کد خبر: ۴۶۶۲۳۲
زمان انتشار: ۱۱:۳۱     ۲۸ دی ۱۳۹۸
مردم استان قزوین، فعالان فرهنگی، اجتماعی و جهادی و نیز کلیه دستگاه‌ها و ارگان‌های استان برای یاری‌رسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان به صورت یکپارچه قرارگاه شهید سلیمانی را تشکیل داده‌اند، علاوه بر کمک‌های نقدی برنامه ریزی ارسال تجهیزات و نیروی انسانی نیز در همین قرارگاه انجام خواهد شد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، گروه‌های مردمی و جهاد در قزوین از سال‌های گذشته در قزوین برای کمک به رفع محرومیت و مشکلات هم‌وطنان فعال بودند، از تأمین بسته‌های غذایی برای نیازمندان در شب عید و ماه رمضان، تا تأمین لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان بی‌بضاعت در ابتدای ماه مهر و تأمین لباس برای کودکان نیازمند در شب عید و کلی کار خیر و جهادی دیگر.


در سال‌های گذشته مصطفی بهرامی و همکارانش با شنیدن اخبار سیل لرستان و زلزلهٔ کرمانشاه، با راه‌اندازی پویشی تحت‌عنوان پویش پشت‌گرمی توانستند تعدادی واحد مسکونی برای سیل‌زدگان لرستان و زلزله‌زدگان کرمانشاه بسازند و یا واحدهای تخریبی آن‌ها را تعمیر کنند. حالا این گروه جهادی در ماجرای سیل سیستان‌وبلوچستان نیز دست از کار نکشیده و به یاری سیل‌زدگان این استان شتافته است. البته این بار ماجرا کمی متفاوت از سال‌های گذشته است و به همت امام جمعهٔ مردمی شهر قزوین، همهٔ ادارات و ارگان‌ها، خیرین و فعالین استان تصمیم گرفته‌اند دست در دست هم بگذارند و یک‌پارچه شوند تا تحت عنوان قرارگاه شهید سلیمانی به داد مردم مظلوم سیستان‌وبلوچستان برسند.

مصطفی بهرامی، فعال فرهنگی و اجتماعی استان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در قزوین در این باره گفت: با توجه به تجربیاتی که طی سال‌های گذشته در کمک به سیل‌زدگان و زلزله‌زدگان سایر استان‌ها داشتیم، در ماجرای سیل ناگوار سیستان و بلوچستان سعی کردیم برای دریافت کمک‌های مردمی به‌صورت متمرکز و قرارگاهی عمل کنیم.

قرارگاه شهید سلیمانی به ابتکار امام جمعۀ مردمی

وی افزود: آیت‌الله عابدینی، امام جمعهٔ شهر قزوین، در جلسه‌ای که با مسؤولین، گروه‌های مختلف و فعالین اجتماعی استان داشتند این پیشنهاد را ارائه کردند که در طرحی استانی که مزین به‌نام سردار شهید سلیمانی برپا می‌شود بحث کمک به سیل‌زدگان استان سیستان‌وبلوچستان را آغاز کنیم.

بهرامی اظهار کرد: در ادامه اقدام به تعریف شماره حسابی به‌نام قرارگاه شهید حاج قاسم سلیمانی کردیم تا تمام افراد، گروه‌ها و ارگان‌هایی که در قزوین قصد کمک به سیل‌زدگان سیستان‌وبلوچستان را دارند زیر پرچم آن کمک‌های نقدی را جمع‌آوری کنند.

این فعال فرهنگی در ادامه عنوان کرد: هماهنگی‌هایی با ادارات و سازمان‌های مختلف مانند شهرداری، هلال‌احمر، برخی از نمایندگان مجلس، سپاه و ارگان‌های دیگر صورت گرفته و قول‌هایی نیز گرفته‌ایم که از ابتدای هفتهٔ جاری کمک‌ها و مساعدت‌هایی در این زمینه داشته باشند.

 

در ارسال محموله‌های کمکی، باید مسائل بومی مردم منطقه لحاظ شود

بهرامی خاطرنشان کرد: امام جمعهٔ قزوین طبق هماهنگی‌هایی که با ارتش داشته‌ قرار بر این است که یک هواپیمای C130 را برای ارسال اقلام کمکی مردم قزوین در اختیار قرار دهند تا محموله‌های کمکی مردم قزوین را از تهران به سیستان‌وبلوچستان ببرند.

وی در رابطه با نوع کمک‌های مردمی بیان کرد: تفاوتی که سیستان‌وبلوچستان با سایر استان‌ها دارد بحث بومی این منطقه است، به این معنا که مردم این منطقه پوشش مخصوص خود را دارند و لباس‌هایی که از استان‌هایی مانند قزوین به این منطقه ارسال می‌شود، بعضاً برای مردم این منطقه کاربردی ندارد، زیرا با پوشش و فرهنگ آن‌ها سازگار نیست، هم‌چنین مردم این منطقه کنسرو خور نیستند و ترجیحشان به استفاده از غذا است؛ بنابراین در ارسال کمک‌ها این موارد باید لحاظ شوند.

هنوز امکان اعزام نیروی انسانی فراهم نیست

این فعال فرهنگی در ادامه مطرح کرد: نکتهٔ حائز اهمیت این است که هنوز سطح آب منطقه فروکش نکرده که میزان خسارات استان برآورد شود تا نیروهای مردمی و جهادی از استان‌های دیگر به این استان اعزام شوند، بعضاً کمک‌رسانی‌های فعلی به این استان از طریق هلی‌کوپتر انجام می‌شود، بنابراین فعلاً امکان اعزام نیروی انسانی جهت بحث امدادرسانی و کمک وجود ندارد.

کمک در تأمین کالاهای ضروری زندگی برای سیل‌زدگان سیستان‌وبلوچستان

بهرامی تأکید کرد: استان قزوین به همت مؤسسهٔ بنیان ازدواج تجربهٔ خوبی در بحث تهیهٔ جهیزیه و کالاهای موردنیاز خانواده‌های نیازمند در سیل لرستان داشت و بیش از 280 سری لوازم خانگی به خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و افراد نیازمند این استان اهدا نمود، در بحث سیل سیستان‌وبلوچستان نیز هماهنگی‌هایی با این مؤسسه صورت گرفته و استارت کار برای این موضوع نیز زده شده است.

وی اضافه کرد: مساجد نیز در بحث جمع‌آوری اقلام کمکی مردم پای کار آمده‌اند و کالاهایی از قبیل پتو، موکت و آب‌معدنی و وسایل موردنیاز دیگر را جهت ارسال به این استان جمع‌آوری می‌کنند؛ هم‌چنین با جبههٔ فرهنگی و گروه‌های جهادی استان‌های دیگر هماهنگ شده‌ایم که به محض فروکش کردن آب در این استان اعزام نیروی انسانی جهت کمک داشته باشیم.

این فعال اجتماعی در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه در هفته‌های اخیر اتفاقات ناگواری در کشور رخ داده است که برخی اذهان کمی از موضوع سیل سیستان‌وبلوچستان غافل شده‌اند، به‌عبارت بهتر ما اکنون تا حدودی در تور رسانه‌ای دشمن گیر کرده‌ایم، بنابراین صداوسیما و تمامی رسانه‌ها و فعالین فضای مجازی باید دست به‌کار شوند و اخباری را نشر دهند که منجر به راه‌اندازی موجی عظیم جهت کمک به مردم سیل‌زدهٔ سیستان‌وبلوچستان ایجاد شود تا مردم مظلوم این استان از غربتی که در آن گرفتار شده‌اند، بیرون بیایند؛ این موضوع همتی جمعی را می‌طلبد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها