يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۵۲۷۴۷
زمان انتشار: ۱۴:۱۹     ۲۴ بهمن ۱۳۹۷
معاون بهداشت علوم پزشکی ایران گفت: نظارت‌ کاملی بر مراکز اصلی تولید و توزیع گوشت و مرغ داریم اما گزارشی مبنی بر خواباندن گوشت در نوشابه دریافت نکرده‌ایم.
به گزارش پایگاه 598، فرید عبادی آذرفرد معاون بهداشت علوم پزشکی ایران درباره خواباندن گوشت در نوشابه برای سنگین‌تر کردن آن اظهار کرد: از گذشته برخی از سودجویان در حوزه فروش مواد غذایی، روش‌های مختلفی را برای تقلب در فروش استفاده می‌کنند؛ این روش‌ها در موارد مختلفی صورت می‌گیرد اما برخی شایعات غلط و باورناپذیر همواره در سطح جامعه وجود دارد که متاسفانه بیش از حد معمول بزرگنمایی می‌شوند؛ مثل خواباندن گوشت در نوشابه برای افزایش وزن آنکه اخیراً در فضای مجازی مطرح شده است.

وی ادامه داد: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران همواره در حال بررسی مراکز تامین مواد غذایی و نمونه‌گیری از آن‌ها است؛ حتی اگر به وجود تخلفی در فرایند فروش و توزیع یک واحد صنفی شک داشته باشیم ممکن است به آن واحد اخطار دهیم یا با آن‌ها به صورت جدی برخورد کنیم؛ پس از دریافت جواب نمونه گیری، قطعاً در صورت وجود تخلف، فعالیت واحد صنفی متوقف می‌شود.

تغییر ساختار در گوشت دستکاری شده، قابل تشخیص است
عبادی آذرفرد با اشاره به اینکه قرار دادن گوشت در نوشابه برای مدت طولانی ساختار آن را تغییر می‌دهد و این تغییرات قابل تشخیص خواهد بود؛ گفت: لازم به ذکر است تمامی آزمایشگاه‌های انجام تست سلامت مواد غذایی، زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران هستند و جای شک و شبهه‌ای در پاسخ این آزمایشگاه‌ها وجود ندارد؛ در گذشته انجام آزمایش و تایید سلامت مواد غذایی به بخش خصوصی سپرده می‌شد اما مدتی است، با توجه به اهمیت این دست موضوعات و حاکمیتی بودن آن‌ها اقدام به تاسیس آزمایشگاه در دانشگاه کردیم تا تمامی مواد غذایی از نظر سطح میکروب، مواد افزودنی و غیره زیر نظر مسئولان بررسی شوند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران تشریح کرد: علاوه بر نظارت‌هایی که بر مراکز اصلی تولید و توزیع گوشت و مرغ داریم، همواره به صورت موردی به گزارشات دریافت شده از طرف مردم رسیدگی می‌شود و تا به امروز نه در مراکز اصلی تولید و توزیع دام و طیور و نه در واحدهای خرده فروشی این اقلام، گزارشی مبنی بر خواباندن گوشت در نوشابه دریافت نکرده‌ایم.

وی تاکید کرد: نظارت کامل و دقیقی بر توزیع و فروش گوشت دام و طیور در سطح کشور وجود دارد؛ مردم می‌توانند از سلامت گوشت‌های موجود در واحدهای فروش اطمینان داشته باشند؛ فروش گوشت به خصوص گوشت‌های وارداتی تحت کنترل ارگان‌های نظارتی سطح کشور است.

منبع: باشگاه خبرنگاران
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها