امـام صـادق (عليه السلام) فرمـودند: مانند ارباب به عيوب ديگران نگاه نکنید ، بـلكه چـون بنـده اى متـواضع، عيب هاى خود را وارسى كنيد. تحف العقول/ 295

      
کد خبر: ۴۴۵۵۹۱
زمان انتشار: ۱۵:۰۲     ۰۳ شهريور ۱۳۹۷
آیت الله کعبی:
عضو هیأت رییسه خبرگان با بیان این که دشمنان می خواهند جریان مطالبه گری حوزه انقلابی به حاشیه رود، گفت: حوزه صدای اسلام و مکتب اهل بیت(ع) و مردم عدالتخواه در صحنه بوده و خواهد بود و با حاشیه سازی ها از صحنه بیرون نخواهد رفت.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله کعبی، آیت الله عباس کعبی، عضو هیأت رییسه مجلس خبرگان رهبری، در اجلاسیه سراسری اساتید اعزامی حوزه علمیه خراسان در مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد با اشاره به مبانی انقلاب اسلامی و مسائل روز گفت: انقلاب اسلامی از جنس انقلاب انبیا بوده و انقلابی بنیادین، ریشه ای، تمدن ساز و مردمی بود که بر اساس چندین مولفه شکل گرفت.

وی، مولفه نخستین آن را آموزه های اسلام ناب محمدی عنوان و تصریح کرد: انقلاب اسلامی برپایه آموزه های مکتب اهل بیت و بر اساس مبنای نظریه پردازان اسلامی به ملت تبیین می شد که این سبب شد ایدئولوژی انقلاب شکل بگیرد؛ از سوی دیگر حضور رهبری الهی بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی، امام خمینی به عنوان مرجع تقلید مسلم، اسلام شناس و مدبر در صحنه عمل به عنوان رهبری ملت و امت اسلامی سبب شد تا راه انبیاء الهی در پهنه ایران اسلامی زنده شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه با اشاره به مولفه دیگر پایه گذاری بنیان های انقلاب اسلامی یعنی شبکه عظیم روحانیت، دانشگاهیان، نخبگان و خواصی که در صحنه حاضر شده بودند، ابراز کرد: اینان بر اساس اسلام ناب و رهبری امام راحل(ره) هدایت امت و جامعه را بر عهده گرفته بودند، رهنمودهای امام را به اقصی نقاط ایران می رساندند و مردم را از ظلمت نجات می دادند و این حوزه های علمیه بودند که شبکه عظیمی که پشتوانه نهضت بود را شکل دادند.  

آیت الله کعبی با اشاره به حضور امت در صحنه برای به بار نشستن انقلاب تصریح کرد: امت اسلامی ضمن شناخت اسلام و رهبری انقلاب و تعامل با روحانیون و دانشگاهیان متعهد وارد میدان شدند و به تکلیف الهی خود در مقابله با طاغوت عمل کردند.

وی با اشاره به مولفه پنجم در سیر پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد: صبر و پایمردی و مقاومت ملت ایران در کنار رهبری و تحمل انواع سختی ها و شکنجه ها در راه خداوند مولفه دیگری بود که سبب شد تا میان امت و امامت پیوند عمیق و راسخی برقرار شود و آنچه سبب شد انقلاب شکل بگیرد بدون شک پیوند امت و امامت در عصر غیبت بود.

تعامل امام و امت عامل زنده شدن اسلامی و پویایی حرکت جامعه است

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که امام بدون امت در کنج عزلت و در پس پرده غیبت قرار می گیرد، وامت بدون امام طعمه گرگها می شود  اما تعامل این دو سبب زنده شدن اسلام و پویایی حرکت جامعه می شود، خاطر نشان کرد: اسلام ناب از زلال وحی بر پیامبر نازل و به شکل آیه های قرآن به مردم ابلاغ می شد که یاران پیامبر و مبلغین بزرگی این اسلام را هدایت می کرد.

آیت الله عباس کعبی با بیان این که بدین سبب در آن زمان جهاد کبیر و در سایه آن هجرت رسول الله(ص) به مدینه شکل گرفت که در مدینه پیامبر(ص) توانست دولت اسلامی را برپایه محوریت پایگاه مسجد و برادری اسلامی برقرار کند، بیان کرد: در آن زمان نیز مردم در کنار پیامبر از دولت اسلامی در برابر مشرکین قریش حمایت کردند و سبب شدند اسلام توسعه یابد.

وی با بیان این که پس از پیامبر گرامی اسلام اولین خط انحرافی در تاریخ اسلام از میان عناصر پنجگانه در مسیر ولایت اتفاق افتاد که مردم از مسیر ولایت منحرف شدند و این سبب شد خواص جامعه به جای آنکه از ولایت رهنمود بگیرند، در اندیشه قدرت و ثروت بیافتند، اظهار کرد: در نهایت این حرکت انحرافی مثلث شوم اشرافیت سیاسی، اخلاقی و اقتصادی سبب تغییر رفتار مردم و پایه گذاری اسلام دیگری شد که غیر لز اسلام رسول الله بود و نظام اسلامی از نظام ولایی به نظام پادشاهی معاویه تغییر یافت.

آیت الله عباس کعبی، جدا شدن نخبگان از مسیر اسلام ناب و منحرف شدن خط ولایت را از جمله دلائل این انحراف عنوان و بیان کرد: مردم در این جریان کنار دنیا طلبان از کسانی تبعیت کردند که آسودگی دنیای آنان را تامین می کردند که بدین سبب رهبران الهی از صحنه تاثیرگذاری کنار رفتند و دستگاه بنی امیه دست به ایدئولوژی سازی زد و بنی امیه این را ایجاد کردند.

عضو خبرگان رهبری با بیان این که انقلاب اسلامی برپایه مولفه های پنجگانه رسول الله(ص) شکل گرفت که این مولفه های اسلام ناب باید امروز نیز استقرار داشته باشد، خاطر نشان کرد: این اسلام ناب به فرمایش امام خمینی(ره) در برابر اسلام آمریکایی بوده که تبیین اسلام ناب محمدی برپایه آموزه های اهل بیت رسالت حوزه های علمیه و حاملان رسالت الهی است.

وی با بیان این که اسلام ناب چندین شاخصه بزرگ داشت، ابراز کرد: اسلام حاکمیت الهی، برای اقامه دین نه اسلام جدایی دین از سیاست بود و اسلام قیام الهی، عدالت، معنویت، تقوا، عقلانیت و ایستادگی در برابر دشمنان و اسلام جهاد و مبارزه برقرار شد.

آیت الله عباس کعبی با بیان این که در صدر اسلام شخصیت های بزرگ اسلامی همچون مالک اشتر، سمیه، یاسر، عمار، ابوذر، سلمان و دیگر شخصیت ها  با موضع گیریهای سیاسی حق مدارانه شناخته شده اند ونه صرفا با عبادتها انان به عنوان یاران صدیق پیامبر(ص) در مقابل دشمنان شدید بودند و موضعگیری داشتند، بیان کرد: حوزویان اصیل که می خواهند تا راه ائمه را دنبال کنند باید اسلام ناب محمدی را معرفی و تبیین ودر برابر دشمنان موضع شفافی داشته باشند.

عضو مجلس خبرگان رهبری خطاب به اساتید حوزه علمیه خراسان، با بیان این که نگذارید توطئه آنانی که می گویند حوزویان نباید ارتباطی با مسائل جامعه داشته باشند تا قداستشان حفظ شود موثر بیافتد، ابراز کرد: همه شما به خوبی می دانید که بی تفاوتی نسبت به شرایط کشور ونظام به نام حفظ قداست  انسان را از مسیر اسلام ناب و راه ائمه دور می کند.  حوزه های امروز حوزه های جهاد وامر به معروف و نهی از منکر وحوزه های بصیرت گرا وحوزه های انقلابی و ایستادگی برابر دشمنان  هستند.

حوزه های علمیه پایگاه کادرسازی برای هدایت امت است

وی با بیان این که حوزه های علمیه پایگاه کادرسازی برای رهبری و هدایت امت در برابر دشمنان قسم خورده هستند که اگر اینگونه نباشد قطعا حوزه های علمیه به انزوا می روند، گفت: اسلام مورد نظر ما اسلام جامع است؛ همه این ها برای این بود تا مردم قیام به عدالت کنند و حوزه ها می توانند قیام به عدالت را سامان دهند.

آیت الله عباس کعبی با بیان این که حوزه انقلابی حوزه ای است که قیام برای خداوند کرده و به رسالت روشنگری و بصیرت افزایی امت برای حضور در صحنه امت اسلامی پایبند است، تصریح کرد: حوزه منزوی حوزه فراگیر نیست و حوزه انقلابی حوزه ای است که صحنه درگیری با دشمن را بشناسد و بداند دشمنان چه می کنند و بر این اساس در صحنه عملیات رسالتشان را ایفا کنند.

عضو خبرگان رهبری با بیان این که ایستادگی برابر دشمن هزینه دارد و حوزوی انقلابی باید این هزینه را بپردازد، عنوان کرد: تبلیغ دین راستین و اسلام ناب هزینه دارد که این تبلیغ در معنای حقیقی به معنای ایستادگی پای رسالت های الهی و تبلیغ دین و رساندن آن به مردم است که دشمنان انبیا در برابر حوزه های علمیه و مبلغین راستین دین صف آرایی می کنند.

وی با بیان این که پیروان و وارثان انبیا باید حاضر باشند که هزینه بپردازند و در برابر دشمنان انبیا طاغوت ها، مفسدین، مجرمین، مستکبرین ومترفین و مرفهین بی درد که مقابل حوزه ها می ایستند، ایستادگی کنند، ابراز کرد: در انقلاب اسلامی خواص و حوزه ها و دانشگاهیان متعهد در این زمانه رسالت مهمی برای تبیین اسلام ناب و ایستادگی در برابر دشمنان با عنایت به هدایت های رهبری دارند.

آیة الله کعبی ادامه داد: امروز دشمنان اسلام و نظام اسلامی از هر جهت بسیج شدند تا در مقابل اسلام ناب و مکتب اهل بیت(ع) و نظام اسلامی صف آرایی کنند، چراکه می دانند پیشروی این نظام در سطح داخل، منطقه و بین الملل شکست های سنگینی را بر جبهه استکبار تحمیل و بنیاد نظام استکبار را متزلزل می کند که این خطر، آنان را به وحشت انداخته است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که زمانی آنان صحنه جنگ نرم به راه انداخته و بنا داشتند فساد اخلاقی را ترویج کنند، بیان کرد: امروز نیز آنان مقاصد خود را از راه جنگ اقتصادی، جنگ روانی و سیاه نمایی همراه با فضای ناامید کردن مردم و منزوی کردن روحانیت دنبال کرده و بنا دارند تا  مردم را از نظام اسلامی  واسلام  ناب جدا کنند.

هدف دشمنان دامن زدن به کاستی های اقتصادی، اجتماعی است

وی با بیان این که آنان از راه تبلیغات دروغ و خبرسازی های کذب محض تلاش دارند تا برخی را از طریق نارضایتی به اوضاع اقتصادی   جذب کنند، گفت: هدف آنان تحریف سخنان بزرگان نظام، سیاه نمایی و رساندن مردم به درجه یاس و ناامیدی بوده و بنا دارند تا به این نارضایتی ها دامن بزنند که امروز این هدف خود را از راه دامن زدن به کاستی های اقتصادی، اجتماعی دنبال کرده و می خواهند این نارضایتی ها را تبدیل به اعتراض کرده و سپس با تشدید اعتراض ها و تبدیل این اعتراض به ناامنی های گسترده شورش ایجاد کنند.

آیت الله کعبی با بیان این که نخستین سنجش آنان حوادث دی ماه ۹۶ بود که به این جمع بندی رسیدند که با سازماندهی و ترفندها می توانند نتیجه بگیرند، گفت: به دنبال همین نگاه دستگاه ترامپ به این نتیجه رسیدند که می توانند اعتراضات را تبدیل به ناامنی های بزرگ کنند تا نظام اسلامی را به خیال خام خود از پای درآورده شود و از این راه با تحمیل تحریم های فلج کننده تصمیم به عملیاتی کردن برنامه های خود گرفتند و با نفوذ در شبکه مالی و اقتصادی کشور وضعیت اقتصادی را دچار تزلزل کردند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که کل برنامه دشمن متمرکز بر این است تا مردم را از رهبری، مکتب اهل بیت(ع) و روحانیت اصیل جدا کند که سرمایه گذاری های هنگفتی نیز در این زمینه صورت گرفته بیان کرد: هدف امروز عملیاتی دشمنان، ایجاد اوضاع نابسامان اقتصادی است که درصد کمی از آن حاصل برنامه های دشمن و درصد عظیمی از آن نیز نتیجه بی تدبیری دولتمردان است و به فرمایش رهبر معظم انقلاب در بازار ارز و سکه اگر نگوییم خیانت لا اقل  خطای بزرگی اتفاق افتاده است.

وی با بیان این که بی اعتبار کردن پول ایران و کاستن قدرت خرید مردم و نابسامانی بازار همه اینان بستر نارضایتی ایجاد کرده که دشمنان نیز از این بستر سوء استفاده کردند، خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب چندین تدبیر اتخاذ کردند از جمله آنکه شورای هماهنگی اقتصادی قوای سه گانه تشکیل دادند و از هر قوه چندین نفر عضو شورای هماهنگی شدند که این شورا باید تقویت تولید و اشتغال، سرمایه گذاری و مبارزه با گرانی و تورم و رکود داشته و بتواند بازار را کنترل کند و بسته های اقتصادی بدهند.

مشکلات اقتصادی ریشه در سوء تدبیر دارد

آیت الله کعبی با اشاره به ضرورت اصلاح نظام بانکی ادامه داد: ایجاد انضباط مالی و مدیریت بازار ارز و سکه، رسیدگی ویژه به محرومین و مستضعفین و مبارزه با فقر مطلق از جمله دستورات مقام معظم رهبری بودند و در جلسه ای که معظم له دولت و کابینه رااحضار نمودند  تذکرات قاطع و مهمی را به دولتمردان دادند و برخی از این تذکرات رهبری نیز منتشر شد آن طور که فرمودند که مشکلات معیشتی امروز کاملا ملموس و قابل احساس و درک است و تاکید کردند که مشکلات اقتصادی ریشه در سوء تدبیر دارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان این که دستور العمل مقام معظم رهبری مبارزه با فاسد ومفسد و دادن اختیارات ویژه به قوه قضاییه است، بیان کرد: با مفسدین باید قاطعانه برخورد شود و ابزار  این برخورد نیز قوه قضائیه است؛  در این زمینه سرعت لازم است، اما سرعت غیر از هیاهو و جنجال بوده و قوه قضائیه ساز و کار خاص خود را دارد و دستگاه های نظارتی نیز باید تقویت شوند.

وی با بیان این که رهبری نسبت به مشکلات مردم آگاهند و اشراف کامل بر همه مسائل دارند و از کانال های مردمی، نخبگانی، حوزوی و دانشگاهی اطلاعات خدمت ایشان می رسد، عنوان کرد: بنای رهبری برای اقدام درچارچوب قانون است که اگر قانون نباشد سنگ روی سنگ بنا نمی شود و عدالت نیز باید در چارچوب قانون باشد.

آیت الله عباس کعبی با بیان این که مدیران اقتصادی  کشورباید مسئولیت نابسامانی ها را باید بر عهده بگیرند نه اینکه خود آنان مسئول این نابسامانی ها هستند اما فرافکنی کرده و مسئولیت این وقایع را بر عهده دیگران می اندازند، اظهار کرد: دستگاه های ناظر باید ورود کرده و تذکر دهند؛ به تبع آن نیز قوه مقننه منتخب مردمند و نظارت سیاسی دارند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که رهبری در حکم جدید به مجمع تشخیص مصلحت نظام نظارت بر حسن اجرای سیاست های نظام را بر هیئتی در این زمینه سپرده اند که اگر قوه مجریه منحرف شد باید بر آن نظارت صورت بگیرد، گفت:  رهبری از مجلس خبرگان خواستند که هیات اندیشه ورز تشکیل داده و مسیر پیشرفت انقلاب را بررسی کند که اگر خلل در مسیر اجرای عملکرد قوا دیدند، از قوای سه گانه مطالبه انقلابی گری داشته باشند.

بن بست در مدیریت بهینه کشور و حل مشکلات مردم وجود ندارد

وی با بیان این که اجلاس آینده خبرگان با موضوع پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری از سران سه قوه در اصلاح اوضاع اقتصادی و حل مشکلات معیشتی مردم است و بناست  در این جلسه از هر سه قوه دعوت به مجلس خبرگان شده است تا به سوالات پاسخ دهند، بیان کرد: قطعا در کشور فرایند و سیستمی وجود دارد که با اطمینان می گویم مساله ای در کشور نیست که قابل حل نباشد و بن بست در مدیریت بهینه کشور و حل مشکلات و معضلات مردم وجود ندارد.

آیت الله کعبی با بیان این که جریان های غربگرا، انحرافی و نفوذی باید معرفی شوند چراکه برخی نقش اپوزوسیون را بازی می کنند، اما داخل نظامند، خاطر نشان کرد: محور وحدت و انسجام نیروهای نظام و انقلاب خط امام و رهنمود های رهبری است؛ رهبری نیز تذکر جدی به مسئولان در استیفای حقوق ملت داده اند که مطالبات ایشان باید به جد پیگیری شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان این که دشمنان امروز طمع به حوزه های علمیه دارند و می خواهند مردم از حوزه ها جدا شوند، اظهار کرد: دشمنان تلاش دارند جریانی به حوزه ها نفوذ کند و از مرجعیت و ولایت واهمه دارند، چراکه روحانیون همواره پرچمدار مطالبات مردم بودند و حضور روحانیت انقلابی در پرچمداری مطالبات اقتصادی به حق است.

از جریان به مطالبه گری حقوق اقتصادی مردم در  فیضیه، سوء استفاده شد| دشمنان می خواهند جریان مطالبه گری حوزه انقلابی به حاشیه رود

وی با بیان این که در فیضیه جلسه با شکوهی از طلاب برگزار شد، اما متاسفانه یک پلاکارد بی ربط حمل می شود  که اگر چه در چند دقیقه پلارکارد حذف شد اما همه جلسه خوب را تحت الشعاع قرار دادند این پلاکارد یا کار نفوذی های دشمنان بود و با واسطه به این مجلس رسید، و یک یا چند نفر محدود با ساده لوحی حمل کردند. گفت: آن پلاکارد چند دقیقه در فیضیه بود و عکس آن را گرفتند و سناریو سازی کردند؛ عکسی را فتوشاپ کردند تا مراجع و بزرگان حوزه علیه سپاه نیز موضع بگیرند.

آیت الله عباس کعبی با بیان این که آنان تلاش می کنند با عناوین مختلف نفوذ کرده و به حوزه انقلابی صدمه زده و به جریان مرجعیت ضربه بزنند که همه حوزویان باید به هوش باشید، تصریح کرد: امروز رابطه مرجعیت و حوزه انقلابی رابطه حسنه است، نظام و حوزه باید باهم مرتبط شوند و محصولات حوزه در چرخه نظام سازی و برنامه های جامع نظام قرار بگیرد.

حوزه های علمیه با حاشیه سازی از صحنه بیرون نمی روند

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که حوزه پاسخگوی مسائل دین مردم در عرصه های گوناگون نیز هست، افزود: حوزه صدای اسلام و مکتب اهل بیت(ع) و مردم عدالتخواه در صحنه بوده و خواهد بود و با این حاشیه سازی ها از صحنه بیرون نخواهد رفت؛ امروز رابطه صمیمی مرجعیت و ولایت دشمن را عصبانی کرده و دشمن می خواهد در حوزه های اصیل شیعی کسی نباشد  که فریاد کننده مطالبات به حق مردم باشد این رسالت حوزویان است که   با شناخت دشمن با او مقابله و در برابر او ایستادگی کنید.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها