرما را به 30 درصد و به ارزش یک میلیارد دلار افزایش دهیم، اما باید در این راستا به بحث ارزش افزوده از طریق صنایع تکمیلی توجه بیشتری شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها