يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۵۸۷۴۰
زمان انتشار: ۱۱:۳۰     ۲۰ تير ۱۳۹۸
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغ تخمگذار گفت: در یک و نیم ماه گذشته بیش از ۶ هزارو ۵۰۰ تن تخم مرغ به کشورهای هدف صادر شده است.
به گزارش پایگاه 598، «رضا ترکاشوند» روز پنجشنبه با بیان اینکه بازار تخم مرغ کشور تامین است و مازاد محصول صادر می شود افزود: با وجود اینکه رفع ممنوعیت صادرات تخم مرغ مربوط به اردیبهشت ماه امسال بوده اما صادرات از خرداد ماه جاری از سرگرفته شده است.

وی تخم مرغ ایران را با دیگر کشورهای همسایه از جمله ترکیه قابل رقابت دانست و اظهارداشت: در حال حاضر صادرات به کشورهای عراق، افغانستان، عمان و قطر انجام می شود.

به گفته وی، قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری به طور متوسط ۶,۷۰۰ تومان است درحالی که قیمت واقعی هر کیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری های کشور با توجه به هزینه های تمام شده تولید باید ۸,۰۰۰ تومان باشد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغ تخمگذار تصریح کرد: در حال حاضر یکی از علل اصلی در افزایش هزینه های قیمت تخم مرغ، نوسان قیمت نهاده های طیور است که به دلیل نقش بیش از ۷۰ درصدی آن در تولید می تواند تاثیر بسزایی در این خصوص داشته باشد.

وی ادامه داد: خرده فروشی ها می توانند بابت هزینه های حمل و نقل، عمده فروشی این محصول را با ۲۳ درصد افزایش بیش از قیمت خرده فروشی به دست مصرف کنندگان برسانند.

معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در چهارم اردیبهشت ماه امسال صادرات تخم مرغ را آزاد کرد.

ایران به دلیل تولید سالانه بیش از ۹۰۰ هزارتن تخم مرغ در تولید و تامین این محصول خودکفا است و توان صادرات سالانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزارتن مازاد تولید به کشورهای همسایه را دارد.

هم اکنون سرانه مصرف این محصول در کشور ما نزدیک ۱۲ کیلوگرم است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها