أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۴۹۰۱۲۱
زمان انتشار: ۰۸:۵۵     ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
کرونا در فرانسه؛
پلیس فرانسه با معترضانی که برای اعتراض به اجباری شدن ارائه گذرنامه سلامت جهت ورود به اماکن عمومی در بحبوحه چهارمین موج شیوع کرونا به خیابان‌ها آمده بودند درگیر شد.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از فارس، هزاران نفر در فرانسه روز شنبه در اعتراض به تدابیر قانونی دولت «امانوئل ماکرون» برای اجباری کردن ارائه گذرنامه سلامت هنگام ورود به اماکن عمومی در بحبوحه شیوع موج چهارم کووید-۱۹ در این کشور تظاهرات کردند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده نزدیک به ۳۰۰۰ نیروی امنیتی روز شنبه اطراف پاریس برای مقابله با سومین هفته اعتراض به تدابیر جدید دولت فرانسه برای کنترل کرونا مستقر شدند.

گزارش این خبرگزاری حاکی است اکثر تظاهرات های برگزار شده در پاریس مسالمت‌آمیز بوده اما در برخی از آنها درگیری‌هایی میان نیروهای ضد شورش و مردم گزارش شده و پلیس به زد و خورد با معترضان پرداخته است.

تظاهرات‌کننده‌ای به نام «آنه» که خواسته نام خانوادگی‌اش پنهان بماند به خبرگزاری رویترز گفت: «ما داریم یک جامعه متفرق درست می‌کنیم و برای من قابل باور نیست که داریم این کار را در مهد حقوق بشر انجام می‌دهیم.»

او در ادامه گفت: «به خاطر همین به خیابان آمده‌ام. تا قبل از این در هیچ تظاهراتی شرکت نکرده‌ام. فکر می‌کنم آزادی‌مان در خطر است.»

امانوئل ماکرون چند هفته پیش اعلام کرد در آینده ورود به بسیاری از اماکن عمومی مانند سینما یا رستوران تنها با ارائه گواهی‌نامه‌های عدم ابتلا به کرونا امکان‌پذیر است. شهروندان فرانسه هفت روز بعد از تزریق دومین دوز واکسن کرونا یا دو روز بعد از تست منفی ابتلا به کرونا می‌توانند گواهی سلامت دریافت کنند.

دولت فرانسه این طرح را با توجه به افزایش موارد ابتلا به کرونا و بستری شدن بیماران در بیمارستان‌ها ارائه داده‌اند. قرار است از تاریخ ۹ آگوست به بعد ورود به اماکن عمومی بدون ارائه این گواهی‌نامه‌ها ممنوع شود.

نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند اکثریت مردم فرانسه با این طرح موافقند اما برخی از شهروندان این کشور هم آن را مخالف آزادی‌های مدنی خود می‌دانند.

«هاگر آمور»، پرستار ۳۷ ساله به آسوشیتدپرس گفته که از شغلش استعفا کرده است. او گفت: «فکر می‌کنم لازم نیست کسی به ما بگوید باید چه کاری انجام دهیم.»

او با بیان اینکه با کادر درمان، هنگام شیوع موج اول بیماری بد رفتاری شده، اضافه کرد: «حالا یک دفعه به ما می‌گویند اگر واکسن نزنیم تقصیر مردم است که بیماری منتقل می‌شود. خیلی بیزارکننده است.»

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها