أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۵۰۶۷۱۴
زمان انتشار: ۱۰:۳۳     ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
یک روش ساده در طب سنتی وجود دارد که راهی طبیعی برای پاکسازی کلی بدن است؛ به همین دلیل گفته می‌شود که حدود یک‌سوم بیماری‌ها به این وسیله درمان می‌شوند که البته بسیاری از مردم از آن غافلند!

به گزارش پایگاه 598، "تعریق" در طب سنتی یک درمان مستقل محسوب می‌شود که در درمان بسیاری از بیماری‌ها از قبیل تب‌های خونی، مسمومیت‌ها، استسقاء، بیماری‌های مفاصل و امراض سوداوی پوستی و ... مفید است.

"تعریق" راهی طبیعی برای پاکسازی کلی بدن است، به همین دلیل گفته می‌شود که حدود یک‌سوم بیماری‌ها به وسیله تعریق درمان می‌شوند و البته بسیاری از مردم و حتی پزشکان از فواید آن غافلند.

 ۲ روش برای تعریق

ـ با تدابیر خارجی تا منافذ برای دفع عرق باز شوند مانند نشستن در سونا یا حمام گرم و استفاده از کرسی

ـ استفاده از داروهای نوشیدنی معرق که نوع مناسب آن برای هر فرد پس از شرح حال‌گیری توسط طبیب حاذق، تجویز می‌شود.

البته باید توجه داشت که افراط در تعریق، چه عامدانه یا غیر آن سبب تحلیل رطوبت تن و افزایش حرارت بدن می‌شود؛ به همین علت در درمان بیماری‌ها با منشاء غلبه‌ بلغم مفید است؛ باید دقت شود که پس از تعریق به هیچ وجه در معرض هوای سرد قرار نگرفت که خود این امر، زمینه‌ساز مشکلاتی از قبیل درد سیاتیک است.

پاکسازی و تعریق از طریق حمام

منظور از حمام، شستن بدن در اتاقی بسته است که در آنجا آب گرم یا بخار آب گرم وجود دارد به حدی که بدن شروع به تعریق کند تا فضولات بدن از راه عرق، خارج شود؛ استفاده از نوره‌ سنتی و کیسه‌کشی برای دفع فضولات ضروری است.

حمام‌های امروزی که فقط در آن دوش گرفتن انجام می‌شود و فرد عرق نمی‌کند، حکم حمام طبی را ندارد!

حمام نباید زیاد گرم باشد زیرا سبب تحلیل بدن و سستی اعضاء می‌شود؛ حمام سرد مانع خروج عرق و فضولات از بدن می‌شود البته حمام با آب سرد، مفرح قلب و مقوی تن در افراد گرم‌مزاج و در فصل گرم است.

حرارت حمام باید قابل حس و به میزانی باشد که فرد عرق کند البته ️افرادی که غلبه صفرا دارند نباید حمام گرم بروند و باید با آب ولرم دوش بگیرند.

 زمان مناسب حمام

 حمام در هنگام صبح و به حالت ناشتا باعث لاغری، خشکی و تحلیل رطوبت بدن می‌شود البته چنین حمامی برای کسانیکه فعالیت زیادی ندارند، مناسب است.

حمام در حالت سیری باعث چاقی و غلبه‌ رطوبت زائد در بدن می‌شود.

نشستن زیاد در حمام باعث سستی تن می‌شود و می‌تواند به عصب ضرر برساند و اشتها و قوه باه (قوای جنسی) را کم می‌کند؛ این مسائل ممکن است در اثر زیاد حمام رفتن نیز به وجود آید.

زمان خروج از حمام وقتی است که بدن، هم دما با هوای بیرون شده باشد؛ هنگام بیرون آمدن از حمام باید بدن خود را کاملاً با پارچه‌ای ضخیم پوشاند؛ در حال حاضر، سونا و جکوزی می‌تواند حکم حمام طبی را داشته باشد.

منبع: تسنیم
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها