يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۴۳۳۱۱
زمان انتشار: ۱۹:۲۵     ۱۲ تير ۱۳۹۷
دعا و مناجات با پروردگار متعال یکی از زیباترین رفتار‌هایی است که اهل بیت (ع) آن را به ما آموختند، این موضوع آنقدر در گنجینه روایی مورد تأکید قرار گرفته که با تعبیر سلاح مومن از آنیاد شده است؛ «الدُّعَاءُسِلَاحُالْمُؤْمِنِ» (الکافی، ج. ‏۲، باب فضل الدعاء و الحث علیه، ص. ۴۶۷).

خداوند در آیاتی از قرآن کریم نیز به صورت مستقیم و غیر مستقیم انسان‌ها را به انجام این امر دعوت کرده است. به عنوان مثال، در بخشی از آیه ۶۰ سوره مبارکه غافر آمده: «وَ قَالَ رَبُّکُمُادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ؛ پروردگار شما می‌گوید بخوانید مرا تا برای شمااستجابت کنم». این نشان از اهمیت این حالت معنوی دارد.

در همین راستا، امام صادق (ع) به ارائه راهکاری برای اجابت دعا در زمان سختی پرداخته‌اند.

قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ (ع): مَنْ سَرَّهُ أَنْ یُسْتَجَابَ لَهُ فِی الشِّدَّةِ فَلْیُکْثِرِ الدُّعَاءَ فِی الرَّخَاءِ.

هر کسی دوست دارد دعایش در زمان سختی مستجاب شود، هنگام آسایش بسیار دعا کند.
منبع: کافی، ج. ۲، ص. ۴۷۲
 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها