أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۴۵۲۴۷۶
زمان انتشار: ۱۴:۵۷     ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
بستر‌سازی فتنه‌گران برای سال آتی؛
تردید، قبح شکنی، تخریب و حمله میدانی چهار ضلعی این برنامه شوم است که در هریک از این موارد به تنهایی و یا همگی با هم دیده و تا زمان انتخابات مجلس و ریاست جمهوری نیز تکرار خواهند شد و شاید اسم و مشخصاتشان این نباشد اما فحوا و معنای آنان همین موضوعات "تکرار می کنیم"! خواهد بود

به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598-رضا احمد زاده؛ سعید حجاریان، تئوریسین!، متفکر اتاق فکر اصلاحات، قربانی ترور خود ساخته، محکوم امنیتی در فتنه 88 و قس علی الهذا. او که یک مقام امنیتی سابق بوده است هنوز هم در باره برخی حوادث مانند: جریان سعید امامی در وزارت اطلاعات به همراه عده‌ای دیگر روی صندلی داغ سئوالات و ابهامات مردمی و رسانه‌ها همچنان قرار دارد اما از آنجایی که او را متخصص جنگ روانی در عین اینکه از نوعی معلولیت جسمانی ناشی از ترور رنج می‌برد می‌دانند را می‌توان او را طلایه دار گسل‌های جابجایی استراتژی اصلاح طلبان دانست که با هدف تغییر ساختار و در نهایت استحاله و تغییر نظام سیاسی کشور در برنگاههای مختلف تاریخ سیاسی انقلاب اسلامی و دولت‌های منبعث از آن دانست البته شایان ذکر است که علیرغم اینکه 32 سال از 40 سال انقلاب اسلامی که قدرت اجرایی کشور در اختیار دوستان و همفکرانشان بوده است اما بنظر می‌آید که در مکتب امنیتی که ایشان و تعدادی دیگر در دوران اصلاحات و دوران صدرات "مصطفی تاج زاده " در وزارت کشور و برخی مکانها برقرار می‌شد و اساتیدی از کشورهای غربی و مشخصاً ماموران امنیتی سرویس‌های امنیتی این کشورها مربی و استاد آنان بوده‌اند طی کرده‌اند باید نمره این فرد را بیست داد او بخوبی می‌داند در کجا و چگونه وارد مباحث شود / تفکرات مخملی خود را برای چالش افزایی و قبح شکنی برخی خطوط قرمز انقلاب اسلامی که از جمله "پایه‌های امنیت و هویت اسلامی – ایرانی" هم هستند وارد سازد و با تزریق این سموم فرهنگی – سیاسی دوباره گوشه عزلت را در پیش بگیرد و منتظر و آرام به انتظار اثر گذاری سموم تزریقی خود به پیکره جامعه انقلابی بماند.

همانگونه که اشاره شد او محکوم امنیتی فتنه 88 نیز می‌باشد سقوط پلکانی و مرحله‌ای وی از یک مقام امنیتی پاسدار حریم امنیت ملت ایران به سطحی نازل بنام فتنه گری و براندازی با حمله به اصول و ارکان نظام اسلامی از تجربیات اوست در نتیجه باید در قبول و یا رد نظرات وی کمال احتیاط را با لحاظ کردن بیماری وی نیز بعمل آورد. در هر صورت وی در چند مدت گذشته به دو موضوعی اشاره کرد که بنظر راقم این سطور تمام اهداف و داشته‌ها و برنامه‌های آینده برخی اصلاح طلبان و فتنه گران را در سال 98 که رهبری معظم نیز به آن اشاره کردند را آشکار ساخت دقت کنید:

وی در روزنامه اعتماد: یا درباره اصل ولایت‌فقیه بعضاً گفته می‌شود، این جایگاه فوق قانون اساسی است. در صورتیکه اگر به انسجام درونی قانونی اساسی باور داشته باشیم، به‌نظر نمی‌رسد اصلی ناقض دیگر اصول باشد. اساساً هیچ اصلی از اصول قانون اساسی به نحو قضیه موجبه ولی‌فقیه را دارای اختیارات مطلقه معرفی نکرده است و صرفاً در اصل ۵۷ و آن هم با عنوان مشار از این مقام صحبت به میان آمده است و هر طلبه‌ای می‌داند، عنوان مشار کفایت از امر مولوی نمی‌کند. (مشرق نیوز / 7 یهمن ماه 1397 / کد خبر:931885)

عام البلوی: در شرایط «عام البلوی» امکان دارد مردم و نیروهای نظامی مقابل یکدیگر قرار بگیرند زیرا، سیاست خیابانی می‌شود. این نشانه‌ها به ما می‌گویند، دورنمای روشنی نخواهیم داشت و به‌ویژه زمانیکه فصل رقابت‌های انتخاباتی فرا برسد و شکاف‌ها بیش از پیش نمایان می‌شود. حجاریان و دوستان اصلاح‌طلب او طی ۶ سال گذشته بارها و بارها بر نبود دورنمای روشن، بحرانی بودن شرایط کشور و شکل‌گیری شکاف در جامعه ایرانی اصرار و تأکید کرده‌اند و حتی بصورت تلویحی از سقوط نظام بواسطه این مقولات نیز سخن گفته‌اند. (خبر انلاین / 15 آذر ماه 1397 / کد خبر: 1210016)

اما نفر دومی که که ادامه کار و با هدف کاهش حساسیت مردم ایران نسبت به سخنان سعید حجاریان در فضای رسانه‌ای منتشر شد کسی نیست جز: صادق خرازی" مسئول و دبیر کل حزب " ندای ایرانیان " وی در باره این حزب و کلاً اصلاح طلبان در یک همسوس نانوشته به دیگر همفکرانش می‌گوید: حزب ندا هم یک پدیده بود. ندا در دوران مهجوری اصلاحات روی کار آمد. ندایی‌ها جوان‌هایی بودند که آسیب خورده بودند و به اصالت انقلاب و نظام باور داشتند. شما ادبیاتی که از سال ۸۸ تا ۹۲ در کشور بود را یک بررسی تاریخی کنید؛ ادبیات حاکم گاهی براندازانه، گاهی نفی، گاهی قهر و بریدگی بود. هنوز هم این تفکرات وجود دارد. اصلاح‌طلبان در اصل نظام مشکلی ندارند؛ فقط ممکن است در حوزه‌های داخل نظام مثل رهبری، نهادهای نظارتی و امثال آن مشکل داشته باشند. او نیز مانند حجاریان به زبانی دیگر با ولایت فقیه مشکل دارد و به اعتراف خودش اصلاح طلبان اصولاً در برخی حوزها و در حقیقت با رکن اصلی نظام که شعار فتنه گران سبز 88 نیز بود مشکل دارد و آن هم "ولایت فقیه " است و هنوز هم این افکار در بین آنان وجود دارد!(جهان نیوز / دولت‌های روحانی و احمدی نژاد/ 7 بهمن 1397)

مطلع نوشتار را از سخنان حجاریان و صادق خرازی برگزیدیم تا تاکید براین موضوع کنیم که فتنه 98 که مورد اشاره رهبری قرار گرفت فتنه ایی سخت، پیچیده و در گستره ایی بیشتر از تهران و ابر شهرهای دیگر از یک سو و همچنین تلاش برای یارگیری از میان اقشار متوسط و گایین جامعه است آیشان بخوبی درک کرده‌اند که فتنه 78 و 88 در میان نخیگان و اشرافیت سیاسی و با سرمایه‌های انان رخ داد لذا این بار تلاش خواهند کرد تا اقشار حامی انقلاب یا به عبارت دیگر مستضعفین را که تاکنون از حامیان و میدان داران اصلی حمایت از نظام و انقلاب بوده‌اند را به میدان بیاورند و چه راهی بهتر از ایجاد تردید در اصلی‌ترین ارکان نظام جمهوری اسلامی یعنی "ولایت فقیه " البته در محورهای بعدی به این موضوعات اشاره خواهیم کرد که امثال حجاریان بخودی خود توانی برای میدانی کردن نظرات شاذ خود ندارند لذا تحرکات سریالی مجموعه عوامل استحاله طلب را باید در قالب پازلی دید که در کنار هم می‌توانند مفهومی بنام "براندازی "را معنا کنند، برای این کار اجاز هدید تیتر وار اشاره‌ای به تعدادی از مهره‌های این پازل خطرناک در فضای سیاسی و رسانه‌ای بشرح ذیل داشته باشیم تا ثابت کنیم که هم یک برنامه ریزی سازماندهی شده در پشت این حرکت وجود دارد و هم اینکه هر حرکتی بدون پشتوانه فکری – عقیدتی مستمر و ادامه دارنمی تواند به اهداف خود برسد. مواردی که در ذیل خواهد آمد قطعاً در آینده به اشکال دیگر نیز بازنمایی خواهد شد اما کلیت کار همین موضوعات پایه‌ای است که به آن اشاره شد.

تردید، قبح شکنی، تخریب و حمله میدانی چهار ضلعی این برنامه شوم است که در هریک از این موارد به تنهایی و یا همگی با هم دیده و تا زمان انتخابات مجلس و ریاست جمهوری نیز تکرار خواهند شد و شاید اسم و مشخصاتشان این نباشد اما فحوا و معنای آنان همین موضوعات "تکرار می کنیم"! خواهد بود:

1- حمله به سردار سلیمانی و سپاه بعنوان نمادهای مقاومت و استواری انقلاب اسلامی در خاکریزهای داخلی و منطقه‌ای و جهانی و تلاش برای تخریب ایشان بمنظور تسخیر راحتتر سنگرهای مقاومت اقلاب اسلامی در ابعاد نظامی و اقتصادی و سیاسی (ادعای بی اساس/ پایگاه خبری روزنو/ 8 بهمن 1397/ کد خبر:356294)

2- ترور شخصیت "سید حسن نصرالله" بعنوان طلایه دار انقلاب اسلامی در خط مقدم محور مقاومت و حمله به رژیم صهیونیستی و گروهکهای تروریستی مانند: داعش و ...

3- ترور شخصیت مبارزان دوران قبل و بعد از انقلاب اسلامی در رابطه با امام خمینی ره (چون حمله به خود آن شخصیت بزرگ تاریخ اسلام و انسان بازخوردهای منفی دارد لذا اطرافیان و سربازان ایشان مورد هجمه قرار خواهند گرفت) مانند شهیدان چمران، امام موسی صدر و غیره توسط عناصر مانند: موسوی خوئینی‌ها و غیره. (چمران هم به موسوی خوئینی‌ها پاسخ داد/ ایسنا/29 دی ماه 1397/کد خبر: 97102915321).

4- ایجاد نوعی فضای جنگ روانی و و تخریب مبانی فکری انقلاب از سوی افرادی چون سعید حجاریان و دیگران در عناوینی چون: جنک شما و جنوب تهران، ولایت فقیه، عام البلوی و بلامانع بودن استراتژی اغتشاش در خیابانها برای رسیدن به هدف و...(مشرق نیوز / وعده حجاریان برای اغتشاش / 20 دی ما 1397/ کد خبر:927222)

5- سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در باره فتنه 98 و زمینه سازی آن در سال 97: اینکه آمریکایی‌ها گفتند در سال ۹۷ چنین و چنان می‌کنیم، ممکن است فریب باشد؛ ممکن است در سال ۹۷ جنجال بکنند و نقشه را برای سال ۹۸ کشیده باشند. همه، حواسشان را جمع کنند. (هشدار رهبر انقلاب / قم فردا / 21 آذرماه 1397 / کد خبر:535)

6- دیدار نماینده سفارت انگلیس در قم با برخی جریانات فعال در قم که رهبری هم اشاراتی به کلید واژه سکولار در حوزه داشتند(

7- محسن هاشمی می‌گوید: در آستانه سلب تحمل مردم هستیم (جهان نیوز / 10 بهمن 1397 / کدخبر: 669357)

محسن هاشمی بغیر مورد یاد شده در تاریخ‌های دیگر نیز اشاراتی به این موضوع داشته‌اند گویی فتنه‌ها در دوره کندی و خوب سیاسی خود نیز بیکار ننشسته و همچنان به برنامه ریزی در این باره مشغول هستند. وی در جای دیگری اینگونه می‌گوید: قبل از رسیدن "بهمن" صدای بهمن اعتراضات مردم را بشنویم"(آفتاب نیوز / 24 مرداد ماه 1397 / کد خبر: 5400389) این مواضع آیا شما را بیاد سخنان نامه بدون سلام و والسلام هاشمی رفسنجانی به رهبری در ایام فتنه 88 نمی‌اندازد؟

8- در سه سال گذشته، خواسته یا ناخواسته، با نام یک جاسوس خبره و کاربلد آمریکایی-لبنانی به نام «نزار زاکا» گره خورده است که در 27 شهریور 94 در راه بازگشت به فرودگاه برای خروج از کشور توسط دستگاه اطلاعاتی کشور بازداشت شد. نکته مهم این جا بود که این جاسوس به دعوت معاون وقت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، یعنی همین سرکار خانم مولاوردی به کشور دعوت شده بود. زاکا یک کارشناس خبره فناوری اطلاعات و یک استاد «شبکه‌سازی» نفوذ در کشورهای هدف بود که برای آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) کار می‌کرد. پوشش ظاهری و رسمی این تاجرِ دوتابعیتی آمریکایی-لبنانی، نایب رییس «اتحادیه جهانی فناوری اطلاعات» (ویتسا) و دبیرکل «سازمان عربی فناوری اطلاعات و ارتباطات» (اجمع) بود. بنا به گزارش‌هایی که بعد از انتشار خبر دستگیری زاکا منتشر شد، او قصد داشت در قالب بحث «توانمند سازی زنان»، شبکه‌ای برای تغییرات خزنده و چراغ خاموش در جهت «غربی سازی» جامعه زنان و تقابل سازی زنان با حاکمیت ایجاد کند و البته عواملی در داخل دولت (از جمله یکی از مدیران رشد وزارت ارتباطات) با او همکاری می‌کردند.

9- تجمع عناصر ضد انقلاب از کشورهای مختلف با حضور برخی از حامیان استکباری‌شان از جمله آمریکا در "ورشوی لهستان": آمریکا یک پازل چند وجهی را برای ایران طراحی کرده که از جمله ابعاد آن باید به تحریم اقتصادی، منزوی کردن ایران در سطح بین‌المللی و در سطح سازمان‌های بین‌المللی نظیر شورای امنیت اشاره کرد. همچنین همراه کردن اتحادیه اروپا در تحریم‌ها، ناکارآمد کردن ساختارهایی نظیر برجام و ایجاد دردسرهایی در سطوح داخلی و خارجی برای ایران نیز از جمله برنامه‌های دیگر واشنگتن برای ایران بوده است. ناگفته نماند که آمریکا پس از خروج از برجام تلاش کرد تا اتحادیه اروپا را قانع سازد که امتیازهای تعهد شده ذیل برجام را از ایران دریغ کند و فروش نفت ایران را به تنگنا بکشاند. علاوه بر این موارد در ابعاد رسانه‌ای هم تلاش کرد که القا کند ایران در حال تمکین به خواسته‌های آمریکا است. بنابر این اجلاس لهستان از یک سو به دنبال ایجاد اجماع برای به انزوا کشاندن ایران است و از سوی دیگر هم به دنبال ایجاد وحدت میان کسانی است که از نظر سیاسی و فرهنگی با جمهوری اسلامی ایران در تضاد هستند. (باشگاه خبرنگاران جوان/ 12 بهمن 1397/ کدخبر: 6814753).

10- کشمکش درخواست تجمعات خیابانی از سوی جریان انحرافی که بعید بنظر می‌آید بتوان برای آن خط پایانی در نظر گرفت زیرا تمام سرمایه‌های این جریان اینک از بین رفته است و در یک قدمی فراموشی و ایفای نقشی خنثی در فضای سیاسی کشور رسیده است.

11- جنگ رسانه‌ای دولتمردان آمریکایی با یکدیگر و بین اروپا و آمریکا یا بعبارت دیگر همان جنگ حیدری – نعمتی خودمان و یا همان استراتژی پلیس خوب – پلیس بد در مقیاس داخلی آمریکا و بین اروپا و آمریکا در قضیه برجام و برای تغییر رفتار و در نهایت تغییر نظام سیاسی ایران می‌باشد.

12- اما نکته جالب و تمام نگاه اصلاح طلبان و خلاصه افکار اعتدالیون و اصلاح طلبان را می‌توان در چند جمله احمد می‌دری معاون رفاه وزیرتعاون، رفاه و تأمین اجتماعی بدست آورید وی می‌گوید: من منزلم طرف هروی است، صبح که از منزل راه می‌افتم می‌بینم قوه قضائیه یک کاخ بزرگ زده است، در میدان سپاه نیز سپاه پاسداران یک ساختمان بزرگ زده، تمام این کارها به معنای محروم شدن نقاط مختلف کشور است و سیستمی که به این‌ها بگوید چرا اینقدر سیستم اداری خود را در تهران اینقدر گسترش می‌دهید رئیس جمهور محترم جلوی مجری تلویزیون مورد سؤال قرار می‌گیرد و به ملت پاسخ می‌دهد، ولی ندیدم که قوه قضائیه خیلی صریح به مردم بگوید که فلان پرونده چه شد. همان جوری که رئیس قوه مجریه باید به مردم و خبرنگاران هر چند وقت یکبار پاسخ بدهند رئیس مجلس و قوه قضائیه نیز باید پاسخگو باشند. ائمه جمعه باید نقد شوند، در خیلی از شهرها ائمه جمعه در کارهای اجرایی دخالت می‌کنند و واقعاً دخالت‌هایی می‌کنند که سیستم قوه مجریه را مختل می‌کند چرا نباید ائمه جمعه را نقد کنیم. (جوان انلاین /8 بهمن 1397/ کدخبر: 944035) این در حالی است که مسئول اجرای قانون اساسی دولت است و به گفته رهبری اولین مسئول مبارزه با فساد، دولت است که باید راه ایجاد فساد را ببندد. او در ادامه همانگونه که اشاره شد با فرافکنی‌ها ائمه جمعه را هم مقصر دانست. دولتمردان روحانی از ابتدای به دست گرفتن دولت همه مشکلات را تقصیر دولت قبل و بعد نهادهای دیگر انداختند تا خود را بی‌تقصیر جلوه دهند.


البته نیاز به توضیح ندارد که این سخنان بار اولی نیست که از سوی یک مقام دولتی بر زبان جاری می‌شود و قطعاً تا زمان انتخابات‌های پیش رو آخرین آن نیز نخواهد بود لاکن هر چه هست این امر را هم باید در راستای میدانی کردن استراتژی سیاه نمایی دوران انقلاب اسلامی و ایجاد فشار به نظام برای تغییر رفتار و تغییر نظام سیاسی کشور شدت خواهد یافت.

* در مجموع چالش‌های سال 97 و 98 حسب ظواهر امر نشان می‌دهد که بدلیل پیچیدگی و عمق و گستره زیاد آن در طبقات اجتماعی و هم وضعیت مالی – اقتصادی و فرهنگی را شامل می‌شود و هم در جغرافیای سیاسی تاثیرات زیادی خواهد داشت لذا بنظر راقم این چالش که شاید مهمترین و بزرگترین چالش‌ها هم باشد دارای چندین رمز شناسایی خواهد بود که: عام البلوی/ بن بست سیاسی/ ناکارآمدی و ناتوانی/ دوقطبی و درگیری طبقاتی شمال و جنوب تهران/ و... از اهم این رموز خواهد بود و میدانی کردن اهداف مد نظر نیز در راستای همین رمزهای فتنه گرانه خواهد بود یعنی تلاش برای نشان دادن ناکارآمدی با فشار به معیشت و رفاه مردم/ عدم تفاهم و زبان مشترک سیاسی بین ارکان اصلی نظام شامل قوه مجریه و مقننه و قضائیه، فرافکنی ناتوانی و شکست برجام و تعهدات فاجعه بار به غرب در موضعات علمی- فنی و اقتصادی و آموزشی و... اعتدالیون و اصلاح طلبان به نظام اسلامی و مقصر جلوه دادن انتقلابیون در شکست طرح‌های تعاملی با دنیا!!!.

لاکن شرایط سیاسی کشور و رفتار و مواضع شخصیت‌ها و جریانات سیاسی داخل و معاندین داخل و خارج کشور نشان می‌دهد که این امر بدون همراهی دولتمردانی که بی تمایل به ایفای نقش اپوزیسیونی برای نزدیکی به غرب هم نیستند امکان حصول ندارد اعتدالیون با عملکرد شدیداً ضعیف خود به احتمال زیاد دیگر امکان ظهور و بروز در بدنه قدرت را نخواهند داشت اصلاح طلبان هم شاید با کورتاژ سیاسی خود را از رحم اجاره‌ای دولت روحانی خلاص کنند و البته شاید هم به مرگ این مادر اجاره‌ای هم بی میل نباشند تا تمام شواهد را از بین برده باشند. به قول محمد رضا تاجیک اصلاح طلبان در یک ائتلاف سیاسی به اعتدالیون نزدیک شدند اما ائتلاف را تبدیل به اتحاد کردند؛ وی در ادامه درباره جدا شدن از اعتدالیون می‌گوید: به نظرم یک مقدار دیر شده و در افکار عمومی جامعه آن چیزی که این دولت می‌کند، خیلی با جریان اصلاح‌طلبی تفکیک نمی‌شود، لذا هزینه‌هایش بار این جریان (اصلاح طلبی) هم می‌شود و این کاری است که این دوستان ما انجام دادند. (کیهان/ 14 بهمن 1397 / کدخبر: 154002) با این اوصاف می‌بینیم که فتنه گران در یک استراتژی استحاله طلبانه و چالش برانگیز به یک زبان مشترک رسیده‌اند و طنز تلخ ماجرا هم آنجاست که آن مرجع خود خوانده در سخنانی عجیب و در عین اینکه خود را از شاگردان امام خمینی (ره) می‌داند می‌گوید: معتقدم برای حفظ نظام و این مردم باید جاهایی کوتاه آمد. وقتی مردم به رنج افتادند و ناراضی شدند چه نظامی باقی می‌ماند؟ عرض کردم که ائمه ما تقیه می‌کردند گاهی خلاف حکم خدا هم سخن می‌گفتند برای اینکه مذهب بماند نه برای حفظ اشخاص. امروز برای حفظ مذهب و نیفتادن مردم به رنج هر جوری بتوانیم باید اقدام کنیم. البته نه اینکه حقیر و ذلیل شویم بلکه مقداری که به نظام آسیب نرسد و ملت به رنج نیفتد. همین قضیه پولشویی را ببینید چه گرفتاری به وجود آورده است. آقایان مسئولان دولت داد می‌زنند می‌خواهیم بهانه را از دست دشمن بگیریم، ولی برخی قبول نمی‌کنند و حرف خود را می‌زنند. (روزنامه ایران / بهمن 1397/ شماره:6991) در هر صورت رصد مستمر این خط می‌تواند ما را در بصیرت افزایی و انتخاب راه صحیح در چالش‌های سیاسی آینده رهنمون سازد.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها