أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۴۴۶۶۸۳
زمان انتشار: ۱۴:۵۱     ۲۶ شهريور ۱۳۹۷
حساب کاربری "زندانیان عقیدتی" در توئیتر از آزادی امام جماعت مسجد الحرام پس از چهار روز بازداشت خبر داد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، سایت شبکه خبری الجزیرة، نوشت: حساب کاربری "زندانیان عقیدتی" عربستان در پایگاه اجتماعی توئیتر ضمن تایید آزادی شیخ بندر بن عبد العزیز بلیلة، امام جماعت مسجد الحرام که مدت چهار روز بازداشت بود، فاش کرد، تعداد زیادی از زندانیان عقیدتی عربستان در بازداشتگاه‌های این کشور تحت بازجویی هستند و از شرایط بهداشتی بدی رنج می‌برند.

این حساب کاربری ابتدا توئیتی درباره بازداشت این چهره مذهبی عربستان را منتشر کرد و پس از آن توئیت دوم را منتشر کرد که در آن خبر از آزادی شیخ بندر بلیله پس از چهار روز بازداشت داده بود.

همچنین در توئیت دوم آمده است، مسؤولان عربستانی در راستای پیشدستی برای خبر بازداشت شیخ بندر بلیله در نماز عشا، عامدانه او را به عنوان امام جماعت نماز عصر تعیین کردند، این شیوه مسؤولان ریاض است که بار‌ها آن را به کار گرفته و افراد بازداشت شده را جهت ضبط ویدئویی از آن‌ها که در آن بازداشت خود را تکذیب کنند، تحت فشار گذاشته‌اند.

این حساب کاربری اعلام کرد، بازداشت امام جماعت مسجد الحرام و استادیار دانشگاه الطائف شب ۱۱ سپتامبر جاری به شکلی توهین‌آمیز انجام شد که با جایگاه و اعتبار این چهره مذهبی عربستان تناسبی نداشت و این حساب کاربری از ارائه جزئیات آن خودداری کرد.

طبق آنچه این حساب کاربری توئیت کرده، تعداد زندانیان عقیدتی عربستان به ۲۶۱۳ تن می‌رسد.

برخی فعالان این عدد را مربوط به زندانیانی می‌دانند که پس از سپتامبر گذشته بازداشت شده‌اند.

همچنین این حساب کاربری فاش کرد، بیماری گال در میان برخی از زندانیان زندان سیاسی زهبان در شهر جده شیوع پیدا کرده است و علت آن هم بی‌توجهی‌های عامدانه درمانی و پزشکی در داخل زندان‌ها است که موجب شیوع بیماری در میان آن‌ها هنگام جابه‌جایی برای محاکمه در ریاض شده است.

در ادامه این توئیت آمده است، بی‌توجهی عامدانه به ابعاد درمانی و پزشکی زندانیان عقیدتی عربستان یک جرم حقوقی بزرگ است که نمی‌توان در برابر آن سکوت کرد و همه نهاد‌های حقوقی و انسانی بین‌المللی باید فورا اقدامی را برای توقف آن در پیش گیرند. بی‌توجهی‌های بهداشتی به زندانیان عقیدتی در عربستان ساختار محاکمه‌های جزایی و تمامی منشور‌های بین‌المللی حقوقی را نقض می‌کند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها