يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۴۶۲۰۳
زمان انتشار: ۰۹:۱۹     ۱۸ شهريور ۱۳۹۷
به دلیل شرایط اقتصادی؛
سه برند معروف ترکیه به علت مشکلات در پرداخت بدهی کوتاه‌مدت خود، در ارتباط با شرایط وخیم اقتصادی این کشور، درخواست حمایت از ورشکستگی کردند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از شین‌هوا، سه برند معروف ترکیه به علت مشکلات در پرداخت بدهی کوتاه‌مدت خود، در ارتباط با شرایط وخیم اقتصادی این کشور، درخواست حمایت از ورشکستگی کردند. به این ترتیب نگرانی از تاثیرات دومینو وار بازار، افزایش یافت.

هفته گذشته، دادگاهی در ترکیه، به دنبال درخواست شرکت هاتیک، که برندی ۸۰ ساله در زمینه کفش و پوشاک تزیینی است، تصمیم گرفت به این شرکت حمایت از ورشکستگی اعطا کند.

آلیان هاتیک، مدیر اجرایی ارشد هاتیک، در گفتگو با هریت‌دیلی گفت: با کمبود اخیر جریان‌های نقدینگی در بازار و افزایش بی‌سابقه نرخ بهره به علت سقوط شدید ارزش لیر، شرکت ما در پرداخت بدهی‌های کوتاه‌مدت خود دچار مشکل شد.

به دنبال هاتیک، برند معروف جواهرات ترکیه، گیلان، هم با عقب افتادن بازپرداخت وام‌های خود، درخواست حمایت از ورشکستگی کرد.

مدیر ارشد این شرکت، عثمان گیلان، کاهش تعداد توریست‌ها، تمایل مشتریان به جواهرات معمولی‌تر و ارزان‌تر، نوسانات نرخ ارز، اجازه‌های زیاد و نرخ بهره بالا را مقصر دانست.

نگرانی‌های بازار به دنبال ثبت درخواست حمایت از ورشکستگی دیگری در روز جمعه، بالا گرفت. گزارشات حاکی از آن است که برند مندو، تولید کننده پوشاک ترکیه، هم تصمیم گرفت برای جلوگیری از مصادره اموال شرکت، درخواست حمایت از ورشکستگی ثبت کند.

یالجین کاراتپه، اقتصاددان، به شین‌هوا گفت: این‌ها نتایج مورد انتظار بحران اقتصادی اخیر است‌.

او ادامه داد: ما منتظر یک بحران جدی‌ هستیم که نه تنها شرکت‌های کوچک، بلکه شرکت‌های بزرگ بازار را هم در معرض خطر قرار می‌دهد.

نرخ بهره بالای وام‌های تجاری و کاهش قابل‌توجه فعالیت‌های اقتصادی، اکثر شرکت‌ها را در شرایط بسیار سختی قرار داده است. شهروندان ترکیه دیگر مانند گذشته مصرف نمی‌کنند و بانک‌ها برای تامین اعتبار بی‌تفاوت شده‌اند.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها