يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۷۷۳۷۲
زمان انتشار: ۱۳:۴۰     ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صدرتامین گفت: نیاز به تربیت مدیران جهت بالا بردن توان مدیریت داشتیم و براین اساس آموزش و تربیت 250 مدیر در راستای بالا بردن توان مدیریت در هلدینگ برای 5 سال را در دستور کار قرار دادیم.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از روابط عمومی صدر تامین، غلام رضا سلیمانی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صدر تامین در راستای آموزش و تربیت مدیران تاصیکو گفت: منابع انسانی مهم‌ترین منبع سازمان‌هاست. از این جنبه که منابع انسانی‌اند که منابع مالی، عملیاتی و اطلاعاتی را ایجاد می‌کنند. با وجود منابع انسانی هوشمند، بسیاری از منابع دیگر هم قابل تولید است، بر این اساس مهم‌ترین وظیفه‌ مدیران این است که به فراخور توسعه‌ی تکنولوژی‌ها و با وجود چالش‌های توسعه، انسان‌هایی انعطاف‌پذیر و با دانش و اطلاعات روز تربیت شوند.


وی ادامه داد: هلدینگ صدر تأمین با حدود ۲۰هزار نفر پرسنل، مجموعه ای است که جهت‌گیری‌های استراتژیکش مبتنی بر بحث‌های توسعه‌‌ای است. با توجه به اهمیت معدن و صنایع معدنی و ارزش افزوده‌ای که این حوزه در آینده برای کشور دارد، نیاز داشتیم که در بخش های مختلف هلدینگ نیروهایی تربیت کنیم که حداقل برای ۵ سال آینده توان مدیریت در هلدینگ را داشته باشند. بر این اساس تلاش کردیم از آخرین متدها و مدل‌های شایستگی در کشورهای پیشرفته‌ استفاده کنیم.

بنا به گفته وی، خوشبختانه طی چند سال گذشته تجارب بسیار خوبی در دانشگاه تهران شکل گرفته بود و ما هم طی تفاهمی با این دانشگاه، مدل تعیین شایستگی مدیران هلدینگ را طراحی کردیم و از ۱۵ شهریور ارزیابی ۲۵۰ مدیر در مجموعه‌های هشت گانه عملیاتی (حوزه‌ها‌ی هیات مدیره،تحقیق و توسعه، بازرگانی، حقوقی، فنی و تولید، برنامه ریزی، مالی و منابع انسانی) از هلدینگ و شرکت‌های تابعه مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و بر این اساس تیم‌های تعیین شایستگی مشخص می‌‌کنند که هر کدام از این مدیران در حوزه‌ی حرفه‌ای خود چه شایستگی‌ها و چه ضعف‌های مهارتی‌ای دارند.

سلیمانی اظهار داشت: این اطلاعات مبنایی برای تدوین برنامه‌ی توسعه‌ خواهد بود و آموزش‌ها و منتورینگ لازم انجام می‌پذیرد تا به امید خدا، مدیران با دانش و مهارت لازم و با اقتضای مدیریت شرکت‌ها و اسناد راهبردی آن‌ها تربیت شوند.

سلیمانی خاطر نشان کرد: همچنین در سطح هلدینگ نیز تربیت کارشناسان تححلیل گر که می توانند با افزایش قدرت تحلیل‌گری خود، هدایت راهبردی شرکت‌ها و مدیریت بهینه، پورتفو را مدیریت کنند و فرصت‌های سرمایه‌گذاری مناسب در زنجیره‌ی صنعت را بر اساس استراتژی‌های شرکت شناسایی کنند را در دستور کار قرار داده ایم. امیدواریم تا پایان مهر ماه ارزیابی‌ها تمام شود و از انتهای آبان شناسنامه‌ کاملی برای تربیت مدیران داشته باشیم. پس از این مرحله تدوین برنامه‌ توسعه‌ی منابع انسانی و اجرای دوره های آموزشی و ارتقا مهارت‌ مدیران بر اساس این ارزیابی آغاز می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها