يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۷۷۴۲۳
زمان انتشار: ۱۳:۱۱     ۲۴ شهريور ۱۳۹۹
مدیر برنامه‌ریزی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: وراث سهام عدالت اموات عملا سهام‌داران شرکت‌های سرمایه گذاری استانی خواهند بود و مشمول روش غیر مستقیم هستند چراکه کسی روش مدیریت سهام را برای آنها انتخاب نکرده است.
به گزارش پایگاه 598، محمد جواد فرهانیان درباره آخرین اقدامات واگذاری سهام عدالت اموات اظهار داشت: بخشی از اقدامات فراهم شدن زیرساخت‌ها برای واگذاری الکترونیک این سهام به وراث است و بخشی دیگر پیوستن و لینک شدن دو ارگان و دستگاه قوه قضاییه و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی است.

وی ادامه داد: البته عمده اقدامات زیرساختی انجام شده اما لینک دو دستگاه به یکدیگر زمان‌بر است. نمی‌خواهیم مردم را در وضعیت اضطرار قرار دهیم و پیشنهاد ما به همه مردم این است که تا فراهم شدن زیرساخت‌ها اقدامات مربوط به انحصار وراثت را انجام دهند.

مدیر برنامه‌ریزی شرکت سپرده‌گذاری گفت: طبق مصوبات،‌ مالیات سهام عدالت وراث هم بخشیده شده است.

فرهانیان درباره زمان انتقال سهام عدالت اموات به وراث اظهار داشت: این موضوع بستگی به آماده بودن دو دستگاه دارد البته شرکت سپرده‌گذاری مرکزی قسمت عمده راه را رفته‌ است. عملیات انتقال سهام عدالت متوفیان در ماه‌های آینده قابل انجام خواهد بود و مردم نگران این موضوع نباشند.

وی در پاسخ به این سوال که عده‌ای از وراث نگران کاهش قیمت سهام عدالت هستند و در صورت تاخیر احتمال ریزش بیشتر این سهام آنها را متضرر می‌کند، گفت:‌ وراث سهام عدالت اموات عملا سهام داران شرکت‌های سرمایه گذاری استانی خواهند بود و مشمول روش غیر مستقیم هستند چراکه کسی روش مدیریت سهام را برای انها انتخاب نکرده است. بنابراین کسی بازنده نیست.

مدیر برنامه‌ریزی شرکت سپرده‌گذاری تاکید کرد: نمی‌توانیم قولی بدهیم اما شاید برای این دسته از افراد، روش جدیدی انتخاب شود تا بتوانند سهام به ارث رسیده را مدیریت کنند اما در حال حاضر برداشت اما این است که تمام کسانی که میراث‌دار سهام عدالت متوفیان هستند روش غیرمستقیم را انتخاب کردند.

فرهانیان با بیان اینکه در 10 سال گذشته حدود دو میلیون و 500 هزار نفر از سهام‌داران عدالت فوت شده‌اند، گفت: عمده متوفیان سهام عدالت از استان تهران هستند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها