يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۴۶۰۲۵
زمان انتشار: ۱۴:۳۶     ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
متن روایت را از کتاب خصال شیخ صدوق منتشر می کند.

عن الصَّادِقِ(ع) قَالَ: ثَلَاثَةٌ لَا يُسَلَّمُونَ الْمَاشِي مَعَ جَنَازَةٍ وَ الْمَاشِي إِلَى الْجُمُعَةِ وَ فِي بَيْتِ الْحَمَّامِ.

امام صادق(ع) فرمود: به سه گروه سلام کردن روا نیست: کسی که در حال تشییع جنازه است و کسی که در حال رفتن به نماز جمعه است و کسی که در حمام است.

خصال شیخ صدوق، ‌ج۱، ص۹۱

توضیح:همانطور که می دانیم سلام کردن امری مستحبی است با وجود این، نهی از سلام کردن به این افراد از باب مذمت آنها نیست؛ به خاطر اهمیت کاری است که انجام می دهند و در حمام نیز ممکن است به خاطر رعایت حیا باشد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها