أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۴۴۳۳۷۳
زمان انتشار: ۱۰:۴۱     ۱۴ تير ۱۳۹۷
در حالی که حسن روحانی برای رایزنی و مذاکره با مقامات سوئیس و اتریش در اروپا حضور دارد همزمان اخباری منتشر می شود که نشان دهنده عزم آمریکا برای به چالش کشیدن ایران در راستای ایجاد جنگ روانی و اقتصادی برای منفعل کردن و به شکست کشاندن ایران می باشد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از الف، حسن روحانی از چند روز قبل به اروپا رفته تا سرانجام از بسته پیشنهادی کشورهای قاره سبز برای نجات برجام مطلع شود. بر اساس گزارش های منتشر شده پایه اصلی پیشنهاد اروپایی ها در راستای تضمین فروش نفت ایران و حفظ کانال های مالی ایران و جریان سرمایه گذاری می باشد. اما همزمان با این سفر، دولت آمریکا نیز برنامه های خود را برای مقابله با ایران عملیاتی می کند. در این بین علاوه بر آمریکا باید از همراهی برخی کشورهای عربی منطقه مانند عربستان سعودی و امارات و البته رژیم صهیونیستی برای پیشبرد اهداف ضد ایرانی نیز نام برد.

در همین راستا دونالد ترامپ دقیقاً چند ساعت قبل از آغاز سفر روحانی به کشورهای سوئیس و اتریش در روز دوشنبه، در مصاحبه ای با شبکه فاکس نیوز عنوان کرد تمام شرکت هایی که به ارتباطات و تجارت خود با ایران ادامه بدهند با تحریم هایی از جانب ایالات متحده روبه رو خواهند شد.

بدون شک این پیامی واضح برای به شکست کشاندن سفر روحانی به اروپا و رونمایی از بسته پیشنهادی برای حفظ توافق هسته ای بوده است.

اخباری نیز درباره دستگیری افرادی بدلیل بمب گذاری در جلسه منافقین منتشر شد. همزمان بنیامین نتانیاهو نیز در پیامی از رهبران کشورهای اروپایی خواستار شد تا به ارتباطات اقتصادی و مالی خود با ایران پایان بدهند. این نوع اقدامات بدلیل تحت فشار گذاشتن اروپایی ها برای کناره گیری از تلاش برای حفظ برجام می باشد.

چند ماه قبل از خروج آمریکا از برجام نیز کاخ سفید برنامه گسترده ای را برای افزایش تولید نفت توسط کشورهای عربی برای مقابله با کمبودهای بازار آغاز کرده اند. رسانه های غربی در طول این مدت بارها از مذاکرات مقامات آمریکا با عربستان سعودی و روسیه خبر داده بودند. در روزهای اخیر نیز برایان هوک، از وزات خارجه آمریکا عنوان کرده بود بیش از 50 شرکت خارجی در حوزه های انرژی و مالی به ترک بازار ایران راضی شده اند.

گفته می شود وزارت خزانه داری با همکاری وزارت خارجه به صورت جدی در حال مذاکره با کشورها و شرکت های غربی برای قطع ارتباط تجاری و عدم خرید نفت از ایران می باشند. در این باره خبرگزاری ژاپنی کیودو از لغو سفر برنامه ریزی شده شینزو آبه به ایران خبر داده بود. اخیراً اعلام شده بود دولت ژاپن در حال مذاکره با واشنگتن برای تعیین تکلیف درباره خرید نفت از ایران بوده است. البته بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به این موضوع گفته بود: سفر نخست وزیر ژاپن به ایران به هیچ وجه در دستور کار دو کشور نبوده است.

به گزارش الف، دونالد ترامپ همزمان با خروج آمریکا از برجام بیان کرده بود که تحریم های ایران در حوزه های مختلف که بر اثر توافق هسته ای تعلیق شده بود در فرصت های زمانی سه و شش ماه برخواهند گشت. بدون شک رئیس جمهور آمریکا جنگ روانی، رسانه ای و اقتصادی گسترده ای را علیه ایران آغاز کرده که شاید دو وجه روانی و رسانه ای آن بسیار پررنگ تر باشد. رئیس جمهور آمریکا بر این تصور است تا با فشار آوردن به ایران زمینه افزایش نارضایتی و شورش های داخلی فراهم شود تا ایران حداقل مجبور به تغییر رفتار و نشستن پشت میز مذاکره برای انجام توافق های جدید شود.

اگر چه برخی بر این اعتقاد می باشند هدف نهایی نومحافظه کاران آمریکایی که با اضافه شدن افرادی مانند جان بولتون به کابینه ترامپ جریان سیاسی آنها بیش از پیش تقویت شده تلاش برای براندازی و سرنگونی سیستم سیاسی ایران می باشد؛ چرا که این آرزوی دیرینه سیاستمداران آمریکا بعد از وقوع انقلاب اسلامی در سال 1357 بوده است. البته آنها چون از حمله نظامی به شدت واهمه دارند در پی این هستند تا این برنامه را از طریق دلارهای سعودی، دخالت های رژیم صهیونیستی و پیاده نظام مزدور مانند منافقین انجام دهند.

دیروز نیز رسانه ها از برنامه ریزی آمریکا و رژیم صهیونیستی و تشکیل کارگروهی مشترک برای ایجاد اغتشاش در ایران خبر داده بودند. رودی جولیانی، مشاور ترامپ در اجتماع منافقین نیز از فعال شدن افراد مرتبط با این گروه تروریستی در ایران خبر داده بود.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها