أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَى(علق 14) * * * آیا او ندانست که خداوند (همه اعمالش را) می‌بیند؟! * * * نداند او که همانا خدای می‌بیند/همه هرآنچه به هستی به امر خود افزود

      
کد خبر: ۴۵۶۷۶۷
زمان انتشار: ۰۱:۱۷     ۰۱ خرداد ۱۳۹۸
صادق زیباکلام در حالی که اخیرا روحانی را گلگیر عملکرد نظام خوانده بود، گفت: «اگر باز هم زمان به عقب یعنی به همان انتخابات اردیبهشت ۹۶ بازگردد از حسن روحانی حمایت می‌کنم. حتی نسبت به انتخابات ریاست جمهوری اخیر بیشتر هم فعالیت خواهم کرد تا روحانی مجدداً پیروز شود و مردم با مشارکت بیشتری در پای صندوق‌های رای حضور پیدا کنند، چنانکه رای روحانی حتی از ۲۴ میلیون هم بالاتر برود… ».
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، وی در گفت‌وگو با روزنامه آفتاب یزد اظهار داشت: «دولت روحانی در دو سال اخیر اشتباهات بسیاری داشته است. دولت او کم سوءمدیریت و سوءتدبیر نداشته است. دولت روحانی به کرات تصمیمات نادرست در حوزه اقتصادی اتخاذ کرده است».

زیباکلام با این حال در ادامه گفت: «اگر باز هم زمان به عقب یعنی به همان انتخابات اردیبهشت ۹۶ بازگردد از حسن روحانی حمایت می‌کنم. حتی نسبت به انتخابات ریاست جمهوری اخیر بیشتر هم فعالیت خواهم کرد تا روحانی مجدداً پیروز شود و مردم با مشارکت بیشتری در پای صندوق‌های رای حضور پیدا کنند، چنانکه رای روحانی حتی از ۲۴ میلیون هم بالاتر برود… اگر باز هم زمان به عقب بازگردد در تصمیمم هیچ تغییری نسبت به حمایت از حسن روحانی ایجاد نخواهد شد، چرا که در بسیاری از موارد، پیشرفت یعنی اینکه به عقب بازنگردیم».

البته آقای زیباکلام نگفته که مردم اگر به سال ۹۶ برگردند، اغلب آنها که به روحانی رای دادند دیگر به او رای نمی‌دهند. سندش همین سخنان چندی پیش زیباکلام که گفت: از هر ۱۰۰ تا پیامی که برای من می‌آید، ۹۰ تایش این است که شارلاتان حقه‌باز! تو ما را گول زدی که به روحانی رای بدهیم.

همچنین علی صوفی مشاور خاتمی و عضو شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در گفت‌وگو با برنامه دستخط تسریع کرد: محبوبیت روحانی به زیر ۱۰ درصد رسیده است.

علی صوفی وزیر دولت اصلاحات در روزنامه آفتاب یزد نوشت: حسام‌الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس جمهور درحالی نسبت به عدم به‌کارگیری تجربیات دوره اول دولت از سوی روحانی برای بهبود اوضاع اعتراف می‌کند که خود از دولت است. از این رو، باید اذعان داشت که متأسفانه روحانی در کنار خود افرادی دارد که به هیچ روی حاضر به قبول این واقعیت‌ها نیستند و معلوم نیست که افرادی نظیر واعظی هم به اعتراف آشنا اعتقاد داشته باشند. درحالی که روحانی دولت را کاملاً به واعظی سپرده است، حال آنکه مردم به روحانی رأی دادند. بنابراین واعظی به عنوان رئیس دفتر نباید این همه اختیار داشته باشد اما معاون اول رئیس جمهور بگوید من حتی اختیار تغییر منشی‌ام را هم ندارم. این مسائل مواردی است که از درون دولت خارج می‌شود.

اگر جهانگیری این اختیار را ندارد پس چه کسی باید داشته باشد. وقتی اعتدالگرایان روحانی را به سمت و سوی عملکرد حزبی تشویق می‌کنند و رئیس جمهور به خاطر حزب اعتدال و توسعه همه چیز را به واعظی بسپارد به طور قطع به سادگی نقش اصلاح‌طلبان را در انتخابات ۹۶ انکار می‌کند. به طور قطع با وجود چنین وضعیتی، روحانی بی‌انگیزه می‌شود تا آنجا که او به تازگی در دیدار با فعالان سیاسی به حدود اختیاراتش اعتراف کرد.

حال آنکه به راستی اگر روحانی از همان ابتدا می‌دانست که اختیاراتش محدود است چرا مسئولیت به این سنگینی را قبول کرد تا آنجا که سعید حجاریان به او پیشنهاد استعفا داد؟ او اگر به این مسئله آگاه بود چرا اجازه داد اصلاح‌طلبان همه حیثیت خود را صرف پیروزی خود کنند به همین دلیل باید اذعان داشت که سخنان رئیس جمهور درباره حدود اختیاراتش به هیچ روی قابل دفاع نیست و ادامه این وضع با توجه به نداشتن انگیزه از سوی دولت برای بهبود اوضاع به زیان روحانی است.

وضعیت نباید به‌گونه‌ای باشد که امروز از استعفای ایشان سخن به میان بیاید و یا مجلس بخواهد به بی‌کفایتی او رأی دهد و یا افرادی از طریق ساز و کارهای مورد پیش‌بینی بخواهند وارد کار شوند. زیرا روحانی همچنان دوسال دیگر باید در راس دولت باقی بماند و کارهای بسیاری برای انجام دادن دارد و این زمان، مدت کمی نیست.

در حالی که دولت دوم اصلاحات از نظر خود اصلاح‌طلبان، دولتی به مراتب ضعیف‌تر بود، صوفی مدعی شد: همان‌طور که آشنا اذعان کرد، انتظارها بر این بود که رئیس جمهور از تجربیات دور نخست خود استفاده می‌کرد و در دور دوم قوی‌تر از دور نخست عمل کند؛ همان‌طور که رئیس دولت اصلاحات در دور دوم قوی‌تر از دور نخست عمل کرد. رئیس دولت اصلاحات در دور دوم تغییرات معناداری در کابینه ایجاد کرد.

به طور مثال معاون اول، رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر کار خود را تغییر داد و کابینه‌ای جدید به مجلس معرفی کرد و با همان کابینه تا پایان دولت هشتم کار کرد.

رئیس دولت اصلاحات کارنامه بسیار قابل قبولی ارائه داد و رشد اقتصادی بالای ۷ درصد داشت. رضایت جامعه را به‌دست آورد، مردم حتی امروز هم حسرت دوران اصلاحات را می‌خورند.(!؟)

وی در پایان می‌نویسد: امروز کشور به حال خود رهاست و همه چیز به‌ویژه در حوزه اقتصادی افسارگسیخته است. در حالی که جامعه همواره نمی‌تواند چنین وضعی را تحمل کند به‌همین دلیل دولت به فردی با انرژی بالا نیاز دارد اما وجود انگیزه در دولت روحانی مشاهده نمی‌شود و خود دولت هم نسبت به فشل‌بودن خود معترف است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۹
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۲۴ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸
۱
۰
عمروعاص زمانه
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۲۷ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸
۱
۰
زیبا کلام جان فکر کنم کله مبارک به جایی خورده چون جنابعالی ازسرسیری حرف میزنی
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۲۸ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸
۰
۰
پس بندک های شلوارت رو محکم کن یه وقت شلوارت نیفته
پاسخ
قاسم اباذری
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۸ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸
۰
۰
این زیبا کلام از یک ... هم کمتر می فهمد ولی
ژست روشنفکری میگیرد در طول تاریخ این ... به کشور خیانت کرده اند
پاسخ
ایوب
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۵ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸
۰
۰
زیبا کلام: من اسراییل را به رسمیت مشناسم،چون سازمان ملل آن را به رسمیت شناخته!
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۰۹ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۸
۰
۰
به نظر من ایشون و عارف بوق چی انتخاباتن .. هیچ اختیاری ندارن وظیفه شون اینه لباس اصلاحات بپوشن و مردم رو پای صندوق بیارن .. در واقع راستی افراطی هم هستن .. حسن هم راستی افراطیه ..چپ در ایران ساخته ی راسته برای کنترل مردم ... هیچ نقش اثر گذاری برای بهبود شرایط مردم ندارن نه اقتصادی نه اجتماعی و نه سیاسی ...آنچه باید وارد بشه میشه باید بره میره .. سیاست خارجی هم اکبر هست حسن هم نباشه مهم نیست .. ما ندیدیم خاتمی عمامه بر زمین بزنه برای مردم دموکراسی رفراندم .دانشجو ...معلم .. ایشون هم وظیفه داره جمله ای و عکسی یواشکی بده بیرون که میلیونها نفر رو فریب بده بیاره پای صندوق ایشون هم راستی افراطیه .. اصلا چپ در ایران یک درصد جایگاه سیاسی رو نداره ..این از وضع مملکت ..
پاسخ
کهنه سرباز قدیمی
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۵ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۸
۰
۰
سلام مهمون نمیخواد دوستان ؟انقدر گشتم تا یه جا پیدا کنم خبر درست بزند فکر کنم پیدا کردم .
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۵۲ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۸
۰
۰
این هم خودش یک نوع دیگری از استراتژی‌ است یعنی همانهایی که یک زمانی با شعار عالیجناب سرخ پوش از هاشمی گذشتند تا بتوانند خاتمی را بر مردم سوار کنند و همین هایی که الان می گویند خاتمی خیلی موفق عمل کرد و رشد اقتصادی 7 درصدی را رقم زد پس چرا شعار عبور از خاتمی را سر دادند چرا که می دانستند مردم نه تنها خیلی قبل از اینها از خاتمی عبور کرده اند بلکه از اصلاح طلبان نیز عبور کرده اند و اینها برای اینکه همه قافیه رو یک جا نبازند علی رغم میل قلبی به هاشمی رضا دادند اما دیگر دیر شده بود و هاشمی هم نتوانست رای مردم را جلب کند و با وجود او با رای بالایی به رقیب او روی اوردند، الان هم اصلاح طلبان از ترس تکرار آن پشت کردن به امثال روحانی اینها خود دستی می کنند تا همه تخم مرغ هایشان را در سبد روحانی از دست ندهند و بتوانند جای گزینی به مردم تحمیل کنند.
پاسخ
محسن نوروزی
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۳۲ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸
۰
۰
ماهی رو هر وقت از اب بگیرید تازه است ..
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها