يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۷۰۷۶۴
زمان انتشار: ۱۱:۳۴     ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
آیین‌نامه «جایزه جهانی سردار سلیمانی» که در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، توسط حسن روحانی برای اجرا ابلاغ شد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی این جایزه، در راستای ترویج و حفظ ارزش‌های والای انسانی و اسلامی در زمینه مفاهیم مبارزه، ایثار و مقاومت در برابر جبهه استکبار جهانی و به‌منظور تکریم و پاسداشت مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در جبهه‌های حق علیه باطل طی سال‌های متمادی، تدوین و تصویب شده است.

جایزه جهانی سردار سلیمانی در دو سطح و متناسب با گستره و محدوده جغرافیایی و میزان اثرگذاری ایثار، با عناوین «جایزه عالی سردار سلیمانی» و «جایزه سردار سلیمانی» اعطاء خواهد شد که دوره زمانی آن به‌صورت دوسالانه و در هر دوره به یک نفر در هر زمینه است.

همچنین جایزه در یک زمینه اصلی «مبارزه و مقاومت» و 6 زمینه فرعی «مردم و اجتماع»، «فرهنگ و هنر»، «سیاست»، «آموزش و پژوهش»، «رسانه» و «ورزش» به نامزدهای حائز شرایط بنا به تشخیص کمیته‌های تخصصی، اهدا می شود.

جایزه عالی سردار سلیمانی» و «جایزه سردار سلیمانی» شامل تندیس، لوح تقدیر و هدیه ویژه در هر دوره توسط شورای سیاست‌گذاری تعیین و اعلام می‌شود و به فرد انتخاب شده اعطا خواهد شد که شورای سیاست‌گذاری می‌بایست بار مالی مترتب بر اجرای این آیین‌نامه را از طریق مشارکت خیرین و واقفین و نیز حمایت نهادهای فرهنگی ایرانی و بین‌المللی تأمین کند.

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی اعضای شورای سیاست‌گذاری این جایزه به شرح ذیل مشخص شده اند:

 دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی (رئیس شورای سیاست‌گذاری)،

دبیر شورای سیاست‌گذاری،

وزیر امور خارجه یا نماینده ایشان،

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده ایشان،

رئیس جامعة المصطفی العالمیة،

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی،

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی،

رئیس سازمان صدا و سیما یا نماینده ایشان،

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران،

وزیر ورزش و جوانان،

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،

رئیس سازمان فرهنگی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،

دبیرکل اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های جهان اسلام،

نماینده حزب‌الله لبنان،

نماینده جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)،

نماینده جنبش جهاد اسلامی، نماینده جنبش انصارالله یمن،

سه نفر عضو حقیقی به پیشنهاد شورای سیاست‌گذاری و تأیید شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی.

گفتنی است اعضای بندهای 13، 14، 15 و 16 حسب مورد و حسب موضوع با دارا بودن حق رأی در جلسات حضور می‌یابند و محل دبیرخانه جایزه جایزه در دبیرخانه مجمع جهانی بیداری اسلامی است که این دبیرخانه از دو بخش تخصصی و اجرایی تشکیل می شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها