يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۷۲۶۶۱
زمان انتشار: ۱۳:۵۲     ۰۹ تير ۱۳۹۹
یک متخصص عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: مصرف دگزامتازون در بعضی موارد ممکن است با پوشاندن علائم کرونا، سبب شود فرد احساس بهبودی کرده و به زندگی عادی برگردد و سایر افراد را آلوده کند و در عین حال با پیگیری نکردن بیماری خود، سبب تشدید آن شود.
به گزارش پایگاه 598، یک متخصص عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: مصرف دگزامتازون در بعضی موارد ممکن است با پوشاندن علائم کرونا، سبب شود فرد احساس بهبودی کرده و به زندگی عادی برگردد و سایر افراد را آلوده کند و در عین حال با پیگیری نکردن بیماری خود، سبب تشدید آن شود.

دکتر علیرضا سلیمانی گفت: چندی پیش اخباری مبنی بر تاثیر داروی دگزامتازون در درمان مبتلایان به ویروس کرونا که در شرایط وخیم قرار دارند منتشر شد و مدیرکل سازمان بهداشت جهانی از نتایج اولیه آن ابراز خرسندی کرد اما این امر منجر به افزایش مصرف خودسرانه دگزامتازون در برخی از افراد شده درحالی که پزشکان تاکید دارند این دارو برای بیماران بدحال و فقط با تجویز پزشک قابل استفاده است.

دکتر سلیمانی افزود: مصرف این دارو در بین بیماران مبتلا به کرونا که درگیری شدید ریه پیدا کردند و اکسیژن خون آنها بالا نمی‌رود با تشخیص و تجویز پزشک می‌تواند در مواردی منجر به بهبودی مختصر شود.

وی ادامه داد: این دارو در صورت مصرف خودسرانه می‌تواند عوارض جبران ناپذیری داشته باشد بنابراین مصرف خودسرانه آن به هیچ وجه توصیه نمی‌شود چرا که نه تنها به سیستم ایمنی برای مبارزه با این ویروس کمک نمی‌کند بلکه آن را در مبارزه با این ویروس خلع سلاح می‌کند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطرنشان کرد: این دارو همچنین در بعضی موارد ممکن است با پوشاندن علائم بیماری سبب شود فرد احساس بهبودی کرده و به زندگی عادی برگردد و سایر افراد را آلوده کند و در عین حال با پیگیری نکردن بیماری خود، سبب تشدید آن شود.

وی در ادامه با اشاره به برخی عوارض این دارو تصریح کرد: بی قراری، بی خوابی، درد قفسه سینه، افزایش قند خون، ضعف عضلانی و سردرد از جمله عوارض این دارو است. از عوارض مهم دیگر این دارو تضعیف سیستم ایمنی بدن است که خود احتمال ابتلا به عفونت‌های مختلف را افزایش و فرد مصرف کننده را در معرض خطر جدی قرا می‌دهد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها