امـام صـادق (عليه السلام) فرمـودند: مانند ارباب به عيوب ديگران نگاه نکنید ، بـلكه چـون بنـده اى متـواضع، عيب هاى خود را وارسى كنيد. تحف العقول/ 295

      
کد خبر: ۴۶۶۹۹۷
زمان انتشار: ۱۰:۱۵     ۱۹ بهمن ۱۳۹۸
ماجرا چیست؟
لابه‌لای اخبارِ پر از ترس و استرس ویروس کرونا کاش نگاهی به آمار بهبود یافتگان کرونا هم داشته باشیم که از فوتی‌های این ویروس پیشی گرفته اند! این حجم از ترریق ترس در شبکه های اجتماعی و رسانه های اجتماعی موجب ترس و ناامنی جهانی شده که در نوع خود بی سابقه بوده است.
به گزارش پایگاه 598، نوع جدید ویروس کرونا همچنان به گرفتن قربانی ادامه می‌دهد و از روز گذشته تا کنون حدود نود نفر در چین جان خود را از دست دادند.

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، طبق آمار رسمی تعداد جان باختگان این ویروس جدید تا صبح شنبه (به وقت محلی) به ۷۲۲ نفر و تعداد کل مبتلایان این اپیدمی نیز به ۳۴،۵۴۶ نفر افزایش یافته است.

بدین ترتیب تعداد تلفات ویروس جدید کرونا از تعداد قربانیان ویروس «سندروم تنفسی خاورمیانه» (مِرس) پیشی گرفت. این در حالی است که برخی مسئولان درمانی معتقد بودند این ویروس، به اندازه دیگر نوع‌های خود یعنی ویروس «سندرم حاد تنفسی شدید» (سارس) یامِرس خطرناک و مهلک نیست. ویروس سارس در سال ۰۳-۲۰۰۲ حدود ۸۰۰ نفر و ویروس مِرس در سال ۲۰۱۲ بیش از ۷۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند.

«شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین پیشتر در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود، گفت که در حال رسیدن به نتایجی در مقابله با ویروس جدید کرونا هستند و آن را شکست خواهند داد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، سازمان بهداشت جهانی نیز بامداد شنبه اعلام کرد به دلیل نگرانی جهانی از شیوع این نوع ویروس، درخواست‌های خرید ماسک‌های بهداشتی، دستکش و دیگر وسایل پیشگیری از ابتلا به بیماری، «صد برابر» شده و قیمت‌ها نیز به شدت افزایش یافته است.

«تدروس آدانوم گبریسیوس» مدیرکل سازمان بهداشت جهانی در این باره گفت که اقدام افراد معمولی و کسانی که کادر درمانی نیستند برای خرید این تجهیزات بهداشتی، وضعیت را سخت‌تر کرده و تامین جهانی این وسایل را به شدت مختل کرده است.

علی موسوی فعال  رسانه ای و حوزه سلامت در مطلبی نوشت:
لابه‌لای اخبارِ پر از ترس و استرس ویروس کرونا کاش نگاهی به آمار بهبود یافتگان کرونا هم داشته باشیم که از فوتی‌های این ویروس پیشی گرفته اند!


اما چرا خبری به این مهمی دیده نمیشود!

 این حجم از ترریق ترس در شبکه های اجتماعی و رسانه های اجتماعی موجب ترس و ناامنی جهانی شده که در نوع خود بی سابقه بوده کاش قبل از صبحت در مورد اپیدمیولوژیک این ویروس نگاهی به پدیده اپیدمیولوژیک اخبار جعلی این ویروس و خطر امنیت روانی آن هم داشته باشیم !کاش به مدیریت افکار عمومی با مهندسی اطلاعات توسط رسانه ها نیز فکر میکردیم ؛ معمولا در شوکهای خبری، دولتها و شرکتها مشغول یک کار فاجعه بار تر هستند که نمیخواهند حواسها سمت آن باشد! ویلبر راس، وزیر بازرگانی آمریکا گفته است شیوع ویروس کشنده کرونا در چین می‌تواند برای اقتصاد آمریکا خوب باشد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۲
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها