أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۴۵۳۱۱۸
زمان انتشار: ۱۶:۴۹     ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
سید حمید روحانی با اشاره به اینکه "اقدامات بهانه‌جویان، دست و پا زدن‌های مذبوحانه است" بیان داشت: آن‌ها چاره‌ای ندارند؛ یا باید امام (ره) را محکوم کنند که جرأت و توانش را ندارند و بنابراین مجبورند از سر دشمنی با امام (ره) در اصالت نامه‌ها شبهه وارد کنند؛ اما حقیقت این است که عِرض خود می‌برند و زحمت ما می‌دارند!
به گزارش پایگاه 598، چندی پیش «علی مطهری» در یک گفتگوی ویدئویی، در اصالت نامه مورخ 6 فروردین 68 امام خمینی (ره) خطاب به مرحوم منتظری تشکیک کرد و مطابق انتظار، رسانه‌های فرصت‌طلب ضدانقلاب نیز به سوءاستفاده از سخنان وی پرداختند.
 
به‌عنوان نمونه، بی بی سی فارسی مصاحبه‌ای را با «احمد منتظری» ترتیب داد و تریبون را در اختیار نامبرده گذاشت تا شبهات و شایعات کهنه در این زمینه را تکرار کند.
 
سید حمید روحانی درباره شبهات مطرح شده و ادعاهای احمد منتظری اظهار داشت: امام خمینی (ره) دستور ندادند که نامه شش فروردین منتشر نشود، بلکه سایر مسؤولان بر این نظر بودند که نامه منتشر نشود. البته افرادی که در آن جلسه حضور داشتند و یا از مضمون نامه مطلع بودند، آن را در محافل مختلف بازگو می‌کردند. در نهایت طی مذاکراتی که با مؤسسه نشر آثار امام (ره) صورت گرفت، مسؤولان تصمیم گرفتند که نامه را منتشر کنند تا شبهات وارده برطرف شود.
 
نویسنده کتاب "نهضت امام خمینی" ادامه داد: اگر چنین نامه‌ای وجود نداشت، چرا آقای منتظری در نامه هفت فروردین خطاب به امام (ره) تأیید می‌کند که نامه شما را دریافت کردم و اظهار می‌دارد که از این به بعد حاضرم به‌عنوان طلبه در خدمت شما باشم؟! پس نامه هفت فروردین مؤید این است که آقای منتظری نامه را دریافت کرده که پس از آن، امام (ره) نامه هشت فروردین را می‌نویسند و از ایشان می‌خواهند در سیاست دخالت نکند.
 
روحانی راجع به تأخیر در انتشار عمومی نامه مورد اشاره، خاطرنشان کرد: اینکه نامه شش فروردین تا چند سال در صحیفه منتشر نشد، به‌خاطر فقدان این نامه نبود، بلکه دلیلش حفظ احترام و آبروی آقای منتظری بود؛ که پس از به‌وجود آمدن شبهات و تفاسیر فراوان، تصمیم گرفته شد که نامه پس از 8 سال در صحیفه امام (ره) منتشر شود.
 
رئیس بنیاد تاریخ‌پژوهی انقلاب اسلامی اضافه کرد: آقای هاشمی رفسنجانی از افرادی بود که مخالفت خود را با انتشار نامه شش فروردین اعلام نمود و حتی در حضور امام (ره) برای عدم انتشار آن گریه کرد. امام (ره) هم در پیش‌بینی عجیب فرموده بودند که از عدم انتشار این نامه پشیمان خواهید شد و همانطور که الان می‌بینیم، عده‌ای باز هم در این خصوص شبهاتی را مطرح می‌کنند.
 
وی در ادامه گفت: اصولا چه بیت آقای منتظری و چه عناصر نهضت آزادی، چیزهایی را که به ضررشان است انکار می‌کنند. عناصر نهضت آزادی که می‌خواهند نامه‌های امام (ره) را تکذیب کنند، با بیانات صریح ایشان که فرموده بودند "اگر این‌ها به قدرت برسند به کشور ضربه می‌زنند" چه می‌کنند؟!
 
سید حمید روحانی با اشاره به اینکه "اقدامات بهانه‌جویان، دست و پا زدن‌های مذبوحانه است" بیان داشت: آن‌ها چاره‌ای ندارند؛ یا باید امام (ره) را محکوم کنند که جرأت و توانش را ندارند و بنابراین مجبورند از سر دشمنی با امام (ره) در اصالت نامه‌ها شبهه وارد کنند؛ اما حقیقت این است که عِرض خود می‌برند و زحمت ما می‌دارند!
 
رئیس سابق مرکز اسناد انقلاب اسلامی درباره تظاهر برخی گروه‌ها به دفاع از مرحوم منتظری، یادآور شد: مردم آقای منتظری را می‌شناختند. اگر نمی‌شناختند، روزی که امام (ره) ایشان را عزل کرد و مردم عکس‌هایش را پاره کردند، عده‌ای می‌آمدند و از او دفاع می‌کردند؛ اما مردم هم می‌دانستند که ایشان به درد این کار نمی‌خورد. جالب است تا روزی که ایشان قائم‌مقام بود، لیبرالیست‌ها و تجزیه‌طلب‌هایی که خود را اصلاح‌طلب می‌دانند به‌شدت علیه آقای منتظری جوک می‌ساختند و نسبت‌های ناروا می‌دادند، اما به‌محض عزل ایشان، مقلد و حامی آقای منتظری شدند که حاکی از نیرنگ‌بازی این جماعت است! ویژگی مشترک همه آن‌ها دشمنی با امام (ره)، انقلاب و آرمان‌های ملت است.
 
وی در واکنش به ادعای احمد منتظری در مصاحبه با بی‌بی‌سی مبنی بر اینکه در نامه مذکور اتهاماتی بی‌سند متوجه مرحوم منتظری شده است، تصریح کرد: امام (ره) انسانی بودند که تا چیزی برایشان ثابت نمی‌شد، آن را با قطعیت بیان نمی‌کردند. من خاطره‌ای را در این خصوص بیان می‌کنم؛ ما در نجف اشرف بودیم و خبر شهادت آیت‌الله سعیدی (ره) زیر شکنجه رسید. همه ما انتظار داشتیم که اولین واکنش را امام (ره) داشته باشند، اما ایشان سکوت فرمودند. خدمتشان رسیدیم و پرسیدیم که چرا واکنشی نشان نداده‌اید؟! امام فرمودند تا به من ثابت نشود که ایشان زیر شکنجه به شهادت رسیده‌اند، واکنشی نشان نخواهم داد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی در پایان گفت: می‌بینید که امام (ره) حتی حاضر نبودند نسبتی ناروا به شاه بدهند، پس چطور می‌شود درباره آقای منتظری نسبتی ناروا بدهند؟! پس قطعا این موضوع به ایشان ثابت شده است، چون هیچ‌گاه ایشان حرفی ثابت نشده و بی‌جا نمی‌زدند. این‌ها دست و پا زدن‌های شیطانی دشمنان امام (ره) است که می‌خواهند ایشان را زیر سؤال ببرند، ولی چهره امام (ره) درخشان‌تر از آن است که با چنین ترفندهایی تحت‌الشعاع قرار بگیرد.

جام‌نیوز
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها