يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۷۲۸۴۵
زمان انتشار: ۱۵:۵۶     ۱۳ تير ۱۳۹۹
وزارت خزانه داری آمریکا تحریم‌ها علیه چند شرکت کشتیرانی مرتبط با یونان و چندین نفتکش را به شرط قطع تجارت نفت با ونزوئلا برداشت.
به گزارش پایگاه 598، به نقل از اس پی گلوبال پلتس، وزارت خزانه داری آمریکا در دوم جولای تحریم‌ها علیه چند شرکت کشتیرانی مرتبط با یونان و چندین نفتکش را برداشت. این تصمیم پس از آن گرفته شد که این شرکت ها قول دادند به تجارت با ونزوئلا پایان دهند.

این لغو تحریم ها مربوط می شود به: شرکت کشتیرانی آدامانت مریتایم و نفتکش سی هیرو با پرچم باهاما، شرکت دلوس ووییجر و نفتکش آن با پرچم پاناما،  شرکت رومینا مریتایم و نفتکش یوروفورس با پرچم لیبریا و در نهایت شرکت سانیبل شیپترید و نفتکش وویجر1 با پرچم جزایر مارشال.

اتحادیه شرکت های کشتیرانی یونان در اواسط ژوئن متعهد شد فعالیت های تجاری خود با ونزوئلا را متوقف کند. نفتکش هایی که تحت مدیریت شرکت های یونانی بودند، به خاطر تسهیل صادرات نفت ونزوئلا تحریم شده بودند. این گروه قول داد تجارت با این کشور آمریکای جنوبی را تا زمانی که رژیم مادورو بر سر قدرت باشد متوقف کند.

آمریکا بارها طی سال گذشته هشدار داده بود شرکتها و کشتی‌هایی که به صادرات نفت ونزوئلا کمک کنند و باعث رسیدن منابع مالی به رژیم مادورو شوند تحت تحریم قرار می گیرند. آمریکا رژیم مادورو را غیر قانونی می داند.

آمریکا قبلا شرکت نفت دولتی ونزوئلا را در ژانویه 2019 تحریم کرده بود و جلوی واردات نفت ونزوئلا توسط آمریکا و صادرات مواد رقیق کننده به ونزوئلا را گرفته بود.

تولید نفت ونزوئلا در ماه مه 70 هزار بشکه در روز نسبت به آوریل پایین آمد و به 550 هزار بشکه در روز رسید.

انتظار می رود با توجه به تحریم های آمریکا، قطع همکاری شرکت رزنفت با ونزوئلا و نبود تقاضا برای نفت ارزان این کشور به خاطر سقوط قیمت نفت، عرضه نفت ونزوئلا به بازارهای جهانی تا پایان 2021 به تنها 300 هزار بشکه در روز برسد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها