يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۵۰۷۳۴۲
زمان انتشار: ۰۹:۳۲     ۲۶ خرداد ۱۴۰۱
سخنگوی صنعت برق گفت: با موافقت نمایندگان، وزارت نیرو مکلف است پس از اطمینان تأمین برق مورد نیاز داخلی طبق برنامه اعلامی سالانه، مجوز صادرات برق تولیدی را برای بخش خصوصی بویژه برق تولیدی از منابع تجدیدپذیر صادر کند.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه قانون برای تصویب و ابلاغ می‌بایست مراحلی را طی کند و نیازمند تاییدیه شورای نگهبان است، اظهار کرد: پس از تایید می‌بایست به دولت و وزارت نیرو ابلاغ شود و مراحل کار از این طریق پیش برود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شبکه سراسری برق پایدار است، تاکید کرد: اولویت تامین برق داخل است و در صورتی که قانون طرح مانع زدایی تصویب و اجرا شود مجوز صادرات برق با اولویت تجدیدپذیرها است و در آنجا قید شده پس از اطمینان از تامین برق داخل کشور، وزارت نیرو می‌تواند اقدام به صادرات کند.

ماده ۱۹ این طرح بدین شرح است: وزارت نیرو مکلف است پس از اطمینان از تأمین برق مورد نیاز داخلی طبق برنامه اعلامی سالانه، مجوز صادرات برق تولیدی را برای بخش خصوصی بویژه برق تولیدی از منابع تجدیدپذیر صادر کند .مشروط بر آنکه با سیاست های صادراتی دولت مغایرت نداشته باشد.

سوخت مورد نیاز برای تولید برق صادراتی نیروگاه های حرارتی با نرخ صادراتی محاسبه می شود و هزینه انتقال آن برای صادرات (به استثنای برق تولیدی از منابع تجدیدپذیر) مطابق تعرفه اعلامی توسط شرکت مادر تخصصی توانیر تعیین می شود.

ماده ۲۰ این طرح پس از بررسی در صحن علنی برای تحقیق بیشتر  به کمیسیون انرژی ارسال شد در این ماده مقرر شده بود  که وزرات نیرو برای مشترکین پرمصرف برق، کنتور هوشمند نصب کند و هزینه مربوط را به صورت اقساطی از مشترکین دریافت کند که رییس مجلس با این موضوع مخالفت کرد و این ماده به کمیسیون ارجاع شد.

 در ماده ۲۱ آمده است:لایحه قانونی بخشودگی بهای برق مشترکین خانگی کم مصرف مصوب ٨ اسفند ١٣٥٧ و اصلاحات بعدی آن و لایحه راجع به اجازه تعیین نرخ برق برای مصارف خانگی، صنعتی، کشاورزی و سایر مصارف مصوب  ٢٠ تیر ١٣٦٠ از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون نسخ می شوند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها