يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۸۳۳۰۹
زمان انتشار: ۱۳:۳۱     ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
منابع خبری گزارش داده‌اند رئیس‌جمهور آمریکا و صدراعظم آلمان در یک تماس تلفنی درباره مسائل مختلف از جمله ایران گفت وگو کردند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «آنگلا مرکل»، صدراعظم آلمان درباره مسائل مختلف از جمله ایران گفت‌وگو کردند.

در بیانیه‌ای که دفتر مرکل منتشر کرده تصریح شده دو طرف درباره مسائل سیاست خارجی مرتبط با افغانستان و ایران گفت‌وگو کرده‌اند.

مطابق این بیانیه، مرکل و بایدن توافق کرده‌اند برای مقابله با بیماری همه‌گیر جهانی «کووید-۱۹» به تلاش‌های بین‌المللی بیشتری نیاز است.

صدراعظم آلمان از بازگشت آمریکا به سازمان جهانی بهداشت (WHO) و توافق جوی پاریس استقبال کرد.

در این بیانیه به جزئیات بیشتری درباره جزئیات گفت‌وگوی رهبران آمریکا و آلمان درباره ایران اشاره نشده است.

آلمان، در کنار فرانسه و انگلیس یکی از سه کشور اروپایی طرف توافق هسته‌ای با ایران، موسوم به «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) است.

این توافق سال ۲۰۱۵ میان پنج کشور دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد شامل آمریکا، انگلیس، چین، روسیه و فرانسه به علاوه آلمان با ایران حاصل شد.

دولت آمریکا در دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا از این توافق مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد خارج شد و تحریم‌های رفع‌شده ذیل این توافق را علیه ایران احیا کرد.

جو بایدن قبل از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در یادداشتی در سی‌ان‌ان نوشته بود قصد دارد آمریکا را به این توافق هسته‌ای برگرداند. او با وجود این گفته که قصد دارد از مسئله بازگشت به برجام به عنوان مبنایی برای «قوی‌تر و طولانی‌تر کردن» این توافق استفاده کند.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها