يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۵۶۶۵۴
زمان انتشار: ۱۱:۴۸     ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا، اسید چرب ترانس را از مهمترین عوامل کاهش کیفیت باروری دانست و گفت: در فرایند تهیه زولبیا و بامیه، اسید چرب ترانس تولید می شود که این ماده سبب کاهش کیفیت باروری در زوجین می شود.
به گزارش پایگاه 598، دکتر لادن گیاهی روز جمعه در گفتگو با ایرنا افزود: در زولبیا و بامیه علاوه بر اسیدهای چرب ترانس، ترکیب آکریل آمید ایجاد می شود که این ماده سرطان زاست و علاوه بر ایجاد ضرر، بر روی کیفیت اسپرم هم اثر منفی می گذارد.

وی مصرف مقدار زیاد شکر و روغن و مجاورت آنها در حرارت بالا را از جمله مضرات زولبیا و بامیه دانست و تاکید کرد: مشکل اصلی زولبیا و بامیه، ایجاد اسید چرب ترانس و تولید برخی ترکیبات سرطان زا است و هرچه زولبیا و بامیه تیره تر باشد میزان ترکیب آکریل آمید آن بیشتر است.

این متخصص تغذیه تاکید کرد: در این موضوع فرقی نمی کند که زولبیا و بامیه از جای معتبر یا نامعتبر تهیه شود، بلکه فرایند تهیه آن بسیار مهم است، در واقع روند تولید این محصول به گونه ای است که علاوه بر استفاده از شکر و روغن فراوان، در فرایند تولید، ترکیبات مضر ایجاد می شود که برای سلامتی مضر است.

وی تاکید کرد: هرچه کیفیت روغن پایین تر و دفعات استفاده آن بیشتر باشد یا روغن حرارت بیشتری ببیند، ترکیبات مضر بیشتری تولید می شود.

عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا ادامه داد: مصرف زولبیا و بامیه همچنین عوارض نامطلوبی بر روی برخی اعضای بدن از جمله کبد داشته که مصرف آن به روزه داران توصیه نمی شود.

روزه داری بر روی کیفیت اسپرم و تخمک اثر نمی گذارد

عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا اظهار داشت: روزه داری صحیح بر روی کیفیت اسپرم و تخمک در افراد سالم اثر نمی گذارد.

وی به روزه داری صحیح در کاهش نیافتن کیفیت اسپرم و تخمک اشاره کرد و گفت: روزه داری صحیح یعنی اینکه تغذیه در وعده های سه گانه غذایی یعنی افطار، سحر و شام به موقع، به درستی و با ترکیبات مناسب و مقوی انجام شود که در این صورت روزه داران دچار کاهش کیفیت اسپرم و تخمک نخواهند شد.

گیاهی تاکید کرد: البته افرادی که تحت درمان ناباروری هستند با مشورت پزشک اقدام به روزه داری کنند تا مشکلی برای آنان پیش نیاید.

عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا گفت: اگر ناباروری به همراه بیماری هایی مانند دیابت، کبد چرب، سندرم تخمدان پلی کیستیک و فشارخون بالا باشد، فرد باید حتما با مشورت پزشک اقدام به روزه داری کند.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها