کد خبر: ۴۶۹۶۳۳
زمان انتشار: ۱۲:۲۹     ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
بعد از افتضاح اختلاس و حاشیه های میعاد صالحی؛
هیچگاه فراموش نمی‌کنیم بعد از افتضاح اختلاس در این سازمان، تا چه حد، حس وجود بی‌عدالتی در کشور فراوان شد. اختلاس در سازمانی چشم امید بزرگترهای خانواده ایرانی به آن دوخته بود، چیزی جز تباه شدن بهترین سالهای عمر این افراد را به همراه نداشت. خدا می‌داند که چه دلها بابت اختلاس در این سازمان، نسبت به نظام جمهوری اسلامی سرد شد و سرد باقی ماند. و هزاران حرف گفته و نگفته دیگر که در این وادی می‌توان گفت.
به گزارش پایگاه 598، صندوق بازنشستگی کشور به عنوان سازمانی که مخاطبان آن، افرادی هستند که بعد از سی سال فعالیت و ورود به دوران اتمام خدمت، نیازهای مالی فراوانی دارند، از جمله سازمان‌هایی در کشور است که کیفیت عملکرد آن تاثیر فراوانی بر حس عمومی رضایت اجتماعی داشته و هرگونه تغییر رویه در آن می‌تواند تبعات سیاسی و اجتماعی مختلفی داشته باشد.

هیچگاه فراموش نمی‌کنیم بعد از افتضاح اختلاس در این سازمان، تا چه حد، حس وجود بی‌عدالتی در کشور فراوان شد. اختلاس در سازمانی چشم امید بزرگترهای خانواده ایرانی به آن دوخته بود، چیزی جز تباه شدن بهترین سالهای عمر این افراد را به همراه نداشت. خدا می‌داند که چه دلها بابت اختلاس در این سازمان، نسبت به نظام جمهوری اسلامی سرد شد و سرد باقی ماند. و هزاران حرف گفته و نگفته دیگر که در این وادی می‌توان گفت.

حالا و از بهمن سال گذشته، دکتر اکبر افتخاری با کنار گذاشته شدن سید میعاد صالحی، سرپرست پرحاشیه این سازمان، به عنوان رئيس صندوق بازنشستگی کشور منصوب شد. بعد از آن اختلاس و بعد از حضور فردی که به نظر بسیاری کارشناسان، هیچ نسبتی با آن سازمان نداشت، چشم‌های نگران بازنشستگان کشور به مدیری دوخته شده بود که بتواند علاوه بر باز گرداندن آرامش به این سازمان، توقعات بحق مالی ایشان را نیز برآورده کند.

اما حالا و بعد از حدود سه ماه از این انتصاب، به نظر می‌رسد همچنان چشمهای نگران به سازمان بازنشستگی کشور نگریسته می‌شود و آرامش خاطری که خیلی‌ها دنبالش بودند، محقق نشده. این را از کجا می‌توان فهمید؟ فقط کافی‌ست نگاهی به صفحه‌ی رسمی این سازمان در شبکه اجتماعی اینستاگرام بیاندازید تا حجم دغدغه های عنوان شده در این خصوص را درک کنید.

هرچند به قول بسیاری از کاربران، گویا پیام‌های انتقادی و اعتراضی گسترده و تندی که به عملکرد این مجموعه و مسئولین آن وارد است، حذف می‌شود اما همچنان شاهد پیام‌های ناراضیانه مردم در این بستر هستیم. دو موضوع اصلی افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۹۹ و ماجرای پرداخت وام ضروری به بازنشستگان، دو موضوع اصلی‌ای هستند که نقدهای آن، مدیریت جدید سازمان بازنشستگی را مورد توجه قرار داده است.

در ادامه تنها چند مورد از این پیامها را با هم مرور می‌کنیم تا عمق نگرانی بازنشستگان از وضعیت ناگوار موجود را متوجه شویم.



کاربری در ذیل موضوع افزایش حقوق بازنشستگان نوشته: آقای رییس. متاسفم من ۲۶ سال و۸ ماه خدمت کردم بمن هیچی همسانسازی ندادین!!!!!اقای دکتر واقعا میتونی خودت با این حقوق زندگی کنی!!!!؟؟؟؟؟


یا کاربر دیگری زیر همین پست نوشته: توروخدا این جدولهاتون روجمع کنید بزنید دم دفترنوبخت ومدیر عامل صندوق بازنشستگی این ده هزارملیارد هم رفت دنبال پولهای گمشده که دیوان دنبالشه.

در زیر پست دیگری پیرامون وام ضروری هم یکی از کاربران مانند بسیاری دیگر از افراد دغدغه مند نوشته: برای این وامنتون هم ی برنامه درست کردین و بازنشسته هایی که کمتر از یکسال از مدت زمان پایان خدمتشون گذشته رو بحساب نیاوردین  معلمین بازنشسته سال 98 مظلومترین  انسانهای تاریخ اداری بودند که هم افزایش این ی سال آخر معلمی شامل حالشون نشد در حالی که حق طبیعیشون بود مخصوصا افرادی که مهر این سال  خدمت سی سالشون تموم شد و قانونا باید این افزایشهای فرهنگیان به اونها هم تعلق می گرفت هم سازمان بازنشستگی در حقشون جفا کرد و چوب دوسرسوخته شدن.


اینها حتی یک مشت هم از خروار خروار پیام مردمی توام با نگرانی در زیر پست‌های اینستاگرامی سازمان بازنشستگی کشور نیست. پیام‌هایی که در دسترس همگان قرار دارد و خودتان هم می‌توانید بروید و ببینید بازنشستگان ما، از چه مصائبی رنج می‌برند.

آقای افتخاری! برای رنج‌های این دل‌های نگران چه کرده‌اید؟ لازم است بدانید كه شما فقط سياست گذار تعيين حقوق نيستيد. پس باید گزارش بدهيد از سرمايه چند ده هزار ميليارد توماني چه درآمدی داشته ايد؟ شما قيم و سياستگذار بازنشستگان نيستيد. سرمايه این قشر زحمت کشیده و دردمند، بصورت امانت در دست شماست. پس لازم است راجع به عملكرد و ماموريت و وظيفه خودتان توضيح دهيد. ما منتظر توضیحات شما هستیم. البته اگر توضیحی داشته باشید.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها