کد خبر: ۴۵۶۵۵۳
زمان انتشار: ۱۲:۳۵     ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
آیا امسال سال بروز فتنه‌ای دیگری است؟
فتنه گران سال 88 تلاش کردند با شناخت دلایل شکست فتنه 78 بدنه اجتماعی جامعه را به اقشار مردمی و خصوصاً اقشار مستضعف سرایت دهند، لیکن در چاشنی این امر "دروغ و تقلب" را بعنوان رمز براندازی انتخاب کردند، و اینک در سال 1398 بنظر می‌رسد فتنه گران سعی دارند اهداف خود را با "تهی کردن سفره معیشت مردم" دنبال نمایند.
سرویس سیاسی پایگاه 598-رضا احمد زاده؛ برای کسانی که فضای رسانه‌ها را رصد می‌کنند به وضوح این امر مشخص است که بین جریانات استحاله طلب داخل و خارج نوعی "زبان و استراتژی مشترک" برای تغییر رفتارهای منطقه‌ای و جهانی و در نگاهی وسیعتر براندازی و تغییر نظام سیاسی آنگونه که کدخدا می‌خواهد و می‌پسندد بوجود آمده است. نگرانی بسیاری درباره حساسیت سال 98 در ابعاد مختلف در رابطه با ادعای صدر الاشاره نیز به صورت‌های مختلف بیان می‌شود ملاحظه کنید:

1- یکی می‌گوید در روند سیر بازگشت فتنه‌ها در یک دوره ده ساله که تاریخ انقلاب اسلامی نیز موید آن است بنا به روال امسال نیز سال بروز فتنه‌ای دیگری است. شایان ذکر است فتنه‌های 78، 88 و امسال نیز فتنه 98 بر همین مبنا قرار دارد.

2- یکی می‌گوید فتنه 98 امسال شدیدترین فتنه‌ها خواهد بود و استدالشان نیز این است که اگر فتنه‌ها را به کلاسهای مدرسه تشبیه کنیم که در آن هر سال به نسبت سال بعد سخت‌تر و مشکل‌تر است درنتیجه در رده سوم و یا چهارم فتنه‌های سریالی بدون اینکه قصد ایجاد رعب و وحشت داشته باشیم فتنه امسال از شدت و حدت بیشتری برخوردار خواهد بود.

3- برخی‌ها نیز قبول دارند که امسال سال فتنه در روند ده ساله خود است اما تقسیم بندی جمعیتی بدنه اجتماعی که فتنه گران روی آنها حساب باز کرده‌اند تغییرات مهمی کرده است. در استدلال این گروه اینگونه بیان می‌شود که فتنه سال 78 فتنه نخبگانی و از مراکز دانشگاهی و با گمراه کردن دانشجویان پا به میدان مبارزه با انقلاب اسلامی و جنگ نبابتی غرب با ایران گذارده بود لاکن بدلیل کوچک بودن بدنه اجتماعی و کم سو بودن آن در مجموعه جامعه ایران نتوانست کاری از پیش ببرد و رو به افول نهاد. فتنه گران سال 88 تلاش کردند با شناخت دلایل شکست فتنه 78 بدنه اجتماعی جامعه را به اقشار مردمی و خصوصاً اقشار مستضعف سرایت دهندلاکن در چاشنی این امر "دروغ وتقلب را بعنوان رمز براندازی" و عقبه این فتنه انتخاب کردند غافل آنکه مردمسالاری دینی انقلاب بارها مردم را در این مسیر قرار داده و حتی وفتنه گران نیز یقین به موفقیت این عقبه و باور پذیری آن در میان مردم جامعه هدف نداشتند در نتیجه درست است که ماهها کشور را درگیر بحران مشروعیت و مقبولیت نشان دادند لاکن در نهایت این فتنه نیز رو به خاموشی نهاد و با دستگیری و اعتراف فتنه گران ابعاد خیانت بار آن برای مردم مشخص شد.

4- حالا در سال 1398 فتنه گران برای رسیدن به هدف عقبه فکری و فرآیند آماده سازی ذهنی جامعه و مردم را در محوری دیگر و از سالها پیش آغاز کرده‌اند و آن چیزی نیست جز نشانه رفتن "سفره معیشت و سطح رفاه مردم" از طریق رهاسازی بازار و روند روزانه و ساعتی و حتی دقیقه‌ای قیمت اقلام مورد نیاز مردم. در این پازل خطرناک بصورت پلکانی از قیمت خودروها شروع و در سال جاری به قیمت اقلام مصرفی چون: مواد لبنی و خوردنی و آشامیدنی روزمره مردم به نقطه اوج خود رسده و این روند نیز با شدت و ضعف همچنان ادامه دارد. نکته جالب در این امر "بی تحرکی و فقدان نظارت فعال سازمانهای نظارتی و دولتی" است. بعنوان کسی که این فضا را رصد می‌کند و با نظرات مردم و صاحبظران آشنایی دارد سندی از نمایندگان مجلس را شاهدی به عنوان این ادعا می‌آورم: امیر خجسته نماینده همدان و عضو کمیسیون اصل ۹۰ به تازگی در مصاحبه با مشرق گفته است گرانی‌ها نشان از اوضاع‌واحوال آشفته‌ای دارد که تیم اقتصادی دولت ایجاد می‌کند. نمی‌گوییم تیم اقتصادی دولت این کارها را انجام می‌دهد، اما نسبت به این مشکلات و گرانی‌ها بی‌تفاوت هستند و مردم هم به سکوت آنها شک کرده‌اند (1).

شک کردن در اینجا معنایی عجیبی پیدا می‌کند که ارتباط آن را با مطالب بالا به عهده خواننده محترم می‌گذریم. وقتی دولتی که بعنوان کارفرمای کل و ناظر ارشد تمام کشور شناخته می‌شود متهم و در مظان اتهام سکوت و شکاکیت مردم در عامل بودن در رها سازی بازار و دنبال کردن اهداف سیاسی خاصی که آنرا باید در خارج از مرزهای جغرافیایی جستجو کرد قرار می‌گیرد این یعنی "آماده کردن و ایجاد عقبه فکری – اجتماعی "برای اهداف سیاسی است.

در مجموع رفتارها و مواضع سیاسی سیاستمداران داخل و خارج نیز هماهنگی عجیبی را باز نشر می‌دهد: جداسازی میان اصلاح طلبان و اعتدالیون بعد از 6 سال بهره برداری از مواهب قدرتمداری در پاستور/ گرم نگه داشتن نام فتنه گران با گزارشان روزانه و میدانی از ایشان/ یاد آوری وعده‌های دولت و نمایدنگان لیست امید مجلس دهم در باره حصریون در حالی که در باره وضعیت معیشت سخت و ریاضت مدارانه مردم/ گرای دادن اعلام آمادگی برای مذاکرات مستقیم و حتی غیر مستقیم از سوی برخی نمایندگان و دولتمردان به غرب و خصوصاً آمریکا/ ایجاد پروپاگاندای رسانه‌ای در باره قریب الوقوع بودن جنگ و بحران در خلیج فارس و فروش نفت و.... همه و همه نشان می‌دهد که اگر فتنه‌ای هم پیش رو باشد فتنه‌ای با فعال بودن خط نفوذ در میان برخی دولتمردان و استحاله طلبان با همراهی دشمنان حاضر در منطقه خلیج فارس خواهد بود. البته باید توجه داشت که به کلام رهبر معظم انقلاب جنگی رخ نخواهد داد اما این منافاتی با این موضوع ندارد که راه انداختن بازی روانی جنگ شاید بتواند استراتژی "کلیدیسم" موفق در سال 92 و 96 را بازهم پیروز میدان سازد لاکن بنظر می‌آید چاقویی که اصلاح طلبان و اعتدالیون برای مردم و جناح رقیب ساخته و دو نوبت با آن ایشان را از میدان بدر کردند امروز دست خودشان را تکه تکه کرده و از میدان سیاست بیرون خواهد راند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها