أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۴۵۴۵۳۳
زمان انتشار: ۱۲:۴۳     ۱۸ فروردين ۱۳۹۸
امیر آریا زند دوست صمیمی جاسوس محیط زیست مدیر برج میلاد شد!
پیروز حناچی؛ شهردار تهران در روزهای منتهی به آغاز سال ۹۸ دست به انتصابی عجیب در سازمان شهرداری تهران زد. او در حکمی «امیرآریا زند» را بعنوان سرپرست شرکت برج میلاد منصوب کرد.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، 14 اسفندماه سال 1397، امیر آریا زند به دستور پیروز حناچی شهردار تهران و با حکم یگانه معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به سرپرستی شرکت برج میلاد منصوب شد.

اما مدیر جدید برج میلاد کیست؟

امیر آریا زند، یکی از دوستان بسیار صمیمی و رفیق شفیق کاوه مدنی جاسوس محیط زیست و بازداشتی فتنه 88 است.

این انتصاب عجیب و غریب در شهرداری تهران با برخی واکنش ها در شبکه های اجتماعی نیز روبرو شده است.

امیر آریا زند دوست صمیمی جاسوس محیط زیست مدیر برج میلاد شد!

در آخرین روزهای سال 1397، در حالی امیر آریا زند از بازداشت شدگان حوادث سال ۸۸ به عنوان سرپرست مجموعه برج میلاد منصوب می شود که این انتخاب مسئله دار، قولی که پیروز حناچی شهردار تهران به حجت الاسلام ابوترابی داده بود به باد رفت، قولی که حناچی خوب می داند چه بود و به آن عمل نکرد!

امیر آریا زند از دوستان و حامیان جدی کاوه مدنی است که پس از آشکار شدن اتهامات امنیتی و جاسوسی از مراکز نظامی، از کشور متواری شد.

زند از اعضای حزب منحله مشارکت در دوم تیرماه سال 1388 توسط نهادهای امنیتی بازداشت شد.

فعالیت های مخرب مدیر جدید برج میلاد بر علیه کشور به اینجا خلاصه نمی شود، او در روزهایی که بحث جاسوسی کاوه مدنی رسانه ای شده بود، به شدت از این جاسوس حمایت کرد.

همه به خوبی ماجرای کاوه مدنی را به خاطر دارند و نیازی نیست، این پرونده دوباره بازگشایی شود.

اشتباه بزرگی که در انتخاب امیرآریا زند شده، در انتخاب کاوه مدنی هم قبلا شده است.

کاوه مدنی، در ابتدای دولت دوازدهم و مستقیماً از خارج از کشور آمد و به‌عنوان معاون رئیس سازمان محیط زیست انتخاب شد و مدتی بعد مشخص شد که این شخص در حال جاسوسی برای کشورهای متخاصم است.

امیر آریا زند در روزهایی که بحث جاسوس بودن کاوه مدنی مطرح بود در پستی در تمجید از این جاسوس می نویسد؛

وجود کاوه مدنی ها برای این جهان نیاز است تا زمین جای بهتری برای زیستن باشد. تبریک به تو دوست و هم دانشگاهیم برای کسب افتخاری چنین غرور آمیز.

یا در پستی دیگر در تمجید از مدنی می نویسد؛

جوانگرایی و شایسته سالاری یعنی این.

اما همزمان با این انتصاب بحث برانگیز یکی از کاربران در همین ارتباط می نویسد؛

"تا بحث ‎کاوه_مدنی جاسوس محیط زیستی داغه خدمتتون عرض کنم:

امیر آریازند دوست صمیمی و هم دانشگاهی کاوه‌مدنی ،از بازداشت شدگان سال 88 و عضو حزب منحله مشارکت در سکوت خبری و بدون تاییدیه حراست مدیر عامل برج_میلاد تهران شد...

آقای حناچی الحق که رو قولت به ابوترابی وایستادی!

در روزهایی که کشور از داخل و خارج دستخوش تهدید و فتنه است، برخی فتنه گران داخلی، گرای تحریم و جنگ را به آمریکایی‌ها می‌دادند و آیا این درست است افراد مسئله داری که به فتنه 88 مرتبط هستند عهده دار مسئولیت های این چنینی باشند؟!

سماحت و سعه‌صدر نظام در برخورد با فتنه‌گران گویا خیلی‌ها را دچار توهم کرده است، شاید لازم بود از همان ابتدا، کاری که ترکیه با کودتاگران کرد را ما نیز با فتنه گران داخلی می کردیم تا شاهد چنین روزهایی نباشیم.

برخی همچون امیرآریا زند که سابقه بازداشت هم دارند، آیا متعهد شدند که دست از فتنه انگیزی بردارند؟!

آیا این درست است چنین افراد مسئله داری صاحب پست شوند و مسئولیت های کلیدی به ایشان واگذار شود؟

آیا این درست است آنها که دلشان می‌خواست ایران را به ثمن بخس به فتنه گران و جاسوسان بفروشند، کارهای خطیر و مسئولیت های مهمی سپرده شود؟

منبع: بولتن نیوز

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها