يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۵۵۶۸۳
زمان انتشار: ۱۰:۳۱     ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
عربستان سعودی که پس از اعدام‌های اخیر در این کشور از جمله اعدام 3۷ شهروند، تحت فشار شدید سازمان‌های حقوق بشری قرار گرفته است، دیروز چهار فعال زن را که از یک سال گذشته در بازداشت بودند، به صورت موقت آزاد کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، دولت سعودی اخیرا ۳۷ نفر از شهروندان عربستانی را به اتهامات واهی اعدام کرده است که این مساله با واکنش شدید نهادهای حقوق بشری مواجه شد.

فعالان سعودی می‌گویند که ریاض برای خروج از این فشارهای بین‌المللی، تعدادی از فعالان زن سعودی را به صورت موقت آزاد کرده است.

سازمان «قسط» که یک سازمان حقوق بشری است، در حساب رسمی خود در توئیتر اسامی چهار فعال زن آزاد شده سعودی را اعلام کرد. «هتون الفاسی»، «امل الحربی»، «میساء المانع» و «عبیر نمنکانی» چهار فعال زن سعودی هستند که از یک سال پیش در بازداشت به سر می‌بردند تا اینکه دیروز پنجشنبه موقتا آزاد شدند.

در همین ارتباط، حساب توئیتری «معتقلی الرای» گزارش داد که همزمان یکی از زنان دانشجوی دانشگاه الامام محمد بن سعود به نام «شدن العنزی» که از یک سال پیش در زندان به سر می‌برد، نیز آزاد شد.

مسئولان سعودی سوم اردیبهشت ماه گذشته، 37 شهروند خود را که ۳۲ نفر از شیعی بودند، به بهانه واهی دست داشتن در فعالیت‌های تروریستی اعدام کردند(جزئیات بیشتر).

دولت سعودی هر ساله شمار زیادی از مخالفان آل‌سعود را با هدف مقابله با آزادی بیان و به بهانه مبارزه با تروریسم به مجازات‌های سنگین و اعدام محکوم می‌کند. شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته شیعیان عربستان یکی از برجسته‌ترین زندانیان سیاسی این کشور محسوب می‌شد که در سال ۱۳۹۳ به دلیل انتقاد از آل‌سعود و به اتهام اقدام علیه امنیت ملی این کشور اعدام شد حال آنکه به گفته معارضان، او صرفا در سخنرانی‌ها از دولت انتقاد کرده بود.

دیده‌بان حقوق بشر اواخر آگوست سال گذشته میلادی در بیانیه‌ای تلاش مقام‌های عربستان برای اعدام فعالان حقوق بشری این کشور را اقدامی «وحشتناک» توصیف کرده بود. اعدام در عربستان سعودی عموما به‌روش گردن زدن صورت می‌پذیرد.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها