يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۵۳۳۵۹
زمان انتشار: ۱۴:۱۲     ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
نخستین جلسه محاکمه یازده متهم اخلال در نظام اقتصادی کشور؛
متهم ردیف اول فاقد سابقه کیفری و دیپلمه و در بازداشت به لحاظ عجز از تودیع وثیقه است. او در پوشش هشت فقره شرکت ۵۸۶ میلیارد تومان را در قالب قرارداد مشارکت مدنی از بانک سرمایه خارج می‌کند؛ در انتساب شرکت‌های مذکور به حسین هدایتی تردید وجود ندارد
به گزارش سرویس اقتصادی پایگاه 598، اولین جلسه رسیدگی به اتهامات حسین هدایتی و ده متهم اخلال در نظام اقتصادی کشور، در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی‌مقام برگزار شد.

به گزارش «تابناک»؛ نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات یازده متهم اخلال در نظام اقتصادی کشور، در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی‌مقام برگزار شد.

حسین هدایتی دولابی، سید مهدی موسوی نژاد، محتبی کیان پیشه، علی اکبر یقینی، حسین شریعتی، امیر توللی، احمد رفیعی، مهدی فتحی، حسین حدادان، نورالدین مقصودیانی، هانیه پهلوان یازده متهم این پرونده هستند.

قاضی مسعودی مقام در ابتدای این جلسه رسیدگی، مواد ۱۹۳ و ۱۹۴ آیین دادرسی کیفری مصوب سال ۹۲ را به متهمین تفهیم و با تأکید بر رعایت نظم و انضباط جلسه به متهمینی که با قید وثیقه آزاد هستند، اعلام کرد در صورت تغییر آدرس محل سکونت موضوع را به دادگاه اعلام نمایند.

بدهی ۱۵۰۰ میلیارد تومانی هدایتی به بانک‌ها/ وثیقه گذاشتن املاک بیابانی برای دریافت تسهیلات!

در ادامه قاضی مسعودی مقام از نماینده دادستان تهران خواست، کیفرخواست تنظیمی را به همراه ادله قرائت کند.

نماینده دادستان پس از حضور در جلسه و کسب اجازه از ریاست دادگاه به قرائت کیفرخواست تنظیمی این پرونده پرداخت و گفت: در این پرونده که به پرونده هدایتی موسوم است، آقای هدایتی دولابی در پوشش هشت شرکت اقدام به اخذ تسهیلات بانکی کرده و با گماردن افراد بی بضاعت و ناتوان در سمت‌های مدیریتی این شرکت‌ها توانسته است مبلغی به میزان ۵۸۶ میلیارد تومان از وجوه بانک سرمایه را در قالب تسهیلات و یا ضمانت نامه تحصیل کند.

وی گفت: همچنین نامبرده از طریق تبانی با یکی از مدیران صندوق ذخیره فرهنگیان توانسته است، مبلغ ۶۶ میلیارد تومان تحصیل کند که آن پرونده مفتوح است.

نماینده دادستان بیان کرد: تبانی آقای هدایتی با مدیران بانکی بدون رعایت تشریفات اعتباری و با همکاری متهم دیگر این پرونده یعنی آقای موسوی نژاد بوده است که کار وی وثیقه تراشی از طریق گران نشان دادن آن وثیقه‌ها بوده است. به طوری که تاکنون ۴ سال از سررسید معوقات بانکی این متهم گذشته، ولی هنوز این معوقات پرداخت نشده است.

وی افزود: متهم موسوی نژاد در فرآیند دریافت مجرمانه تسهیلات بانکی نقش بسیار مهمی داشته است. این فرد در سال ۹۲ با آقای هدایتی آشنا می‌شود و در همکاری با یکدیگر زمین‌های در مسیر جهرم به شیراز را که جنب یک کارخانه آرد بوده است، در اختیار آقای هدایتی قرار می‌دهد، به طوری که زمین‌هایی که در آنجا بوده، با همکاری دو کارشناس رسمی دادگستری استان فارس سیزده برابر قیمت واقعی شان قیمت گذاری کرده و به بانک معرفی کرده اند.

نماینده دادستان گفت: این زمین‌ها برای ایجاد دو پروژه یکی برای جمع آوری مشاغل مزاحم و دیگری برای ایجاد بازار تره بار بوده که هیچ یک از این دو پروژه به سرانجام نرسیده است.

وی گفت: املاکی که این افراد به بانک معرفی کرده‌اند، واقعا املاک بیابانی بوده و دارای ارزش و قیمت آنچنانی نبوده است؛ اما آن‌ها این املاک را به عنوان وثیقه در اختیار بانک قرار داده بودند.

نماینده دادستان افزود: متهم موسوی نژاد بابت دستمزد اقدامات خود، ۲۳ میلیارد تومان را از آقای هدایتی دریافت کرده است، همچنین آقای هدایتی مبالغ دیگری را به منظور دریافت تسهیلات کلان در قالب حق دلالی به متهمان دیگر این پرونده پرداخت کرده است.

وی بیان کرد: اعضای وقت هیأت مدیره و قائم مقام بانک سرمایه و ریاست وقت شعبه مرکزی بانک سرمایه از طریق امضای صورت جلسات با نقض عامدانه مصوبات و مقررات بانکی نقش مؤثری در حیف و میل اموال بانک سرمایه داشته‌اند.

نماینده دادستان اظهار کرد: همچنین دو نفر دیگر به عنوان کارشناسان رسمی دادگستری استان فارس با گزارش خلاف واقع در تضییع اموال بانک سرمایه نقش موثری داشته‌اند.

وی گفت: شرکت‌های مذکور فاقد فعالیت بوده و هر کدام به مبلغ ده میلیارد تومان به آقای هدایتی یا واگذار یا صلح شده‌اند. مدیران این شرکت‌ها هم افراد فاقد سرمایه و ناتوان بودند که حقوق ناچیزی دریافت می‌کردند و صرفا در شرکت‌ها و جلسات حضور فیزیکی داشته‌اند و اقدام به امضای مصوبات و کار‌های بانکی می‌کرده‌اند.

نماینده دادستان ادامه داد: پرویز کاظمی قبلا رئیس هیأت مدیره شرکت استیل آذین ایرانیان بوده که این شرکت به حسین هدایتی مربوط است و حسب ردیابی و اظهارات و اقاریر مبالغ کلانی از سوی هدایتی به یاسر ضیایی بابت جبران خدمات پرداخت شده و هیچ دلیل قانونی در این رابطه ارائه نشده است.

وی افزود: یاسر ضیایی منابع اخذ شده از طریق حسین هدایتی را به وسیله راننده یعنی متهم ردیف هفتم اخذ کرده که ضوابط قانونی بر این اساس نادیده گرفته شده است.

بدهی ۱۵۰۰ میلیارد تومانی هدایتی به بانک‌ها/ وثیقه گذاشتن املاک بیابانی برای دریافت تسهیلات!

نماینده دادستان بیان کرد: حسین هدایتی به لحاظ دیرکرد در بازپرداخت تسهیلات از بانک سرمایه، ۱۵۰۰ میلیارد تومان معوقات از بانک سرمایه دارد و عنوان اخلال در نظام اقتصادی کشور برای او قابل انتساب خواهد بود.

نماینده دادستان در توضیح تسهیلات پرداختی گفت: تسهیلات پرداختی مستقیم یا غیر مستقیم به شرکت درخواست کننده پرداخت شده، فاکتور‌ها همه صوری بوده، اعتبار سنجی صحیحی از وضعیت شرکت‌ها انجام نشده است، عموما گواهی موضوع تبصره یک مربوط به عملکرد شرکت‌ها اخذ نشده است. اعطای تسهیلات به شرکت‌ها بیش از ده برابر سرمایه شرکت و برخلاف مقررات بانک مرکزی بوده است.

وی ادامه داد: همچنین پرونده در خصوص این ۱۱ تن به دادگاه ارائه و درباره سایر متهمان مفتوح است و تحقیقات ادامه دارد.

نماینده دادستان ضمن قرائت اتهام متهمین در پرونده گفت: حسین هدایتی دولابی متولد ۱۳۴۳ فاقد سابقه کیفری و دیپلمه و در بازداشت به لحاظ عجز از تودیع وثیقه است. او در پوشش هشت فقره شرکت ۵۸۶ میلیارد تومان را در قالب قرارداد مشارکت مدنی از بانک سرمایه خارج می‌کند و برای ارائه تسهیلات طی جلساتی با بانک سرمایه و توافقات حاصل شده، مجتبی کیان پیشه به عنوان ضامن برخی قرارداد‌های تسهیلاتی را امضا کرده است و در انتساب شرکت‌های مذکور به حسین هدایتی تردید وجود ندارد.

وی ادامه داد: تسهیلات بانکی مثل انجام وثایق توسط مدیران بانک سرمایه مورد لحاظ نبوده و وثایق تودیعی از طریق گران نمایی بوده است. اتهامات نامبرده حسین هدایتی ۴۲۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافتی در قالب مشارکت‌های مدنی بوده که در محل تعیین شده مصرف نکرده و عنوان مجرمانه خیانت در امانت در رفتار گیرنده محرز است.

 
هدایتی: اتهاماتم را قبول ندارم

در ادامه رسیدگی به پرونده گروه هدایتی قاضی خطاب به متهم گفت: به شکایت بانک سرمایه، گزارش بازرسی کل کشور، گزارش بازرسی بانک سرمایه، گزارش بانک مرکزی جمهوری اسلامی، گزارشات ضابطین، سپاه باسداران، مرکز عملیات ویژه بلیس آگاهی تهران، ردیابی‌های مالی صورت گرفته، نظریه هیأت کارشناسان دادگستری، گزارش مرکز اطلاعات مالی شورای عالی وزارت اقتصاد و دارایی، رونوشت نامه‌های شما به علی بخشاییش جهت رفع موانع تسهیلاتی، اتهام شما مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق نظام پولی و بانکی به موجب تحصیل هشت فقره تسهیلات اعطایی به مبلغ ۵ هزار و ۸۶۹ میلیارد و ۳۹۶ میلیون ریال قرائت و تفهیم می‌شود.

قاضی: آیا این اتهامات را قبول دارید؟

حسین هدایتی: خیر

حسین هدایتی دولابی با حضور در جایگاه متهمین اظهار داشت: نماینده دادستان کیفرخواستیی را قرائت کردند که با کیفرخواست ارائه شده به من مغایر بود و ‌ای کاش آن کیفرخواست به من ابلاغ می‌شد. سؤالی دارم از شما. در جمهوری اسلامی که خودم را خادم آن می‌دانم و عدالت قضات را به عینه بررسی کرده و مطمئنم همینطور هست می‌خواهم بدانم اگر دفاعیات بنده عرضه شد به حرف‌های من توجه می‌شود؟ و اگر دفاعیه بنده موجب قانع کردن شرعی و قانونی شما شد، آیا موجب برائت من می‌شود یا اینکه رأی من از قبل صادر شده؟

قاضی گفت: دادگاه قبل از رسیدگی رأی خود را نمی‌تواند صادر کند. اگر دفاعیات بر مدار حقوقی باشد شنیده می‌شود و دفاعیات شما مستند باشد بحث برائت صادر می‌شود. این شعبه آرائش برگرفته از کل دفاعیات و استدلالات است. اینکه دفاعیات شما ممکن است مستند نباشد و هرکدام مستند باشد ما قبول می‌کنیم.

هدایتی بیان داشت: مهمترین موضوع این است که در کیفرخواست نوشته است ۸ فقره شرکت کاغذی را برای اغفال بانک سرمایه قرار داده ام. اولاً این وام دو بار در سال‌های ۹۲ و ۹۴ دریافت شده. در سال ۹۲ پروزه کارسان و لیان که با مصوبات و تمام عوامل کارشناسان رسمی دادگستری و مدیر شعبه اذعان داشتند. واگذاری با فروختن فرق دارد. در سال‌های ۸۷ تا ۹۱ چندین بار کارشناسی شده و نماینده دادستان فرمودند که سال ۹۲ با دو واسطه با هم آشنا شدیم که از من ۲۴۰ میلیون تومان پول گرفتند جهت این آشنایی و از ایشان هم ۴۰۰ میلیون تومان پول گرفتند.

بدهی ۱۵۰۰ میلیارد تومانی هدایتی به بانک‌ها/ وثیقه گذاشتن املاک بیابانی برای دریافت تسهیلات!

شرکت‌ها مال من نیست!

هدایتی افزود: نماینده دادستان گفتند که شرکت‌ها متعلق به من است. این شرکت‌ها متعلق به من نیست. سرمایه این شرکت‌ها بین ۷ تا ۱۰ میلیارد است و چند سال قبل تاسیس شده و مالیات پرداخت کردند و سال قبل ۶۵۰ میلیون تومان کمک کردم، چون این شرکت‌ها متعلق به آقای یقینی است و من این پول را به ایشان جهت برداخت مالیات کمک کردم. فرض به اینکه رعایت نشده، مالک شرکت‌ها آقای یقینی است شرکت‌ها در سالی که توافق کردیم، مدیرعامل آن هم به حسب اتهام دیگری در زندان است. این مدیرعامل می‌گوید در شرکت دناساز صورت‌جلسات را امضا می‌کردم و می‌گوید در استخر دفتر من آقایان موسوی نژاد حضور داشتند.

وی در ادامه گفت: به دلیل اینکه ۴۰ سال در این کشور کارخانه و املاک متعدد خریداری کردم بعد از سال ۶۸ به بعد، در این فاصله اموالی که خریداری کردم خودم به دیدن آن نرفتم و نماینده‌های امین من رفتند و می‌دیدند و می‌گفتند خوبه و حاج آقا بخر. الحق و الانصاف در صورت نیاز سوگند خواهم خورد که نه تبانی بین ما بوده و من فقط ملک خرده ام از ایشان. ملکی را ۴۵۲ میلیارد تومان خریداری کردم. اتفاقاًً آقای یقینی با آقای موسوی نژاد در سال ۹۱ صلح حقوقی کردند و مصوباتی که دناساز و شرکت‌های قبلی داشتند مصوبات را انتقال دهند. این ملک‌ها در اختیار من نیست و برای من نیست. کارشناسی‌هایی در سال‌های ۸۷ تا ۹۱ شده که هنرنمایی ایشان اینقدر زیبا بوده که از شعبه شیراز تأمین دلیل گرفته که با همکاری واشقانی مدیرعامل (نمی خواهم تهمت بزنم) صورت گرفته است.

متهم افزود: شرکت‌ها متعلق به من نیست و متعلق به آقای یقینی است اگر کمبودی یا خلافی دارد خود ایشان باید جواب دهد. ما طبق صورتجلسات بین ۲ تا ۴ درصد از محل وام چک آن‌ها را جدا می‌دادیم. ۹-۱۰ تومان نیست بلکه ۱۸ میلیارد تومان است، مگر من خودم شرکت نداشتم مانند استیل آذین که ۴۰ سال است تاسیس کردم چرا باید شرکت دیگری تاسیس کنم، کارشناس حتی اعتبارات محل شرکت‌ها را بازدید و اعتبارسنجی می‌کند و ۷ نفر عضو هیأت مدیره بانک امضا کردند و این مسیر قانونی طی شده و اگر عمل خلافی شده به من هیچ ارتباطی ندارد و باید آقای موسوی نژاد جواب دهد.
 
اگر شرکت ها کاغذی است، بانک قصور کرده

هدایتی گفت: کارشناسان زده بودند پیشرفت کار ۸۵ درصد! در صورتی که پیشرفت کار ۱۰ درصد بوده. چرا اصلاح نکردید و تحقیق نکردید؟ itj کارشناس به آقای واشقانی که مدیر حقوقی وقت بانک بودند که این املاک را کارشناسی کنند، اگر این کارشناسی صورت گرفته چرا یک روز بعد نامه زدید و سفید امضا تحویل دادند، عمل متقلبانه صورت گرفته و ایشان اقرار کرد که من جعل کردم.

وی افزود: من در سال ۹۳ به دادسرای ناحیه ۲ شعبه ۱۱ مراجعه و از ایشان به جهت تحصیل مال نامشروع شکایت کردم، آقایان را فرستادم و گفتند این ملک ۲۰-۳۰ تومان هم نمی‌ارزد. شعبه ۱۱ دادسرای ناحیه ۲ در سال ۹۳ بود که در کیفرخواست شما فرمودید صوری است، ما با ایشان دعوا و نزاع پیدا کردیم که من حکم جلب گرفتم و وکلا نشستند صلح کردیم ۵۰ میلیارد از این ۱۴۵ میلیارد را به من برگرداندند. این کارشناسان در شعبه ۱۱ ناحیه ۲ اقرار کردند که این‌ها سفید امضا و جعلی است.

هدایتی گفت: اگر شرکت‌ها کاغذی است به فرض اینکه این آقایان خطا دارند، بانک در زمینه صدور مصوبات کوتاهی کرده. آقای بخشایش در سال ۹۳ که به بانک کشاورزی رفته بودند من را پیش آقای بخشایش بردند که ۲ نفر هم شاهد بودند، گفتم آقای بخشایش چقدر گرفتید از این آقا و من را نابود کردید و گفتم این ملکی که ۱۴۰ میلیارد کارشناسی کردید ۲۰ تومان هم نمی‌ارزد که اظهارات مدیرحقوقی بانک سرمایه هم موجود است.۲ نفر از برادران عزیز وزارت اطلاعات هم شاهد بودند که آنجا با آقای بخشایش هم دعوایمان شد.

هدایتی افزود: به آقای بخشایش گفتم چرا اگر مستندات این‌ها کافی نبوده رشوه گرفتید و تبانی کردید؟ ۳ فقره شرکت دیگر کامللاً مسئولیتش را می‌پذیرم که ما مراجعه به بانک کردیم و وام گرفتیم. [خطاب به نماینده دادستان] خدا می‌بیند برادر. ما با معرفی ملک به کارشناس ۶۷۵ میلیارد تومان و وکالت بلاعزل زدیم. من برای این ملک که سرمان کلاه رفته چقدر ملک بدهم و برای کارخانجاتم وام بگیرم و آن‌ها گفتند ۲-۳ برابر باید ملک بدهید و ۹۴.۱۲.۲۶ که ملک جاده مخصوص را اعطا کردیم.

سرپرست دادسرای پولی و بانکی از من حلالیت طلبید

هدایتی افزود: در زمان آقای پسندیده مدیرعامل دادسرای پولی و بانکی ایشان در سال ۹۵، ۳ کارشناس تعیین کردند. ایشان فرمودند: این حاج حسین خیلی زرنگ است، می‌روید و قیمت را کف کف می‌زنید و تهدیدشان کرد. یک نماینده از من، یک نماینده از دادستانی و یک نماینده دیگر رفتند و ملک را کارشناسی کردند، من با چک بازداشت نشدم بلکه با وثیقه بازداشت شدم. روزی که بازپرس اول من، ایشان را احضار کنید، ایشان سینه من را بوسید و پیشانی من را بوسید و من را گفت: حلال کند و گفت: در وثیقه ات نوشته بود صفر، در حالی که ۳۴۰ میلیارد تومان وثیقه داشتی، و من را به ناموسم قسم داد تا از او شکایت نکنم.

هدایتی گفت: من با شما موافقم که کارشناسی‌ها جعلی و بی ارزش است، اما نه توسط من. موسوی نژاد مسئول است چرا که من از سال ۹۲ به بعد آن را خریدم. ارتباط من در فوتبال از سال ۸۷ باشگاه استیل آذین ایرانیان عضو هیأت مدیره ما بودند. آشنایی من با پرویز کاظمی به واسطه برادر ایشان در زمان جنگ بوده، من با برادر شهید ایشان دوست بودم و اگر شما آوردید که من یک ریال رشوه حتی به ضیایی دادم من را به اشد مجازات محکوم کنید. من بچه مسلمان و بچه جنگ هستم و بچه رشوه بده نیستم.

حسین هدایتی دولابی در ادامه اظهار داشت: پرویز کاظمی سال ۹۱ به بانک سرمایه آمده، من سال ۸۷ در باشگاه استیل آذین با ایشان همکار بودم. ولله من نمی‌دانستم آقای کاظمی در بانک سرمایه است، اینقدر زرنگ هستم که اگر می‌دانستم آقای کاظمی آنجا هستند نمی‌رفتم وام بگیرم، ولله با خیلی از مدیران کشور دوست و رفیق هستم. ۱۰ بار تسویه حساب بانک ملی و پارسیان را به شعبه دادم و شما در کیفرخواست آوردید که در ناحیه ۲۲ شعبه ۳ شکایت کردم در حالی که در سال ۹۳ آقای بیرانوند در بانک سرمایه یک بار دیگر از من شکایت کرد که در آنجا بازبرس محترم شعبه ۳ در آنجا به من منع تعقیب زدند. در آنجا بانک از من شکایت کرده بود. ایشان گفتند که هدایتی تو نقشی در این ماجرا نداری و نامه زدند که همه هیأت مدیره بانک را بازداشت کنند.

ماجرای تشکر وزیر از هدایتی!

وی افزود: سال ۹۴ دولت برای پرداخت معوقات بازنشستگان معلمین همین آقای وزیر آموزش و پرورش فعلی در آن زمان معاون مالی اداری وزارتخانه بودند، مدیرعامل صندوق به بانک سرمایه فشار می‌آورد که در آنجا من را دعوت کردند و در اسفندماه ۹۴ بود که تا من ۷۴۰ میلیارد تومان سپرده در بانک نیاوردم نگذاشتند خارج شوم. آن روز همین مدیرعامل و معاون وزیر گفتند آبروی ما را حفظ کردی حاجی، آن روز یک لوح تقدیر نبود، اما امروز متهم شدم؟!

هدایتی گفت: آقای حیدرآبادی مدیرعامل وقت بودند، آنقدر بی حیا بود که در مقابل مدیران دیگر گفت: حاج حسین ۵ میلیارد به من بده بذار کارت راه بیفته، حداقل این را در جمع نمی‌گفتی که آبروی خودت حفظ شود. همه می‌آمدند می‌گفتند فلان قدر و ۱۰ تومان بده تسویه حسابت را بدهیم. من رشوه به چه کسی دادم؟ یک نفر را بیاورید من رشوه به او داده باشم. آقای ضیایی ۳ ماه قائم مقام شد در سال ۹۳ یا ۹۴، ۲۰۶ میلیارد تومانی که می‌گویید آقای ضیایی داده، ۵۰ تومانش را ضیایی داده بقیه‌اش را با چک به من دادند.

وی ادامه داد: شرکت آرکا صنعت پرشیا در قالب یک قرارداد مضاربه و سرمایه گذاری ۴۷ میلیارد تومان پول می‌گیرد نه ۶۶ میلیارد و این ۴۷ میلیارد را ۵۶ میلیارد پس داده است. یعنی بالغ بر ۱۱ میلیارد تومان سود دادیم جلسه‌ای بگذارید که تسویه حساب کنیم و آقای ضیایی جلسه نمی‌گذاشتند و ایشان خیانتی کردند که انشاءالله در جلسه‌های بعدی با هم روبه رو می‌شویم. در آنجا آقای ضیایی ۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برداشت می‌کند که پرینت و رسید این پول را من ارائه کردم.

هدایتی بیان داشت چرا اتهامات ضیایی در کیفرخواست من آمده؟ به من چه ارتباطی دارد؟ در رابطه با تبانی من با کارشناسان، از سال ۸۷ تا ۹۱ که ۷ گروه بودند که این‌ها نامه زدند به آقای واشقانی گفتند که سفید امضاست و جعل است.

اگر دیگران گفتند اتهاماتم را می‌پذیرم

متهم در ادامه گفت: اگر واشقانی را گرفتید و گفت: من تبانی کردم، اتهامم را می‌پذیرم. تبانی بین من و کارشناسان در سال ۹۲ نبوده و اگر در سال ۹۴ هم کشف شد من می‌پذیرم. بنده در دریافت مصوبات و کارشناسی‌ها در سال ۹۲ هیچ نقشی نداشتم. اسم دو نفر در کیفرخواست آورده بودند که ۲ نفر نیستند، ۳ نفر هستند. وقتی ایشان می‌خواست مصوبات را از شرکت‌ها انتقال دهند که بانک گفته من منابع ندارم و گفته در صورت آوردن سپرده به شما وام می‌دهد. آرش شرافتمند و مصطفی تقوایی و نوید جواهری که اسمشان در اینجا آورده نشده است.

هدایتی گفت: در کیفرخواست گفتند که وام را در مشارکت مدنی انجام دادم. آیا من در خرید ارز، سکه یا قوت مردم این پول را مصرف کردم یا در تولید و کارخانجاتم. امور شخصی تعریف دارد که شما گفتید. آقای سمیعی گفته که آقای هدایتی این وام را گرفته و ظرف ده سال از کشور خارج نشده ام، من جز سفر‌های عتبات عالیات و زیارتی و چند بار به دوبی هیچ جای دنیا را ندیده‌ام و چطور نوشته اند که صرف عیش و نوش کرده‌ام؟ از خدا نمی‌ترسید؟!

وی گفت: اصلاً سفته‌ای به بانک داده نشده، ۱.۵ برابر ملک دادم و بقیه چک بوده است. من بنز سوار بودم، اما در این چند سال شاید ۱۰۰ تا ماشین خریدم، اما با وامی که گرفتم نبوده، ماشین ایکس ۳ به مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان را سوار بودم. خانوم من و بچه‌های من هنوز ماشین ندارند، خیلی هم ثروت داریم، ولی پول نقد نداریم که ماشین بخریم. یکی از مبالغی که شما ۱۸۶ میلیارد را توقیف کردید در صوررت‌های کودال بورس معلوم است همان شرکت آرکا صنعت پرشین ۱۸۶ میلیارد تومان در تولید این شرکت رفته است.

وی افزود: آقای موسوی نژاد را یا با قسم یا با مستندات، ایشان به لحاظ اینکه تضمین کنند که اسناد سفید امضا و دسته چک را به بانک ارائه داده. باز هم تأکید می کنم با آقایان بخشایش و کاظمی هیچ نسبتی نداشتم. بخشایش خودش می گفت که تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان نکشم بیرون از این بانک نمی‌روم.

در این بخش از دادگاه نماینده دادستان خطاب به متهم گفت: آیا پول این ۸ شرکت را گرفتید؟

هدایتی گفت: بله.
 
کسانی که از هدایتی پول گرفتند بدانند پولش مشکل دارد

نماینده دادستان: این ۵۸۶ میلیارد وام و تسهیلات از کدام مجرا به شما رسیده؟ شما در این روند مجرمانه نقش داشتید. آقای موسوی نژاد را سر وقتش رسیدگی می‌کنیم. شما که می دانید این دو ملک ۹۳ میلیارد تومان است و ۴۵۳ تومن ارزیابی شده به نظر شما مغز آقای موسوی نژاد معیوب بوده که ۹۳ میلیارد تومان به شما داده؟ یکی از شرکت‌ها موضوع خرید برنج بوده، یکی از شرکت‌ها جابجایی اتوبوس و مسافر بوده، شما فاکتور‌هایی در این شرکت‌ها ارائه دادید، پولی را از یک شرکتی گرفتید و مستقیم به حساب یک باشگاه ورزشی رفته، شما می‌گویید شهرت طلبی نمی‌کردم زمانی که کارگران کارخانجات آنجا که منتسب به شما بودند ۴ ماه حقوق نگرفته بودند و شما به مناسبت جشن قهرمانی یک تیم که دور زمین فقط بنویسند استیل آذین ایرانیان یک پول کلان گرفتید که کارگران آنجا جشن بگیرند برای قهرمانی این باشگاه؛ و ۱۰۰ تا ۱۰۰ تا سکه پول به جیب خود می‌گذاشتید تا اگر در یک مسابقه تیم الف، تیم ب. را برد آن سکه‌ها را هدیه بدهید.

وی ادامه داد: شما اگر یک متر ورق آلومینیوم سند دارید که با این پول وارد کردید به من نه، اسناد خود را به خبرنگاران ارائه دهید. لیست بلند و بالایی دارم و کسانی که از پول‌های آقای هدایتی گرفته اند بدانند که پول آقای هدایتی مشکل دارد و باید برگردانند، قبل از اینکه احضار شوند خودشان پول‌ها را برگردانند و بدانند که این پول‌ها برای مردم است.

وی افزود: چرا ملک بنجل می‌خواهید به بانک بیندازید؟ ملک جاده مخصوص ملکی است که سند به نام ایشان نیست. خودتان گفتید ۴۰ میلیارد رشوه نوشتم که این ملک را به بانک بیندازند. این ملک اگر ارزشمند است چرا نمی‌فروشید و مطالبات خود را نمی‌دهید؟ یک ملکی ایشان می‌خواهد به بانک بیندازد که زمانی که من برای بازدید رفتم زمانی که از ماشین بیاده شدم و زمین ررا دیدم همان موقع سوار شدم. همسر شما ماهیانه ۱۷ میلیون تومان نفقه می‌گرفته، طلب‌های شما از آقایان مهدیون و دیگران به حساب آن خانم می‌رفته و ملکی را در اطلس مال خریداری کرده است. فرزندتان از همسر دومتان حساب کردید که چقدر پول در حسابش است؟ البته الان که دیگر چیزی در حسابش نیست. شما کاملاً خلاف واقع صحبت می‌کنید.

واگذاری ملکی که به نام متهم نیست!

در این بخش علی‌محمدی مدیر وصول مطالبات بانک سرمایه بیان داشت: در خصوص وثایقی که آقای هدایتی عنوان کردند ۱۱۴۰ میلیارد تومان گفتند که یک قسمتی ۴۵۲ میلیارد تومان ارزیابی شده که با ارزیابی‌های انجام شده ۳۲ میلیارد تومان بوده. در خصوص املاک جاده مخصوص این وثیقه ملکی ارزنده تبدیل به ملک نیمه ساخته در جاده مخصوص کرج که به هیچ عنوان سهل البیع نیست. این ملک سندش به نام آقای هدایتی نیست. ایشان می‌گویند که این ملک در رهن بانک سرمایه است، که این کذب محض است. ما تسهیلات جهت بازرگانی سالم پرداخت می‌کنیم و این پول را جهت خرید املاک آقای هدایتی برداخت نکردیم.

نماینده دادستان تهران گفت: برای اینکه رد تخلف هیأت مدیره پوشیده شود، گاهی در مصوبه می‌زند وثیقه ملکی ۱۰۰ درصد در صورتیکه در واقع ۳۰ درصد هم شاید نباشد. ما هنوز منتظریم که آقای هدایتی ملک ارزنده سهل البیع در تهران بیاورند. اگر ایشان در زیرساخت‌های ورزش پول را صرف می‌کرد در صورتی که در اصراف‌های ورزشی خرج شده و اصراف‌های غیر ضروری است و این‌ها اموال مردم هست.

وی افزود: آقای ضیای به دستور شما مدیرعامل کارخانه لوله و نبرد اهواز می‌شود. توقع این حجم مطلب غیر واقع نداشتم.

بچه کوچک هدایتی در کدام کشور متولد شده است

نماینده سازمان بازرسی کل کشور در ادامه این جلسه اظهار داشت: من یک سؤال دارم از آقای هدایتی. بچه کوچک ایشان متولد کدام کشور است؟ کارخانه تولید لوله و نورد اهواز آقای مهریزی را مدیرعامل آنجا می‌کند و این کارخانه را جزو رزومه تولیدی خود مطرح می‌کنند؟ در یکی از اظهارات حسابرس می‌گوید که عملکرد شرکت منجر به انباشت زیان انباشته شده که به ۴۳۰ میلیارد تومان رسیده و شرکت در آستانه ورشکستگی است.

بدهی‌های این کارخانه در سال ۹۵ مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان است، در صورتی که که دارایی‌های آن ۵۰ میلیارد تومان بوده. ابتدای امسال شورای تأمین خوزستان وساطت می‌کند تا کارخانه راه بیفتد، استان خوزستان استان مرزی است و هزینه بسیاری را آقای هدایتی متوجه نظام کرده است.

نماینده بانک سرمایه گفت: زمانی که آقای هدایتی ملک را دیدند گفتند این ملک به درد سگ دونی هم نمی‌خورد. کدام آدم عاقلی ۱۴۵ میلیارد تومان ملک می‌خرد و آن را نمی‌بیند؟ آقای ضیایی که این طور که به ما گفتند در ملک نیاوران که حدود ۸ میلیارد تومان ارزش دارد سکونت دارند، ایشان می‌فرمایند که ما به هیچ نفری پول ندادیم، می شود بفرمایید آقای ضیایی الان چطور در آن خانه در نیاوران زندگی می‌کند.

سال ۹۲ همه بدهی‌ها را پرداخت کردم

هدایتی به جایگاه متهمین آمد و گفت: من گفتم از ترسم سال ۹۲ همه بدهی‌های خود را با بانک‌ها تسویه کردم. من با آقای یققینی توافق و قرارداد دارم که گفتم پنج تا شرکت معتبر اگر داری بیاور، ۵۵ تا ایشان وام گرفت و ۳ تا هم من.

قاضی: ارتباط شما با آقای یقینی چیست؟

هدایتی: رفیقم بود. این‌ها شرکت می‌آوردند و وام می‌گرفتند مثل خیلی از شرکت‌هایی که الان در روزنامه‌ها می‌نویسند جهت وام. از هول حلیم افتادیم تو دیگ، گفتیم ملکی را به این مبلغ گیر آوردیم بخریم.

قاضی: وقتی ملکی را ۴۵۰ میلیارد به قیمت ۱۴۵ می‌خرید شائبه ایجاد می‌شود.

هدایتی: من خودم می‌گویم که از هول حلیم داخل دیگ افتادیم. ولله بلله و تالله ندیده خرید کردم، کارخانه نورد لوله را هم ندید خرید کردم، چون به نیرو‌های خودم اعتماد داشتم. اینکه بالاتر از سرمایه اسمی وام گرفتم، قانون می‌گوید ۱۰ برابر سرمایه ثبتی می‌توانیم وام بگیریم.

وی ادامه داد: اگر پولی بابت اسپانسری پرداخت کردم از کارخانه بود من را اعدام کنید. اسپانسر را دعوت کنید که بگوید از من پول گرفته تا استیل آذین را تبلیغ کند. پولی برای جشن قهرمانی ندادیم و یک بار ۱۰۰ عدد سکه هدیه دادم، من از سال ۸۲ در فوتبال بودم، چه ارتباطی به بانک سرمایه دارد. ۴۰۰ سکه فقط دربی سالی که ما ۴ بر ۲ استقلال را بردیم به بازیکنان هدیه دادم.

وی افزود: ما در سال ۹۴ در دادسرای کارکنان دولت از آن‌ها شکایت کردیم که کارخانه قبل از آن زیان ده بود نه اینکه ما آن کارخانه را زیان ده کردیم. یک بار آن کارخانه را دیدم ۹ شب رفتم به آنجا و سحر هم برگشتم. آقای ضیایی را باید در یک جلسه غیر علنی بگویم که چه کسی به من تحمیل کرد. دلیل شکایت از آقای مهریزی این بود که کارخانه را به نام ایشان کردم ایشان به من خیانت کردند و سهام کارخانه را هم به من و هم به کسی دیگر فروخته است. ضیایی خائن است و به جای اینکه حواله‌ها را باز کند، پول را برداشت و برای خودش استفاده کرد.

هدایتی بیان داشت: سه سال و سه ماه پیش یک ملکی به بانک اقتصاد نوین فروخته شده است چرا به من تهمت می‌زنید. این ملک را ۸۵ خریدم و فروخته شده، خواهش می کنم ببینید که بانک اقتصاد نوین ۳.۵ میلیارد خریداری کرده است نه ۸ میلیارد و ۴۰ میلیارد که اعلام می‌کنند.

وی افزود: فرمودید از کارخانه پول به من دادند. آقای ضیایی ادعا کردند، ماهی یک میلیارد تومان به خانواده من داده‌اند، آمدند گفتند ولله و بالله حتی یک هزار تومانی هم ندادیم به خانواده هدایتی، چرا دروغ می‌گویید؟

هدایتی گفت: اینکه می‌گویند ۱۷ میلیون تومان به همسرم پول می‌دهم، بالله ولله اینطور نیست، در حریم شرعی من وارد نشوید، نیازی نیست این را بگویم، اما من ماهی ۱۰ میلیون به همسرم بول می‌دادم. در یک پروژه همسرم با کمک شوهر خاله‌اش آن ملک را خرید که مقداری‌اش هم قسطی است.

جلسه بعدی دوشنبه سیزدهم اسفندماه

قاضی: تمام مراحل دادرسی که وقت جلسه تعیین می‌کنیم در صورت حضور متهم در جلسه دادگاه وثائق ضبط خواهد شد.
در نهایت قاضی با اعلام پایان دادگاه، ادامه رسیگی به این پرونده را به دوشنبه هفته آینده موکول کرد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها