أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۴۵۲۵۴۷
زمان انتشار: ۱۴:۰۰     ۱۹ بهمن ۱۳۹۷
در گفتگو با روسیا الیوم؛
وزیر امور خارجه کشورمان در یک گفتگو با اشاره به ضرورت پایبندی اروپا به تعهداتش در قبال برجام و ایران، تأکید کرد که در صورت مشروط شدن این تعهدات، ایران گزینه های متعددی را پیش روی خود دارد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران روز پنج شنبه در گفتگو با شبکه تلویزیونی روسیا الیوم در پاسخ به پرسشی در خصوص مکانیزم مالی ویژه اروپا برای تبادل تجاری با ایران (سامانه حمایت از تبادلات تجاری/ اینستکس) اظهار داشت که این مکانیزم مالی گویای عزم و اراده این اتحادیه برای دور زدن تحریمهای آمریکا و نحوه انجام آن است.

ظریف با اشاره به اینکه این مکانیزم مالی تنها یک اقدام مقدماتی است، گفت که این مکانیزم ضمن فراهم سازی بستری برای برقراری ارتباط میان تجار ایرانی و اروپایی، در حال گسترش است و قرار است کشورهای غیر اروپایی را نیز در برگیرد.

وی با اشاره به ضرورت پایبندی اروپا به تعهداتش در قبال برجام و ایران، تأکید کرد که در صورت مشروط شدن این تعهدات، ایران گزینه های متعددی را پیش روی خود دارد.

وزیر امور خارجه ایران در ادامه افزود که اروپایی ها بهتر است پیش از صحبت در مورد سایر مسائل، به تعهدات دوازده گانه خود از جمله فروش نفت ایران و بازگشت عواید حاصل از آن و ادامه تعاملات بانکی عمل کنند؛ زیرا طبق گزارش های سیزده گانه آژانس بین المللی انرژی اتمی، ایران به تعهدات خود مندرج در برجام پایبند بوده است.

وی در خصوص لوایح «گروه ویژه اقدام مالی» (FATF) گفت که کل موضوع، خارج کردن ایران از لیست سیاه گروه اقدام مالی است و همچنین در خصوص پیامدهای پیوستن ایران به «کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم» بر سپاه پاسداران و نیز حمایت ایران از حزب الله و جنبش حماس تأکید کرد که تنها نظر شورای امنیت ملاک و معیار است و اینکه «تهران توجهی به نظر رژیم صهیونیستی نمی کند؛ زیرا این رژیم پلیدترین حامی تروریسم است و در منطقه و جهان دست به تروریسم دولتی می زند».

ظریف در ادامه با اشاره به نشست بعدی سوچی پیرامون بحران سوریه، خروج نیروهای آمریکا از سوریه، قانون اساسی این کشور، وضعیت بحرانی در استان ادلب و حملات رژیم صهیونیستی به این کشور را محور گفتگوها عنوان کرد.

وی در خصوص موضع ایران در قبال بحران سوریه نیز گفت که به نظر مقامات تهران، راه حل سیاسی تنها راه برون رفت از این بحران است و اینکه راه حل نظامی جوابگوی این وضعیت نیست.

وی با تأکید بر عدم وجود اختلاف نظر میان ایران و روسیه بر سر پروسه سیاسی در سوریه خاطرنشان کرد که ایران برای میانجیگری میان دمشق و آنکارا به شرط موافقت دو طرف، آمادگی دارد.

وزیر امور خارجه با تأکید بر اینکه خروج نظامیان آمریکا از سوریه می‌تواند به بازگشت ثبات و امنیت در این کشور و منطقه کمک کند و اینکه استقرار نیروهای ارتش سوریه در مرزهای این کشور مطابق توافق آدانا بهترین گزینه برای تضمین امنیت مرزهای جنوبی ترکیه است، تصریح کرد که رابطه بین ترکیه و سوریه به سود منطقه است.

ظریف همچنین تصمیم دمشق برای بازگشت به اتحادیه عرب را مسئله داخلی سوریه خواند و خاطرنشان کرد که ایران درصدد توسعه طلبی نیست.

او با اشاره به اقدامات ضد ایرانی رئیس جمهوری آمریکا گفت که «این گونه اقدامات اتفاق جدیدی نیست و واشنگتن پیش از این نیز دولت مصدق را ساقط کرده و به صدام کمک کرد تا به ایران حمله کند. آنچه اهمیت دارد این است که دولت‌های آمریکا خواهند رفت اما ملت ایران باقی و استوار خواهد ماند و به خواسته های خود تحقق خواهد بخشید».
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها